Rugaminte , Cartea -Punguta cu doi bani!
![](images/user_woman.png)
Rog Moderatori sa lase subiectul aici 2/3 zile poate asa primesc mai multe raspunsuri.
Thanks.
Am o mare RUGAMINTE pentru fetele din Romania!
Poate cineva urgent sa cumpere/livreze cartea Punguta cu doi bani versiunea asta www.lecturi.ro/product_info.php?products_id=1028" target="_blank">Punguta cu doi bani in maxim 1 saptamana!!!
MULTUMESC MULT
Raspunsuri
sinzi_ana spune:
Elena, am eu acasa Punguta cu 2 bani...daca vrei il rog pe Radu sa treaca sa ti-o aduca...dar nu e versiunea care mi-ai aratat-o...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Elena, am eu acasa Punguta cu 2 bani...daca vrei il rog pe Radu sa treaca sa ti-o aduca...dar nu e versiunea care mi-ai aratat-o...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si Davidbomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Sanzi, mersi muuult!!!
cartea are pozici in ea? sa sti ca eu vreau cartea de tot , nu sa o imprumut
![](icon_smile_big.gif)
sanziana, nu poti sa imi cumperi si mie din romania daca gasesti cartea care este in link???
thanks
ellej spune:
http://www.librariilehumanitas.ro/product.php/Povestile_mele_dragi._Punguta_cu_doi_bani,_Capra_cu_trei_iezi/6981/
poate o poti comanda de aici?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Elenalove27 spune:
ellej, am nevoie de craticica pana pe 7 iulie!!! am incercat sa fac comanda pe net dupa site romanesc si mi-au spus ca ei nu trimite o cantitate asa de mica international, ca trebuie cheltuit mai mult ca sa imi faca expedierea
Pe situl dat de tine nu livreaza la urgenta
Multumesc
Am cautat si pe ebay si degeaba ...tot nu am gasit
ellej spune:
Imi pare rau, sambata dimineata plec in concediu, n-am cand s-o caut. Sper s-o gasesti in timp util. uite povestea cu catve apoze (dar sigur ca nu e la fel de interesant)
http://www.neamt.ro/cmj/Creanga/Punguta_cu_doi_bani.html
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by helbi
Elena, eu o am. Daca ai nevoie, ti-o trimit eu.
Andreia
wow! helbi mersic muuult de tot!!! ai carticica din versiunea care este pusa in link!!!!!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Da, pe aia o am. A primit-o fetita mea, dar, daca iti trebuie numai varianta asta, facem cumva si ti-o trimit.
diana11 spune:
Acum am vazut topicul tau. Eu am o librarie langa mine care are carti din colectia asta. Daca vrei maine pot trece sa vad daca au si Punguta cu doi bani si ti-o trimit daca vrei.Noi o avem in format mic si putem si colora. Ti-as trimite-o pe a noastra dar e mazgalita.Numai maine dupa masa cand ies de la lucru pot sa-ti dau un raspuns sigur.
Diana
Elenalove27 spune:
helbi, iti multumesc mult de tot.
te rog sa imi trimiti datele unde sa trimit banuti si cat costa sa o trimiti cat mai rapid.
Imi cer muuulte scuze pentru carticica ca este primita cadou pentru fetita ta! nu am cuvinte sa iti multumesc.
carticica este un proiect tot pentru copilashi...
diana11, esti o dulce, multumesc din tot sufletul, deci daca rezolv cu helbi nu mai este nevoie sa mergi la librarie.Mii de multumiri.
ellej, concediu placut si multumesc mult si tie.