*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (72)
Raspunsuri - Pagina 13
eimotto spune:
Buna dimineata fetelor
La mine se doarme in front astazi si asa am putut sa intru si eu in we (ca poate ati vazut ca in we nu prea intru, nu ca nu vreau da nu prea pot)
Multumesc de propunere si DAAAAAAAA as vrea sa deschid capitolul de Capsunele-n scutecele (eu ma gandeam ca am fost si ciresele dar cred ca e prea lung asa)
Deci la noapte ma pregatesc si ma bag on-line de pe la 11(sper sa imi doarma amandoi copii atunci ). Ma duc sa prospectez cum au prima pagina celellate scutecele... Andrada oricum tre sa colaboram ca tu ai experienta la chestiuni din acestea
Ella - ce am mai ras...si la noi la fel numai ca nu putem aplica povestea cu masina ca mai avem un cupil care nu cred ca ar intelege plimbarile noctune de acest gen. Al meu de ex a plans ieri de la 5 pana la 10 cu o pauza de juma de ora...deja pe la 8 avea un plans ragusit de ma bagase la idei (de regula al meu si-a dezvoltat si foloseste cu succes un racnet tare "baietesc").
Si Yannisu s-a invatat in brate, e mortal...il pui jos urla il iei zambeste si tot asa. Intr-o dupa amiaza l-am lasat cu buni ca sa ma duc la dentist si sotul meu a gasit-o transpirata saraca, cred ca il luase in brate de 100 de ori. Si mai nou, spre disperarea mea, in loc de suzi isi suge degetele de mana stanga. Eu nu am experiente cum e cu dezvatatul de deget, de suzi am dezvatat-o pe Iulia f repede...dar cu degetul cum fac? Ca nu pot sa il iau
Carrie - sa aveti un botez frumooooss!
Ali - noua medicul ne-a recomandat sa utilizam un lubrifiant (dar nu a fost cazul nu ca nu am fi prestat pana acum)
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
chris27 spune:
da,andrada,multumesc...scriu mai tarziu ca sunt cu daphne in brate
Album foto | Slideshow | Clip Albert
kid spune:
Al meu junior zice ca e de acord sa fie capsunica in scutecel
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
dianalaura spune:
salutare fetelor!
Va sa zica..ultima zi in odisee...de maine la scutece!
E super denumirea, papadie multumim mult de idee...
Eimotto, si Ianisu meu isi mai suge degetele..de fapt pumnul, degetele, ce apuca. Suge tot: degete, suzeta, gatul lui mami...orice prinde (asta cand il doare burtica). Chiar si ceiuc bea din biberon cand il doare...dar ma distreaza ca apuca biberonul la fel ca pe san...trage tot biberonul in gurita .
Andrada, o sa iti trimit si eu poze, maine ne ducem la tara, ridicam parastas, si aduce var-mea aparatul, sa imi fac si eu o poza mai recenta cu fii-miu. De fapt mi-am facut sapt asta, dar sunt la alta verisoara in aparat si inca nu mi le-a trimis.
Ce am mai observat eu la Stef al meu: a inceput sa gangureasca la greu, dar numai cand il pun pe burtica. Si atunci incepe sa povesteasca...sa rada, bine, daca nu e prea adormit.
Hai ca poate reusesc sa mai intru azi.
Va pup!
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
IULIABRAILA spune:
buna fetele .
si la noi aceeasi situatie, uneori exasperanta....deja!
miriieli, scincete, urlete, alegeti voi ordinea ca la noi nu mai conteaza, brate daca se poate non stop, patul are arcuri..chiar si carutul cu care era prieten, nu mai conteaza nimik.
maninca, mult de tot, cred ca de nervi, vomita cred surplusul, adoarme 5 minute, hai zece, urlete, iar vrea mincare....si tot asa...
aseara am urlat afara, de ne-a cunoscut in sfirsit lumea, care zicea ca dormim intr-una..iote na....sa stie ca si urlu...
si momentele de genul lasati-ma sa imi smulg paru din cap si sa imi rup fatza aveti? ca la noi e deja ca un ritual...
imi place noul nostru cuibuletz- capsunele in scutecele.
si cit ziceati ca mai avem pina la 3 luni? offff
am zile care trec fara sa constientizez ca am facut asta sau aia, trec asa, printre urlete, pampersi, kk care iese greu offf, scremete la greu, dar si ZIMBETE SI IUBELI, eiiii....
va doresc zile cit mai senine ,
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
andradap spune:
Intru in mare viteza... ca fug la BAIE... daca nu s-a racit apa
KAY si SOSONICA se intorc acasa sapt. viitoare...
