Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

buna fetele!

ALEXANDRER VICTOR MAYA MATEI DELIA

vad ca a inceput tare sezonul aniversarilor, abia astept sa vad poze de pe la toti si mai ales locuri unde ati aleas sa-i serbati pentru a alege si noi ( problema e ca noi nu prea avem pe cine invita sa facem acolo de 10 opilasi )

pentru ca tot se discuta de cat si ce vb. copii al meu e acum la sezonul injuraturi " tampitule" sau "tampito" si "gua mati" cand l-am auzit am crezut ca nu aud bine.... sa cad pe spate... l-am pus sa repete ce a zis si mi-a raspuns : "nimic mami" "nu a zis nimic io".... am insistat sa-mi spuna ce-i aia "gua mati" ( gura mati- ce a inteles el din f... gura..m..)si la cine a auzit si a zis "nu impotant mami".... asa ca ma prefac ca nu il aud pentru al determina sa nu le mai foloseasca

chestia cu "tampitul" stiu de unde e caci enervandu-se taicasu pe el ca a varsat iaurtul pe pat si covor a zis fara sa-si dea seama "uite ce face tampitul asta" iar el s-a pus pe plans si a zis nu eu "tampito" tati e "tampito" si de atunci o tine asa... insa cealalta nu-mi dau seama unde a auzit-o.... L-am rugat pe sot sa se abtina de la injuraturi, culmea e ca el de fel nu injura dar l-a scos din minti Edi care aseara a scos oala cu ciorba din frigider si pentru ca nu a putut sa o tina bine in mana fiind prea mare pentru o singura mana, a insirat-o toata pe covor... de am ramas si fara mancare si cu mizerie pe jos si cu bodoganeli " si mai vroiai covor nou... pentru ce sa-si bata asta joc de noi...", prin urmare e ceva agitatie si prin cuplul nostru dar inca nu divortam doar ne ciondanim...

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Noi am fost de dimineata la controlul de 3 ani asa ca bilantul este 94cm si 12 kg...si desi dr. mi-a spus ca dpdv inaltime este in limitele normalului, mie mi se pare cam scund fata de copiii de virsta lui. Hai linistiti-ma - mai e vreun baietel asa de scund????
In rest clinic e sanatos. Tot dr. mi-a dat si un contact al unei logopede care e la spitalul Panduri (adica chiar in spatele blocului nostru!) si cred ca am sa-l duc pe Stefan sa stam de vorba cu ea sa vedem ce putem face mai departe.

In rest sunt vesela ca vine weekendul!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Si acum urarile de rigoare:

Andries - sa-ti traiasca Victor, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!!!! La Multi Ani !!!

De asemenea LA MULTI ANI pentru: Alexander, Maya, Matei Stefan si Delia-Bianca!!!!!!!!!! sa cresteti mari si sanatosi!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Alexander Anthony, Alexander Matthias, Victor, Matei
Tessa, Bianca, Maria, Maya, Delia

Sa cresteti mari, sanatosi, mintosi si sa aduceti numai bucurii celor dragi!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

leeloo succese multe la logoped. abia astept sa vii ca turuie Stefan de-ti trebuie buton de oprit (ceea ce-mi doresc si mie).
bilutza sa stii ca nu o face din rautate si nu are rost sa-i reprosati asta. a vrut sa va ajute cu oala. si eu am tendinta sa ma enervez la faze din astea dar stiu ca Mielutsa o face ca e saritoare. Aseara de exemplu a varsat iaurtul din cana pe masa. Ii venea sa plānga si a adus repede sa stearga. Mi-a fost o mila de eaaaa. Ca atare ne-am asezat amāndoua lānga masa si am sorbit iaurtul, ne-am facut mustati de pisica etc. E adevarat ca pe urma am dus munca de lamurire ca nu tre sa turnam iaurt intentionat pe masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Neata!
Noi am fost de dimineata la controlul de 3 ani asa ca bilantul este 94cm si 12 kg...si desi dr. mi-a spus ca dpdv inaltime este in limitele normalului, mie mi se pare cam scund fata de copiii de virsta lui. Hai linistiti-ma - mai e vreun baietel asa de scund????
In rest clinic e sanatos. Tot dr. mi-a dat si un contact al unei logopede care e la spitalul Panduri (adica chiar in spatele blocului nostru!) si cred ca am sa-l duc pe Stefan sa stam de vorba cu ea sa vedem ce putem face mai departe.

