Gandirea pozitiva
Raspunsuri - Pagina 20
simina2005 spune:
…iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc… E PRIMAVARA!!!!!
De 1 martie iti daruiesc multa dragoste, lumina si intelepciunea clipei, este tot ce pot sa iti ofer ... Primeste-le in dar…
Lasa primavara sa iti patrunda in suflet, sa iti incalzeasca si sa iti umple de bucurie si iubire!
Iti doresc o primavara de impliniri!
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
simina2005 spune:
FERICIREA ESTE SIMPLA !
Fiecare om de pe acest pamânt merita sa fie fericit si se poate bucura în tihna de tot ce viata a îi ofera.
În cautarea propriei fericiri care poate sa ne aduca împlinire si liniste sufleteasca am fi în stare sa urcam muntii sau sa depasim limitele orizontului.
Adesea fericirea trece pe lânga noi în liniste si nu stim sa o recunoastem pentru ca atunci când ne vine în întâmpinare ea, nu este niciodata împodobita asa cum ne imaginam.
Sa fim fericiti înseamna si vedem lumea asa cum ne-am dori sa fie, dar si asta este greu daca nu avem o inima curata care ne permite sa traim fara invidie, fara; prefacatorie, fara ambitii absurde.
Odata ajunsi în lumea robotilor, noi am uitat dimensiunea simplitatii.
Un cer la asfintit care prevesteste timp bun, lumina unei stele care aduce salutul unei vieti anterioare si îndepartate, parfumul unei flori care aminteste reînvierea naturii, toate sunt forte prodigioase care inspira speranta si ne reda curajul sa ne bucuram de viata
Te-ai gândit vreodata la miracolul apei?
Plantele, pamântul, corpul nostru nu ar putea trai fara apa.
Este unul dintre elementele esentiale pentru fiecare fiinta vie, nimanui nu i-ar veni in minte sa cultive plante fara sa le ude sau sa împiedice animalele sa bea apa proaspata de izvor..
Tot ceea ce ne înconjoara îsi are vitalitatea din apa care coboara din cer sub forma de ploaie ca apoi sa izvorasca permanent din inima pamântului, din stânci pentru a se revarsa în râuri si în fluviile Pamântului.
Apa si viata curg în acelasi fluviu care duce spre mare...Câta fericire simpla poate sa-ti aduca apa proaspata de izvor într-o zi însetata de primavara sau o baie în mare într-o zi caniculara .
Pe cer zboara stoluri de pasari – se rotesc repede, trasand în aer desene numai de ele stiute dar executate cu o mare precizie.
si tu ar trebui sa te echilibrezi în zbor pe cerul vietii. Pasarile traiesc in cea mai mare simplitate si sunt fericite. Noi am uitat dimensiunea simplitatii.
Putem atingem fericirea apreciind cu atentie emotiile mici.
Priveste simplitatea unei furnici si gandeste-te ca nu-i nimic într-atît de mic pe lumea asta încât sa nu merite sa fie observat. Aceasta furnica si-a gasit telul mergând pe cararea vietii ei fara a se asteapta la nimic mai mult si tocmai de aceea nu va fi deziluzionata niciodata.
Se multumeste cu putinul ce i se da si se bucura de natura simpla care-i ofera viata.
Oare noi oamenii mari ne mai putem bucura de viata simpla ?
Cât de greu mai reusim sa privim o floare, sa culegem un fruct, sa gasim apa proaspata de izvor, sau sa privim liberi albastrul cerului?
E atât de important sa te regasesti în fiecare dimineata ca parte din acest Univers care ne ofera fericirea simpla!
ingeras70 spune:
brrrrrrrrrrr,cineva pe la inceputul subiectului scria ca ne putem concentra pe ce dorim si se implineste.am o gramada de lucruri de implinit si vreau sa atentionez,ca daca mi-am dorit ceva si s-a intimplat exact dupa cum s-a descris pe aici,am consumat foooooooooooooooarte muuuuuuuuuuulta energie mentala si corporala in plus creierul oboseste din asa ceva,asa ca aveti grija cum va folositi fortele si abilitatile si cume cu puterea subconstientului si alte darvele.Apropo,de la 24 la 30 ani am parcurs o terapie psihanalitica si mare lucru nu mi-a spus subconstientul,desi l-am tot sondat,pe bani muuuuuuuuuuuuuuuuulti cu Zamfirescu .
simina2005 spune:
Regret ca ai platit alte persoane pentru a te regasi!
Fericirea e in tine si doar tu poti sa-ti descoperi rostul in lume.
Cred ca atunci cand esti multumita de ceea ce faci si ce esti, poti sa fii cu adevarat fericita.