Mi-a trimis poze pe mess... si le-am postat AICI...
PS: Revin mai tarziu...
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
Florentina Roman spune:
Salutare!
Wau, maine trecem la scutecele!Si cand imi amintesc ca ma gandeam cu groaza asta toamna cat mai am pana nasc...
Mie imi place denumirea de "capsunele..."
Iulia, si noi ne rupem pe fata si nu stiu cu ce ca unghiile i le tai destul de des...
Eimotto, al meu accepta suzeta doar daca-i e foame si suntem pe afara si atunci o scuipa de vreo cateva ori la inceput. Noroc cu Tudor ca i-o indeasa mereu in gura.
Ella, am ras in hohote si i-am povestit si sotului faza cu cautatul pietrei cubice, dar cu baba ai fost mortala!
Pana acum am fost norocoasa, bbele meu nu are colici sau nu se manifesta el prea tare si nici reprize de nervi nu mi-a facut pana acum. Imi amintesc ca Tudor, cel mare, mai facea asa cand aveam musafiri, probabil ca obosea mai repede...
Si noi radem si gangurim la greu, dar numai cu mami, la tati si la fratior de-abia daca schitam un zambet.
Duda, cum am mai spus mai sus, eu sunt norocoasa ca bb2 e cumintel, in plus la Tudor am bona, care sta cu el de la 9-10 dimineata pana la 7-8 seara. Deci impreuna cei doi copii nu stau foarte mult, asta si ptr ca la nasterea lui Ciprian, Tudor a facut puroi in gat si otita destul de urate si de atunci fiecare sta in camera lui. Bineinteles, afara iesim in formula completa, Tudor impinge caruciorul si are grija sa-i infiga celui mic suzeta in gura, iar in casa tot el e primul care striga" Mami, plange Cipri, te duci sa-i dai sa pape?"
Cum facem cu gelozia? Am incercat sa raportam la el tot ceea ce facem: I-am adus un fratior sa aibe cu cine se juca, ii dam sa manance sa creasca repede sa se joace impreuna si tot asa, ii cerem si lui parerea... Pana acum n-am avut evenimente neplacute.
A fost un pic socat in prima zi cand m-a vazut alptandu-l pe Cipri, el stia ca bbeii beau cu biberonul. A doua zi m-a intrebat daca din tzatzi nu curge si lapte cu cacao...
Of, s-a trezit...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
chiquitita spune:
mica daca seamana cu maya inseamna ca e chiar frumoasa!
andrada foarte frumoasa denumirea cu capsunelele! De abia astept sa vad filmuletul.
numai_eu e mai bine cu toxiinfectia, am scapat, lapticul revine incet, dar nu sper la prea mult. Am luat si ceaiul de la fares, galactogilul (pe care nu ma hotarasc in ce sa il dizolv). Oricum am observat ca a venit lapticul de cand am inceput sa mananc diversificat (dupa enterocolita). Tu pui zahar in ceaiul de la fares?
Ieri am fost la dermatolog cu bubitele. Ne dam cu acid boric dizolvat in apica si apoi aplicam o crema. Speram sa treaca!
Chiqui + Livia
poohy spune:
Ce zambet frumos are Sonia
Multa sanatate si putere pentru amandoua [rugaciune]!
Andrada, stii mai multe despre ele?
Nu am trimis inca pozele ca nu prea am poze cu ea (adica eu si Manu) - si acum nu pot sa fac ca mi-a facut o minunatie de dermatita alergica de am intrat in panica rau de tot si am ajuns la 2 pediatri. Mergem si la al treilea miercuri... Pana atunci, facem bai cu amidon sa ne mai treaca. E groaznic cum e plina de bubite, dar pare sa nu o deranjeze
Si cum si asa nu mancam prea diversificat, acum, cum probabil de la ceva ce am mancat e - am voie numai pui si lactate :D Si paine presupun, nu am intrebat, dar mananc... Ma gandeam daca sa risc niste piure sau nu azi, ca m-am saturat de pui gol sau cu paine. Of, e numai vina mea ca s-a umplut de bubite, ma intreb de la ce e? Am mancat niste salam sasesc si niste branza camembert... Nu mai mananc decat strict regim cat alaptez!
He he, frumos capsunele in scutece Ne mutam, nu mai asteptam? (mai e si lilly_love - care nu ne-a anuntat ca a nascut si a fost activa)
Chiqui, eu nu am suportat galactogilul diluat - e gretos de dulce - l-am luat direct cu lingura... Mai bine nu ziceam de stomac, ca te-am influentat
Florentina, m-a bufnit un ras isteric cand am citit despre tati cu cacao cu lapte Ai doi pui foarte cumintei Sa va traiasca!!