Uite stai linistita e idetic cu Edi si la inaltime si la greutate ( si eu imi fac probleme ca-i cam scund si slab dar acum ca sunt doi la fel ma linistesc un pic....)

Papadia--- nu-i bai ca nu l-am certat in definitiv el a vrut sa-si ia de mancare ca-i e foanme ( desi abia mancasem amandoi de 1 ora) si chiar si dupa ce a varsat-o nu a realizat ce s-a intamplat insista ca lui e foame vrea ciorbica (ar fi fost instare sa ia de pe jos) ( cred ca mai de graba i-a fost pofta caci l-a vazut pe tacsu mancand din ea) asa ca eu l-am aparat si m-am ratoit la al meu sot ca desi i-am zis da-i si lui 2 linguri de la tine, el nu ia dat nefiind atent la ce vb. eu, iar copilul s-a dus si si-a luat singur din frigider)... asta e lipsa de sincronizare si multa oboseala.... in final atrebuit sa-l conving ca nu mai e ciorba si sa ia un colt de paine ( cand e painea ff proaspata ii mai place sa manace si goala, si oricum mancase de seara un castronel de orez cu sos de rosi si carnita de vita clar nu-i erea foame)

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

papa - asa face si Stefan. Acum citeva zile a desfacut o cutie de suc, vrind sa bea din ea si evident ca a turnat-o pe el si pe canapea. Cind a vazut ce a facut, desi nu l-am certat, a dat fuga la baie si s-a intors cu ditamai felesteul sa curete ca asa m-a vazut pe mine facind...

