*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

poohy,

ti-am raspuns la mamici dar iti zic si aici: incearca sa bagi adresa fara virgule sau puncte, doar spatii si pe ambele campuri .

Vezi daca merge.

bafta mare!

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

[/quote]

scrie adresa fara nici un semn de punctuatie.Exemplu:
str Viitorului nr 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci mult Ella si Jasmine !! Am reusit in sfarsit!! Am sters intrebarea de aici cand am vazut raspunsul Ellei la mamici - inainte sa vad ca ati raspuns si aici ;)
Ma duc sa comand si eu niste rochite de bebeloni si poate o pereche de adidasi ;)
Multumesc mult!

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

claudia ,frumoase pozele da ce zic eu pozele protagonistii,ai doi copii superbi iar tu cu B sunteti niste scumpi ,dar asta stii deja..

nushulica,exact ce ai scris si tu ma gandeam si eu sa nu faca astia bulibasala acum ca ia bombardat lumea cu comenzi ,da asta ramane de vazut si suntem constiente ca in momentul in care lansam o comanda e la risc.

felicia ,bravo pt colet ,sa vina toate.
mada ,mersi de incurajari ,dim chiar eram nervoasa ,dar mi-a trecut .

sper sa dau azi o comanda, daca mai gasesc ce-mi tb musai daca nu doua sapt plec la mama cu pitica si bugetul e cam limitat.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Anca, multumesc esti tare dragutza, nu-i chiar asa cum ai zis tu...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am si eu un aviz,pt comanda din 15 iunie.Daaar...pe 15 iunie am facut 2 comenzi si vad ca a ajuns numai una!Poate mai gasesc un aviz cand ajung acasa diseara (in speranta asta nu m-am dus direct la posta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

clau inca o data iti zic sa-ti traiasca copilasii ,sunt foarte reusiti!!!mai rar asa pereche de bebici scumpi

soanso sa stii ca vor aparea sigur probleme...asa imi zice mie creierasul

feli superrr!!!ma bucur mult ca a venit si coletul tau!!!

eu is bolnava cu reducerile astea...azi am mai dat o comandamai mult pentru sot...i-am luat haine mai groase pt toamna-iarna pulovere pantofi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine Dunk de Nike nu am vazut in romania. Dar acest pret il merita pe deplin, ca sunt piele. Nu meritau 32 euro cat a dat eu pe ei

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

hi,hi,hi ,hi

mi-au trimis LR mail, sa profit repede de solduri, cred ca deja se mira de ce nu am comandat,glumesc desigur.

jasmine, adidasii nik eu zic ca sunt moka la pretul asta.
nushulica,nu mai "cobi" tb.sa fim OPTIMISTE .

SOSO

Mergi la inceput
Mergi la inceput