Sper ca si matza mea (careia sa ii treaca dermatita cat mai repede ) sa reactioneze frumos cand/daca o sa ii vina fratiori/surioare
Voi ati auzit ceva de vaccinul antirotavirus (rotarix sau rotateq)? Mi-a fost recomandat (nu se gaseste aici, trebuie luat din afara) - se pare ca rotavirusul provoaca multe enterocolite/diaree la copii... Pe mine ma tenteaza, ca daca seamana cu mine matza, are nevoie
Multa sanatate si numai bine la toata lumea !!!!
Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu
ELTEKA spune:
Hai ca mai tre' sa scriu si eu o data la capitolu' asta! Dar ma bucur ca ne mutam (nu-mi vine sa cred...parca ieri umpleam un capitol pe zi si mai era asaaaaaaaaaaaaaaaa mult pana sa nasc....!)
Papadie, multumim de titlu, e foarte dulce!
Andrada, tare mai esti figura Asa ma gandesc si eu...acusi mi-l "fura" o fata pe Dolofanel...
Si chestia cu sughitul, exact asa a zis si doctorul japonez!
Ella, eu te compatimesc, draga mea, dar ma amuz teribil...Chiar il aveam pe Dolofanel in brate si l-am scuturat de s-a trezit
Petit_ange, parerea mea e ca bebe suge mai mult decat mulgi tu, clar mai mult! Eu as zice sa-l lasi pe el sa faca operatiunea si numai daca nu se satura sa-i dai completare, asa cum a zis si Duda35.
Numai_eu, exact asa e si la noi! In majoritatea cazurilor face kk la masa Dar nu totdeauna, asa ca mai ales noaptea il schimb, sa nu-l mai trezesc..si tocmai atunci face! Cred ca schimb pana la 10 pampersi pe zi....De asta eu nici nu-i mai dau pantaloni
Eu am cumparat nenorociri din alea de Pampers marimea S (4-8kg) si-l gasesc ud 1 data din 3...asa ca azi am luat neshte chestii japoneze pentru nou-nascuti, sa vad daca e mai bine...
Cand termin cu schimbatul de pipi, uit sa pun tamponul de san si ii fac dus cu celalalt san ...iar il schimb...saracu' e innebunit...
O sa ma gandesc la tine de cate ori fac operatiunile astea!
Mica, ultimele poze pe care le-ai pus sunt f frumoase, imi place aia cu Maya si taticul ei, seamana asa de bine! Si Maya e deja o domnisoara, tare mi-e draga!
Paflo, tu ziceai de Baneocin ca e prea puternic pentru bebei? Deja ii spusesem mamei mele sa imi trimita din Romania, ca lui Dolofanel ii sangera buricul. Dar cand i-am zis la pediatrul de aici a fost total impotriva (astia nu intervin decat la mare nevoie cu chestii "ne"naturale...) - a zis sa continui cu dezinfectant si mai ales sa nu acopar cu scutecul. Eu am si inceput sa-i fac baie cu musetel in fiecare seara, iar o data la 3-4 zile ii fac cu samponel. Si am inceput sa pun apa peste nivel buric. De atunci, in cateva zile a trecut!
Eimotto, ce noroc aveti cu suzeta asta... Ma bucur ca deschizi un capitol nou in viata bebeilor nostri si a mamicilor lor!
Kay si Sosonica vin acasa!
Despre Dolofanel nu pot sa ma plang...nu plange decat de foame, de oboseala si de gaze (sus, jos). Peste zi doarme tun, in 3-4 reprize de 3-4 ore. Seara e obisnuit sa faca baie pe la 21.30 si apoi de culca. Se trezeste pe la 2.30, mananca si adoarme instant...DAAAAAAAAAAAAAAAR!!! pe la 4 se trezeste air si nu mai e chip sa doarma. In fiecare seara
Si vina e a mea...ca asa m-am trezit eu in sarcina, invariabil, si veneam pe forum sa vad cum ati incheiat ziua...si nu mai dorema pana pe la 8-9....Iar Dolofanel la fel...intre 4 si 8 schimbam 4 pampersi, suge de 4 ori, maraie non-stop.... Buuuuuuuuuuuuuu....si nici macar nu pot sa fac UNDO
Da' ma bucur...acusi trece perioada asta, cum zicea Florentina, mamica lui Tudor...si o sa ne fie dor
Pe curand la scutecele!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel