Era de asteptat
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
ellej spune:
Niste complexati, unii americani. Inca n-au uitat ca se trag de pe vapor si denigreaza identitatea altor tari. Cam asta e tot.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisiacob/crisiacob.jpg)
crisiacob spune:
Intr-adevar, ERA DE ASTEPTAT ca americanii sa faca acest gen de afirmatii. In ultimii ani imaginea lor s-a deteriorat extrem de mult si nu mai sunt priviti ca alta data. Ganditi-va numai in ce stadiu este acum dolarul american!
Europa are probleme cu imigrantii??? Am prieteni care au lucrat si lucreaza in America si care spun ca acolo imigrantii nici macar nu au bunul simt sa invete limba engleza (in special portoricanii).
Si in legatura cu problema demografica, prefer sa se nasca copii mai putini, sportivi si sanatosi decat copiii lor care la 1 an sunt obezi iar speranta lor de viata nu de paseste 40-45 ani!
Daca as putea sa le transmit un mesaj americanilor, acesta ar fi: ATI AJUNS NISTE COMPLEXATI!!!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/greieras/greieras.jpg)
greieras spune:
Mda, eu cand am deschis subiectul am facut-o cu buna intentie, dar nicidecum nu m-am asteptat la atatea remarci rautacioase. Si o sa vedeti ca sunteti rautacioase pentru ca cititi printre randuri. Unu, nici n-am avut idee ca istoricul e american (mea culpa), pentru ca personal n-am citit cartea, decat articolul. Doi, nici n-am realizat ca cele din europa o sa se simta atacate, asa cum nu am realizat punctul unu. Trei, n-am stiut ca steguletul care flutura sub numele meu va putea afecta asa de mult o discutie, eu pur si simplu am incercat sa aflu niste pareri, nu am atacat pe nimeni, dar se pare ca sunteti prea mandre si subiective.
Nu imi mai spun parerea pentru ca ma tem ca am gresit audienta.
O zi buna.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Craciun 2006
Gabitza1977 spune:
Pai oamenii care au raspuns acestui subiect si-au dat cu parerea...nu trebuie sa te superi, fiecare are o opinie.
Ai postat ceva, au venit si parerile...asa se intampla de obicei!
Daca cineva nu este de acord cu tine nu inseamna neparat ca este rautacios...
ellej spune:
quote:
Originally posted by greieras
Mda, eu cand am deschis subiectul am facut-o cu buna intentie, dar nicidecum nu m-am asteptat la atatea remarci rautacioase. Si o sa vedeti ca sunteti rautacioase pentru ca cititi printre randuri. Unu, nici n-am avut idee ca istoricul e american (mea culpa), pentru ca personal n-am citit cartea, decat articolul. Doi, nici n-am realizat ca cele din europa o sa se simta atacate, asa cum nu am realizat punctul unu. Trei, n-am stiut ca steguletul care flutura sub numele meu va putea afecta asa de mult o discutie, eu pur si simplu am incercat sa aflu niste pareri, nu am atacat pe nimeni, dar se pare ca sunteti prea mandre si subiective.
Nu imi mai spun parerea pentru ca ma tem ca am gresit audienta.
O zi buna.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Pasti 2006
Craciun 2006
Daca cineva din RO posta ceva de genul "America e de KKO" cam cate reactii obiective crezi ca urmau sa apara?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by crisiacob
Intr-adevar, ERA DE ASTEPTAT ca americanii sa faca acest gen de afirmatii. In ultimii ani imaginea lor s-a deteriorat extrem de mult si nu mai sunt priviti ca alta data. Ganditi-va numai in ce stadiu este acum dolarul american!
Europa are probleme cu imigrantii??? Am prieteni care au lucrat si lucreaza in America si care spun ca acolo imigrantii nici macar nu au bunul simt sa invete limba engleza (in special portoricanii).
Si in legatura cu problema demografica, prefer sa se nasca copii mai putini, sportivi si sanatosi decat copiii lor care la 1 an sunt obezi iar speranta lor de viata nu de paseste 40-45 ani!
Daca as putea sa le transmit un mesaj americanilor, acesta ar fi: ATI AJUNS NISTE COMPLEXATI!!!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
In primul rind nu impartasesc punctele de vedere ale acestui istoric...asta ca sa nu ascutiti cutzitele prematur
![](icon_smile_big.gif)
DAR....
De ce doar un articol scris de vreun oarecare (sau persoana insemnata) da nastere la izbucniri de genul celei de mai sus...doar un istoric si-a spus parerea (buna, rea, mediocra, jalnica, etc) si s-a sarit direct la jugulara TUTUTOR americanilor...Daca unul spune o gogomanie, de ce trebuie toti sa intre la apa?
Zau asa ce legatura au puerto ricanii (care au drepturi 100% ca cetateni americani) cu Walter si cu obezii?
Si fraza cu "deliciul" apartine ziaristei romance...dupa cum vad eu...ca sincer io nu jubilez pe margine de nici un fel...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelaim/lorelaim.jpg)
lorelaim spune:
Indiferent de ce scrie acel istoric - care cu toata sinceritatea si ignoranta mea spun - habar n-am cine e si din pacate nu am timp sa googalesc sa vad cine e... eu pot sa spun (este parearea mea PROPRIE neinfluentata de articol): europa pe care am vazut-o de curand si despre care am citit (in ziare) in ultimii ani NU mai este ceea ce a fost EUROPA pe care am stiut-o din carti si pe care am vizitat-o acum 20 de ani... Spun acest lucru cu TRISTETE. In ultimii 20 de ani... s-a transformat in rau. Europenii si-au pierdut identitatea culturala si devin straini in propriile lor tari... Nu dezvolt ceea ce am postat ca nu am timpul necesar din pacate... Doresc sa mentionez doar ca nu sunt nici pro si nici contra US si nici a altor state...
Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
blackpanterro spune:
Ma intreb, daca Romania nu intra in UE interesa pe cinava acest subiect?
Cred ca pe toti i-ar fi durut in cot dar pt ca suntem in Europa de cateva luni, deci Europeni, sarim toti de fund in sus, cei mai multi aiurea pt ca habar nu au ce se intampla in Europa sau UE(ma refer la nivel politic, economic, etc)...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
papadie spune:
In ce sens si-au pierdut europenii identitatea culturala?!
Si cum devin straini in propriile tari?
Europa s-a schimbat fata de acum cinci ani...si US s-a schimbat fata de acum cinci ani. Insa dl. istoric a transformat Europa intr-o ameoba fara constiinta de sine. Si nu-i deloc asa. Iar balivernele cu "crimele de onoare" de fapt sunt cazuri penale cand si daca se intampla. Ce spune el publicului american "aveti grija cu babaciunea aia de Europa ca are burqa si va ia gatul"...