Mamici de iulie-august 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 27

mamii spune:
paticut aici in stanga unde scrii mesaje ai smilies... si apesi pe ele si o sa iti apara in mesaj
Pentru mai multe smileuri ai show entire smile list... dai pe el si iti apar toate smileurile ( banuiesc ca asa e la toata lumea)

ddanagh spune:
Fetelor vad ca ati inviat. Aveti un spor. E adevarat, nu a ploat insa a numai faptul ca a fost soarele in nori si-a fost mai bine. Cred ca s-a indurat Doamne Doamne de mine ca prea mi-a fost rau zilele astea de la caldura.
Eu, pe principiul 'tac si fac', v-am citit aici in liniste, a zis Ioana de prajituri, am coborat si mi-am luat doua eclere mari (am cofetaria la scara urmatoare - va dati seama?) , am infulecat unul. Vorba aia - Tin aproape.
Dana S37 + cu
Daria Stefania

brazuca25 spune:
liadorian sa stii ca si pe mine ma ingrozeste problema cu tipatul. Am vazut filme pe net cu nastere acasa...si mamicile sa vaitau dar nu tipau. Poate nu o fi asa rau si la noi. Macar de vaitat o sa avem voie...Si daca o fi sa tipam...asta e! Nu crezi ca sunt obisnuiti astia la maternitate cu tipatul? Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

ilenutza spune:
Multumesc pentru incurajari si ganduri bune!!! pentru toate gravidutzele si mamicutzele!
Ile 36 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

ddanagh spune:
Paticut, eu nu simt bebele asa cum zici tu. E adevarat ca toata lumea imi zice ca mai am pana nasc pentru ca nu mi-a coborat burta. Ce-o insemna asta? nu stiu. Pesemne ca tocmai ce zici tu. Ca il simti foarte jos. Eu una pentru ca stateam mult la calculator am schimbat scaunul ala cu un fotoliu generos. Stau tolanita in el si cu picioarele intinse le sprijin de canapea. E perfect. As putea si sa nasc in pozitia asta.
Dana S37 + cu
Daria Stefania

ddanagh spune:
Lia, eu te cred cu tipetele. Si eu am 'rusinea' asta, la care mai adaug si chestia cu pozitiile. Stai asa, fa asa. Parca ma si vad.
Stati asa. A inceput sa ploua. ALELUIAAAAAAAAAAA
Ma duc la geam
Dana S37 + cu
Daria Stefania

AndraZ spune:
Fetelor, ce ma bucur ca va ganditi cum sa nasteti si ma mai bucur sa vad ca multe sunteti adeptele nasterii naturale. Si eu m-as fi bagat la o epidurala, dar din pacate la noi nu prea se pune problema cu nascutul natural. La tensiunea pe care o am si la edemele mele dragutze nu prea ma lasa nimeni sa nasc normal....ca deh nu am voie efort fizic. Sunt constienta ca ma voi reface mai greu dupa operatie insa tot ce ma intereseaza e ca bebelina sa fie sanatoasa si daca asta este singura solutie, atunci sa taiem cu spor. Asa ca va rog fiti indulgente cu cele ce fac cezariana, pls!
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

AndraZ spune:
PLOUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andra 36s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
Mara Teodora

brazuca25 spune:
PLOUA! PLOUA!PLOUA!!!!! Denisa Maria