Piticlonti de iulie-august 2004 (224)
Raspunsuri - Pagina 12
ina32 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
femeia ia 40 lei si sta vreo 3 h in care-si face treaba: in primul rand baia, apoi bucataria, praful de pe sub toate din casa, aspirat (de aspirat mai aspiram si noi) si geamurile o data la luna
Wow!! Ce preturi mari aveti voi acolo!!! Femeia care ne face curatenie primeste 45 ron si lucreaza vreo 10 ore, calca, spala geamuri (nu chiar saptamanal), bai, tot. Si cand am renegociat salariul i-am dat chiar mai mult decat a cerut pt ca sunt fff multumita de ea. Ii mai dau cate ceva de pasti, craciun.Nici nu vreau sa ma gandesc ca ne-ar putea parasi...ca nu prea mai stiu cum arata fierul de calcat
Dar pana la urma principalul e ca ai gasit pe cineva care sa te ajute si de care sa fii multumita.
leeloo2004 spune:
Tocmai cind ma pregateam sa remarc ce liniste e pe forum...am vazut ca a postat Ina.
Lia, asa cum au spus fetele e super ca te-ai decis in sfirsit, si ai si gasit pe cineva sa te ajute! Mie super mi se pare ideea cu abonamentul la firma de catering - daca as gasi asa ceva (si in care sa am incredere!) pe linga mine as face si eu un asa abonament...adevarul e ca nici nu m-am gindit ca s-ar putea...
Eu de felul meu am devenit mai miserupista - si asta de multa vreme, atunci cind am realizat ca timpul pe care mi-l petreceam in weekend spalind geamuri, tragind cu aspiratorul sau calcind (activitate pe care o urasc!) ar putea fi folosit mult mai util si mai placut pentru mine. Acum sa nu credeti ca stau in cocina, evidnet ca e destul de curat si mai dau si eu cu o cirpa din cind in cind, dar nu sunt obsedata de aranjatul ciucurilor la covor...
In curind o iau spre casa asa ca va pe toate si ne auzim miine!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Io nush cand am calcat ultima data, parca fustita de blugi a Giuliei acu` 2 saptamani. In rest, barbatii casei au fost sfatuiti acu` cativa ani sa se axeze pe altceva decat camasile Nu ma omor cu smotru de cand e Giulik, spal in fiecare seara podelele si parchetul si aspir din doo in doo, operatiuni rapide. Geamurile ... cand nu-mi dau seama daca e ceata sau noapte exagerez, o data / luna maxim maximorum. Ziua dedicata facutului de mancare a ramas sambata, ma trezesc la 6 sa termin treburile in 4-5 ore, dupa care freedom si "odihna" Cand se termina mancarea gatita avem ziua de paste, ziua de cremvusti, ziua de oo
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Andries spune:
Gabi, imi pare rau de buba lui Stef, dar ce-ai zice daca l-ai fi luat de la gradi cu coaja gata facuta? mie mi s-a intamplat si culmea ca nu am observat decat la baie...
Lia bravos, eu de exemplu am femeie de cand avea Victor 5 luni si nici nu concep sa nu mai am, desi in Bucuresti preturile sunt mai mari. Sotul meu are necesitati clare, stricte si ... destul de multe de calcat, cred ca as innebuni sa o iau de coada cu calcatul acum. Iar smotrul mai greu in casa eu nu pot fizic sa il fac. Singura chestie e cu gatitul, al meu e un mofturos si nu vrea mancare gatita de altii, acum ca sunt gravida o mai exploatez pe mama, dar altfel as gati numai eu. Plus ca Victor la gradi s-a obisnuit cu mancare proaspat gatita, nu mai accepta mancarea incalzita... frate... acolo mananca SPANAC si acasa imi spune ca iarba mananca numai vacuta, sa nu-l pocnesc? Dar nu ma lasa inima...
