PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

lucians, nu l-am tinut ascuns, doar ca timpul ii cam scurt. Am inceput si munca (acum o am pe mama mea la mine, pana in august cand intru in concediu, in speranta ca din septembrie rezolvam cu cresa), iar cand ajung acasa de la munca, Ale este doar pe mine.
La inceput a facut 3 pasi, eram intinsa pe jos, Ale era ocupat cu jucariile lui, cand ma trezesc cu el langa mine. A fost o surpriza foarte placuta ... sa-i vad chiar primii pasi .... pe urma in fiecare zi statea din ce in ce mai mult in picioare fara sa se tina de ceva. In cateva zile a inceput sa prinda curaj si sa inceapa sa faca cati mai multi pasi.

miti2004, as vrea sa am si eu o asemenea terasa, insa deocamdata este doar un vis, mai ales la Milano. Duminica trecuta am fost la mare la una dintre nanele lui Ale, care are casa la mare, in Liguria, aproape de Genova.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

cateva poze facute duminica la mare

in cort

ma bronzez

ma uit la valuri

as vrea sa-mi fac si eu un album online, insa nu prea stiu pe ce site ... imi puteti recomanda ceva cat mai usor de folosit?

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by dana7mi

cateva poze facute duminica la mare

in cort

ma bronzez

ma uit la valuri

as vrea sa-mi fac si eu un album online, insa nu prea stiu pe ce site ... imi puteti recomanda ceva cat mai usor de folosit?

www.romania-italia.net

Eu ti-as recomanda dropshots- eu am acolo poze si sunt foarte multumita, functioneaza pe principiul drag and drop(adica doar tragi poza in album)
Te poti uita la mine in album sa vezi cum arata.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Mai, noi nu ne putem lauda cu multe...ca Razv e prea fricos sa mearga singur, de vorbit...cateva cuvintele...dar nimeni nu ne poate lua www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070621&ctime=190944" target="_blank">talentul dansului

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

tare-i simpatic dansatorul!!!!!!!!!!

al meu cand aude muzica incepe sa bata din palme.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by miti2004

nicolica eu plec pe 4 iulie dar ajung pe 5 in Buc...Apropo, anul asta e prima data cand merg cu Lufthansa si o sa am escala la Munich 4 ore...oare am ce sa fac atata timp ?

dana7mi, doamne ce terasa frumoasa aveti !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

miti, eu am lucrat doi ani pe aeroportul din München si-ti pot spune ca este foarte mare avand doua terminale. Tinand cont ca vei veni din Canada, cu zbor de legatura la Buc, vei sosi in terminalul 2, care este foarte modern, deschis in 2002, avand multe magazine si multe locuri de asteptare.
Te-as sfatui sa nu parasesti aeroportul, chiar daca ai 4 ore timp de-o plimbarica pana in buricul targului (ca.35 km), deoarece sunt multe blocaje pe autostrada, ca sa nu mai spun ca sunt cozi la Security Control, aproape tot timpul. Inainte de imbarcare sau chiar la check-in, cere ca buggy sau caruciorul(daca zbori cu unul) sa-l primesti in München, astfel nu trebuie sa-l cari pe Alex 4 ore. Daca sunt amabili, functioneaza acest serviciu.
Zbor placut!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

Mai, noi nu ne putem lauda cu multe...ca Razv e prea fricos sa mearga singur, de vorbit...cateva cuvintele...dar nimeni nu ne poate lua www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070621&ctime=190944" target="_blank">talentul dansului

Cum a inceput totul

ce dragut e pampersul dansaretz!

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

nicolica super ! eu imi iau caruciorul, nu mai fac aceeasi greseala ca asta iarna cand m-am multumit cu marsupiul...sper sa treaca timpul repede si grasul sa doarma, mai ales pe avion...

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

buna fetele
am reusittttt... plec la mare maine dimineata ...nu am facut bagaje nu am facut nimic dar mai la dispozitie noaptea asta...
altfel ce sa va zic? am facut 2 atacuri de panica...ieri si azi...ieri nasol de tot azi mai subtire, cel mai rau e ca am facut zona zoster pe sistem nervos ...sper sa imi revin...sunt facuta varza dar sper sa ma recuperez
mai am o emotie ca s=ar putea sa ma intorc la servici luni sau marti dar asta e macar plec maine
va pup pe toate cu puiutii cu tot si sa ne auzim cu bina
muuh daca la intoarcere o luam prin vama veche te sun sa ne vedem
sper sa fiti sanatosi cu toti
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara piersicute si mamici de piersicute,

V-am citit cit am putut de mult si va multumesc pentru urarile de ziua lui Christian, cind a implinit fiecare lunita. Va doresc piersicutelor voastre sa creasca mari si sanatosi, sa manince bine si sa nu avem probleme cu ei.

Pe 4 iulie venim si noi acasa. Acum pregatesc bagajele si va intreb pe fetele care ati fost deja cu bebeii la mare daca ati folosit crema cu factor de protectie UV pentru copii. Am vrut sa cumpar o astfel de crema cu factor 50 pentru copii de la farmacie, dar farmacista mi-a spus ca e pentru copii mai mari. Pina la 1 an nu trebuie dat copilul cu crema, ci protejat doar cu haine.

Ce v-au spus doctorii vostri despre cremele acestea pt copii?

Va pupic de noapte buna.

Mergi la inceput