Incredibil!

Incredibil! | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

Uitati ce am primit pe mail...
Pentru a nu fi luati prin surprindere de "trendurile" si neologismele emancipatilor occidentali, va impartasesc pe scurt ultimele noutati in materie de legislatie din lumea civilizata, noutati cu care se va confrunta in curand si Romania :

1) cuvintelor "mama" si "tata" in spitalele de stat din Scotia au fost INTERZISE pentru "a nu jigni minoritatile sexuale" ;

2) In CODUL CIVIL DIN QUEBEC- CANADA cuvantul "tata" a fost inlocuit cu ...tineti-va bine : "FURNIZOR DE FORTE GENETICE"!!!

3) In SPANIA legea inlocuieste clasicele tata si mama cu ... "progenitori" : Progenitorul 1 si?Progenitorul 2!

Tot in Spania pe certificatele de nastere ale copiilor nu exista rubricile tatal si mama ci ... parinte A si parinte B !

Totul pare sa fie ireal asa ca am dat o cautare pe google dupa cuvintele "parent a" "parent b" spain si iata unul din primele site-uri intoarse de google : http://www.renewamerica.us/columns/duncan/060308

Articolul e din martie 2006 , dar presa romaneasca viteaza in a cere privilegii pentru homosexuali nu aminteste nimic de asta.

Despre Scotia , un articol in romana gasiti aici : http://ro.novopress.info/?p=2351

Fetele din strainatate ne puteti confirma/infirma aceste informatii?

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Da, da......am intalnit si in multe lucrari stiintifice. De exemplu, in loc de mama , apare prima persoana de contact a copilului .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Voi chiar vorbiti serios?....

Blog muzical
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Da, da......am intalnit si in multe lucrari stiintifice. De exemplu, in loc de mama , apare prima persoana de contact a copilului .
Alina

sigur nu era vorba de neonatolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Eu cred ca se refera strict la ei, la parintii de acelasi sex.
Si sper ca se refera strict la ei, ca de nu, nu voi mai spune ca n-am absolut nimic cu orientarea nimanui, pentru ca n-am nici o problema cu viata si gusturile altora atata timp cat nu ma deranjeaza sau nu-mi influenteaza mie viata cu ceva.
Si asta m-ar deranja. La culme!! Auzi, sa nu aiba copilul voie sa-mi spuna mama?! Nope, nu cred asa ceva...

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

bey ma lasi ...ce prostie pe capul lor.
Sincer nu cred ca noi ca stat o sa avem o astfel de legislatie.
Oricum mai avem de lucru la capitolul toleranta .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Lara

Eu cred ca se refera strict la ei, la parintii de acelasi sex.
Si sper ca se refera strict la ei, ca de nu, nu voi mai spune ca n-am absolut nimic cu orientarea nimanui, pentru ca n-am nici o problema cu viata si gusturile altora atata timp cat nu ma deranjeaza sau nu-mi influenteaza mie viata cu ceva.
Si asta m-ar deranja. La culme!! Auzi, sa nu aiba copilul voie sa-mi spuna mama?! Nope, nu cred asa ceva...

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Cine mai stie exact de ce .
Imi citea sotul de curind ca in Polonia un parlamentar parca propusese interzicerea desenelor cu Teletubbies pe motiv ca papusile respective is fara sex clar exprimat si invata copiii despre homosexualitate .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

pai da,mama ei de evolutie...(pardon,parintii ei de evolutie)

ce ziceti,vine copilul si zice:parinte A,mi-e foame.Parinte A,parintele B m-a certat

sau: unde lucreaza FURNIZORUL TAU DE FORTA GENETICA????????oups!

Progenitorul A vine la sedinta cu parintii??? va zice invatatoarea.

Vai de capul nostru,se duce naibii institutia familiei.(asa cum o stim noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu cred ca se refera clar la situatiile oficiale. Adica la fel ca in Romania unde nu se spune tigan ci rrom. Asta insa nu opreste pe nimeni sa ii numeasca tigani. Insa probabil in inscrisuri oficiale poate fi asa.

Luna 33 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

dar fratele sau sora , oare cum se vor numi?sau?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

quote:
Originally posted by copiloi

Alina

sigur nu era vorba de neonatolog?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Nu, si nici de moasa .......era vorba de rolul mamei in primii ani de viata ai copilului.......si nu se face referinta la mama, ci la prima persoana de contact .....

Oricum, pe mine nu ma deranjeaza .

Alina

Mergi la inceput