Victor este extrem de independent si asta mai ales pentru ca a fost crescut majoritar de ta-su. Mananca singur, se pisa singur, face caca singur, de sters treb sa il sterg eu, daca nu sunt acolo, nici o problema ... oricum se spala seara. Se spala pe dinti singur, pe maini, face dus cu tati, face un razboi adevarat in baie, se imbraca singur cu haine de vara (acum a invatat sa-si traga pe el si tricoul, desi cateodata il pune cu fata in spate daca e din ala fara model), se descalta singur de orice si poate sa se incalte cu sandalele, vrea si el sa dea cu mopul ca il vede pe tati...ce frumos, nu? DAR eu de la Victor am auzit de foarte multe ori "nu vreau sa fac aia" si cu argumente, parlamenteaza cu tine pana in panzele albe sau "vreau sa facem cutare" sau "mami am NEVOIE de cutare" sau "nu vreau cu tine, pleaca de aici, sa vina tati" sau "noi suntem barbati, tu esti fetita si nu poti sa faci .. nu stiu ce" ma rog, ati prins ideea. De exemplu, la serbarea de sf de an de la gradi eu stiam ca are o poezie de spus cu un iepuras, stiam si versurile pentru ca mi le-a dat educatoarea sa le repet, ei bine nu a vrut sa imi spuna poezia acasa, "poezia este pentru gradinita, o s-o auzi la serbare" si chiar asa a fost, am auzit-o o singura data la serbare, a spus-o foarte frumos, dar acasa cand l-am rugat s-o repete, chiar si dupa serbare nu a vrut. Deloc. Nici nu stiti ce tehnici de negociere am inceput eu sa dezvolt cu pustiul, in seara asta ii spuneam de stransul jucariilor si mi-a trantit-o "mami, fii si tu mai intelegatoare". Practic eu nu am prea stiut ce inseamna sa ai un copil docil si "bebelus" dimpotriva...
aaa, faza dura, tati l-a intrebat acum doua zile daca il ia si pe el la tenis si Victor a spus "la tenis il iau pe bebelus, tu stai acasa".
Andries
roxanaz spune:
neata dragelor
la multi ani Alex pentru ieri si la multi ani Bianca, (x 2, Marcelle si Tatiana) si Maria! sa fiti sanatosi si fericiti!!!
scuzati ieri absenta va rog, am tras o fuga cu treaba pana la bucuresti.
Lia maica felicitarile mele. nu stiu daca si cotofeneala noastra continua a avut un ce de spus in actiunile tale dar asta chiar nu conteaza. felicitari pentru atitudine si ptr schimbari, e super!
Andreea m cum adica sa o tii mai din scurt pe Stefi? ce prostie....vb fetelor, al meu nici macar la masa nu ar fi stat daramite dupa ce termina de mancat sa stea pe scaun! haha vise frate!
Anca pupicei. tot respectul pentru ce faci pentru Laura si Diana!
eu am noroc cu Patrick cu pishu noaptea, nu a facut niciodata in pat si nici nu cere noaptea, desi bea o gramada de apa. am avut noroc cred.
Andree de pupi calatorie placuta!
Olila distractie placuta pe acolo cu Mickey!!
o zi usoara tuturor!
roxanaz spune:
azi se pare ca toata lumea e plecata.
da io tot ma incapatanez sa va pun poze: http://good-times.webshots.com/photo/2847669400088100014xgbSgp cand aveti timp si chef, distractie placuta!
papadie spune:
am inceput sa functionez cu windows vista. va vad si eu culorile de la nickuri finally :)) mi-am luat de-o grija
roxa frumosi copchii. moam ce pofta mi se face de mare, de soare. la noi, evident, continua toamna. cica de sambat o da spre primavara deci ne putem astepta la fo 20 de grade.
mitzule la noi catrina e f independenta si asta pt ca a incurajat-o tac'su ca io i-as fi dat cu lingura pin pe 16 ani asea:) insa de cand veni sof a inceput si catrina cu texte 'caina bebelsh' in traducere vrea si mielu cu lingurita de la mama ca deh e mai lesne. deci asteapta-te si la faze din astea. catrina refuza sa vb cand o aude pe macu macanind asa ca 'macane'. catina nu mai vrea la wc, vrea la olita (pt ca a incercat macu intr-o zi sa stea pe olita). si apropo catrina nu afce kk decat la pampers si inca are pampers noaptea deoarece nu se culca fara bibele de lapte. si dimneata e plin oki... in skimb matura, sterge praful, daca da pe jos ceva spala, olita o duce sg la wc, se spala sg pe dinti (asta cu spalatu# pe dinti iar e crancena ca ea se spala dupa ce face pipi. in lok sa se spele pe maini se spala pe dinti). se debraca de tricouri, pantaloni, de cele mai mlte ori reuseste sa le si puna inapoi pe ea. isi da chiloteii jos cand mere la buda, se sterge singura,pune pipi la wc, trage apa. etc etc etc DAR...nu vorbeste, frate:(( si face niste istericale de imi vine sa plek la Spit. 9 sectia veseli.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
ALEXANDER
TESSA
BIANCA
MARIA
Rox - suuuper pozeleee ! Ce mare e Pat, da` ce frumos e !
