Ai nostri, ca brazii! ian-feb 05 (46)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita! Mmmm, ce buna ar fi fost o felie de Lady's fingers!

Simona, multumesc de intrebare. Noi suntem un pic bolnavi. Matei a facut febra vreo 2 zile si azi am aflat de ce: rosu in gat. Pediatra ne-a dat un antiviral, nu si antibiotic. Sper sa fie mai bine in noaptea asta... Pana acum a fost f agitat. Il mai chinuie si niste bubite aparute de la transpiratie cu care ne chinuim de cand cu noul val de caldura. Azi am schimbat crema si sper sa fie mai bine. In rest, ne spalam cu ceai de pelin...

Bubu, ai primit raspuns in urma interviului? Hai ca tot astept berea aia...
Ce planuri aveti pt week-end, fetelor? Iesiti prin parc? Poate ne intalnim mai multe, ce ziceti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Sunt sigura ca multe dintre voi, l-a remarcat!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104561

Sunt foarte sensibila si m-am gandit sa cititi si voi aceste cateva randuri!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Noi suntem mai bine, ieri a mancat cel mai bine, in comparatie cu zilele de cand a debutat Stomatita. A inceput sa bea apa singura, mai des, lucru ce o bucura enorm..dar sa stiti ca ii este teama sa nu inceapa sa o doara din nou..

Saracutza, nu realizeaza, ca de fapt ea se face bine, si ca nu o va mai durea.

Imi zice: "mami da-mi tu! ca mi-e frica sa nu ma doara.."

Astazi mergem la control..si speram sa fie bine si cu gatul.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Draga Kita, La multi ani pentru 27 iulie, si scuze pentru intarziere.
Iti doresc multa fericire si sanatate!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Faza de acum 5 minute: eram in baie, imi prindeam parul, la care vine Rayan si spune " esti frumoasa". Na ca m-a topit toata..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, fericita si sa iasa testul cu linii roz cat mai repede! Pupici de la noi!
Azi am fost la Auchan si printre altele am luat baloane cu "Este baietel!". Le vom umfla cu heliu si vom orna cu ele mesele de la restaurant cu ocazia botezului. Abia astept!
Noi mergem peste cateva ore in Cismigiu. Mai vine cineva? S-ar putea sa vina si Cocolino daca o mai tineti minte.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna, fetelor!

Eu sunt super obosita...am lucrat numai dupa-masa, la 11 seara ajung acasa...si inca lucrez...si in we...si nu mai pot...

Crinuta, LMA, multa sanatate si tot ce iti doresti! Sa stii ca am vazut sms-ul tau acum seara, cand am ajuns acasa, mi-am lasat telefonul la incarcat si am uitat sa-l iau cu mine la servici. daca vrei sa mergiacolo trebuie programare, iti dau nr de tel al stilistului. Sa-mizici.

Kita, LMA si tie si multa bafta cu testul! Felicitari pt.pampers!

Liviana, multumesc de intrebare, inca n-am primit raspuns, astept si eu cu nerabdare. Cred ca luni-marti o sa aflu. Sanatate lui Matei!

Kris, sanatate multa Biancai! Nici tu nu prea ai mai scris pe-aici...

Sa va marturisesc ceva: citeam cu nerabdare sa vad ce zicea Monalac, in legatura cu testul de sarcina, in aceeasi perioada speram si eu , dar nici la mine n-a fost sa fie...poate luna aceasta, daca vrea Doamne-Doamne!
Va pup!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Wow, si tu Bubu?
Sa inteleg ca sunt singura care nu se gandeste ( inca ) la bb 2?
N-ai primit sms-ul meu azi? Ti-ai schimbat nr de mobil?
Oricum am rezolvat problema.

Ce ai facut la interviu?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

wow, fetelor, succes cu bebe 2, vad ca multe v-ati hotarat

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, tot nr ala il am, dar mai am inca unul si azi am luat la mine doar un telefon...am vazut mesajul seara cand am ajuns acasa. Pune poze sa te vedem!

Luna trecuta ne-am hotarat pt. bb2, insa ne-am hotarat prea tarziu ca sa se intample ceva, asa ca speram ca luna asta...Doamne Ajuta!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)

Mergi la inceput