biluta - deci si Edi e tot asa? Ok, inseamna ca trebuie sa ma linistesc cu paranoia mea...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna dimineata.
Biluta,m-ai suparat azi!Cum mama naibii sa faca copilul timpit,soro?Te rog sa-i transmiti sotului tau ca e un mare norocos pentru ca n-are o nevasta ca mine,care la o faza de asta i-as fi infins bolduri in limba de nu mai vorbea o luna incheiata.pai sa scriu numa citeva de-a lui ricardo ca sa vezi ca un copil de aceeasi virsta face la fel.a turnat o sticla de 1 litru de sirop de trandafiri in tot frigiderul .Ce era invelit cu folie si impachetat am clatit,dar au fost si alimente in care a patruns siropul si a trebuit sa le arunc.taica-sau mi-a adus niste mileuri superbe cu pietre si perle din dubai,sunt mandria mea.Ricu a scos tavita de capsuni si si-a facut tren din ele exact pe mileul meu de pe masa.si ar trebui sa scriu ore sa le zic pe toate.Acu nu l-am luat la pupat dupa toate astea dar nici nu l-am facut in vreun fel sau sa-l i-au la omor ca doar e copil.tot ce am invatat e ca eu trebuie sa fiu mai atenta,sa discut mai mult cu el si pe masura ce v-a creste prostioarele astea or sa inceteze intr-o buna zi.In nici un caz nu m-a apuc de represalii,nu la virsta asta.De altele mie teama.la fel de bine poate face ceva si sa pateasca vreo nenorocire,de asta am ascuns si strins tot ce e periculos si stau in garda cit pot de mult.Poi daca e asa important covoru ala,uite te invit la mine sa vezi cam in ce hal arata mocheta mea din living.am pus-o peste laminate ca se nu-i fie frig copilului cind se joaca mai ales iarna pe jos.Din alba a ajuns dalmatian.inghetata,ciocolata,sucuri de fructe,ehe,nu-ti mai spun ce nuante de la roz la brun inchis.Care pete nu le-a scos nici mama detergentilor nici masina cu aburi nici frecatul meu pina la epuizare.Am pus-o pentru Ricardo si tot din cauza lui o s-o scot cel mai probabil in vara asta pentru ca acu e mai mare si se poate tavali pe laminate.Si Ricardo curata imediat ce murdareste,ca mai mult insira,dar macar intentia conteaza.Sunt total impotriva limbajului necorespunzator si a represaliilor,la urma urmei noi suntem adultii aia care gindesc si tot noi avem puterea de a ne stapini nervii.Daca noi nu putem atunci ce pretentii sa avem de la niste tinci de trei ani?Nu te supara te rog,poate m-am incins prea tare dar eu sunt mai vulcanica si probabil trec si printr-o pasa mai nasoala,realizez acu mai bine ca altele sunt relele pe care le pot pati un copilas .poate n-ar fi rau sa discuti calm cu sotul tau si sa-i explici ca la virsta asta nu e tocmai cel mai potrivit avertisment un cuvint mai greu sa zic asa,ei copiaza imediat si asta e numai in defavoarea lor.Azi un cuvint,maine o injuratura si uite asa peste citiva ani are deja un vocabular pestrit.Inca o data nu te supara pe mine,cu siguranta in alt moment as fi citit mai detasata o astfel de relatare,dar in momentul cind m-a uit la copilul meu de atitea zile in pat si realizez ca tocmai am trecut o mare primejdie realizez cit de mult tre sa am grija de el,mult mai mult decit o fac si sa-l protejez cit pot eu de mult.Numai bine.
editez:poate totusi nu-i spui sotutlui de bolduri ca o sa creada ca te intretii cu vreo sadica pe forum.Acu citiva ani pe la inceputurile relatie cu al meu sot din una in alta ajungem la discutia despre violenta fizica.si-mi spune ca nici cu un deget nu m-ar atinge ca m-a fac gramada.la care i-am raspuns zimbitoare ca desi e cu vreo 35 de cm mai inalt si de o greutate dubla decit a mea,m-a sui pe un scaun si-i trag cu o tigaie in cap si tot al dobor eu in vreun fel.Important e sa-l pot pune jos ca pe urma al meu e.La care bineinteles ca s-a tavalit pe jos de ras.Acu nu cred ca as avea curajul si taria s-o fac,dar macar din gura tot le debitez,daca sunt mica macar gura sa fie pe masura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia ieri a papat pormb fiert. Frumos, din farfurie, in mijlocul camerei, asezata pe scaunel, si-a adus si prosopul de bucatarie. Pana i-a picat farfuria; atunci si-a pus picioarele pe ea si a papat mai departe calarita in farfurie. Dupa ce a terminat, a luat farfuria si a dus-o in bucatarie cu ciociul, si-a luat farfurie curata si si-a mai ales un porumb O priveam si mi-a fost atat de draga Apoi si-a schimbat sosetele

Cu vb urat deocamdata n-am treaba ca nu prea vorbeste
Covorul din camera ei era albastru ... acum e roz-mov-negru-verde -galben-portocaliu-kkniu si nu ies petele, asa ca-l vom schimba

Edit: pupici lui Ricardo !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Daria puahaha- ieri ale mele au mutat mancarea pe masa si au mancat asa si stateau AMANDOUA cu picioarele in aceeasi farfurie cre ca s-au vorbit cu Giulia.
cea mai gogonata a Catrinei a fost cand a turnat o sticla de braga in laptop...vedeti d-aia scriu io acuma de la laptop nou gasisem aseara unu mai frumos si mai bengos da' ionu cica "lasa pe asta de l-am luat sa aibe si Sofia unu decent ca pret".

fetele aci ploua ca la balamuc. am inceput sa mucegaim. e super enervant.

mi-am amintit ce voiam sa zic. Philip e frumos ca o fetita maaaa:))) voiam sa le pun si eu o piscinuta la fete pe terasa dar mai degraba luam un iglu in conditiile astea...

Mergi la inceput