Papadie - spor la primaverit, sa fie treij`de grade si p`acolo ! Pupam Mielu si Macu
Daca ati sti ce mult as vrea sa ma vad cu mamicile cu cupiii care nu vorbesc , sa scap si io de complexe ... Cand Giulik e intrebata ceva, sta cu okii in okii interlocutorului si tace. Daca ii soptesc, zice cu juma` de gura un da sau nu ... Comentariile ulterioare cre`k le stiti
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
kro spune:
Roxi ... ba uite ca nu suntem plecate cu toate, is's pe aici, da' asa ... mai in umbra ...Asa ca am sarit imediat pe link-ul cu poze imediat ce l-ai pus ... Super pozele... si vorba lu' Papa, m-i s-a facut si mie pofta de mare si de balaceala ... Sunteti asa de norocosi ca aveti apa atat de aproape ... Patrik e un frumos, poza intitulata "portret" e bestiala ... Si te-am zarit si pe tine pe acolo ... f. sexy
Papa ... pupici fetelor frumoase si cuminti ... Las' ca vine soarele si pe strada voastra
Gabi ... pupici lui Stefan ... Cum mai e buba ?
Lia felicitari pt. schimbari ... Da' stiu ca le faci cand te hotaresti, nu gluma ... Treaba cu abonamentul pt. masa m-a dat gata ... Bravo, tine-o tot asa... Si acu' ca ai mai mult timp liber asteptam mai des poze cu frumosii tai
Daria, voi cum mai sunteti fetelor ? ... Nu am mai scris zilele trecute, dar am vazut-o pe Giulia in poze ... e pe zi ce trece mai frumosasa
Pupici multi si pentru frumusica Stefi (Andrea ma bucur ca v-a priit vacanta) si pt. cei mai frumosi copii din Sibiu ... Adela sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei, sunt doi copii f. reusiti si impotrant e ca sunt sanatosi ... "detaliile" astea gen independenta si cooperare vin ele mai devreme sau mai tarziu
Si ca sa-ti povestesc si experienta mea referitor la pipi de peste noapte ... cu Feli, la timpul ei, am rezolvat in max. 1 saptamana ... pur si simplu nu a mai facut peste noapte, se trezea noaptea sa ceara apa de baut, dar nu facea pipi ... Asa ca acum, cu Alessia, nu mi-am facut mari probleme si am trecut relaxata la treaba, crezand ca sacp tot asa de usor ... Mare greseala ! De mai mult de o luna de cand am inceput suntem in acelasi stadiu, fara nici o schimbare ... face in continuare pipi peste noapte, o singura data, in jurul orei 2 ... Nu se trezeste singura sa ceara, o pun eu pe olita asa adormita cum e si astept(cateodata mai mult, cateodata mai putin) sa faca ... moment f. neplacut pt. ea, asa ca noapte de noapte avem parte de proteste si maraieli, uneori nici nu vrea sa stea pe olita ... Ba mai mult, daca ratez momentul si face pe ea nu se trezeste, doarme in continuare si e o adevarata aventura sa o schimb pentru ca, evident, o deranjez ... Asta in conditiile in care face pipi in fiecare seara inainte de culcare si nici nu bea f. multe lichide seara (adica nu adoarme cu lapte sau ceai) ... Eu cred ca, pur si simplu, nu e pregatita ... asa ca, asta e, ne chinuim reciproc, dar la pampers nu ne mai intoarcem
Carolina, Felicia si Alessia
POZE