Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 20

mocanita spune:
merci simonette
tu ti-ai facut ecografie transvaginala in sarcina asta? sau doar testul de sarcina ? ca vad ca si tu esti in 5 saptamani.
daca nu. cand te duci la eco?
bine ai venit underqueen
sa ai o sarcina usoara

numeioana spune:
In sfarsit ai aparut si tu, underqueen!! Sarcina usoara!
Mocanita, dupa mine mai bine mai astepti si te duci la eco normal la 6 saptamani. Daca nu ai sangerari si nu te doare nimic, mai bine astepti. Si inca ceva: te rog sa nu mai scrii cu majuscule, e impotriva regulamentului si s-ar putea sa fii sanctionata. Majusculele sunt echivalentul tipatului...
Pupici, fetele!
Starile mele de greata se agraveaza pe zi ce trece. Abia astept sa vad bebelul la eco ca sa ma linistesc...
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

mocanita spune:
ioana - n-am stiut ca n-ai voie sa scri cu majuscule. acum stiu.
sa ma duc la eco la 6 saptamani nu pot pt ca asa cum am mai spus pe 6 iulie plec in concediu doua saptamani. deci numai cand ma intorc. vroiam sa stau linistita in concediu.
va pup
mocanita +5

simonette spune:
Mocanita, da...desi am 5+saptamani am fost deja la 2 echo transvaginale! Prima am facut-o la 4+ si am vazut sacul gestational pozitionat in uter si a doua la 5 sapt si 3 zile cand am vazut sacul si doua punctisoare albe care erau bb!
Acum am programare pe 9 cand voi avea 7 saptamani si 1 zi! de-abia astept!!! Atunci va avea deja cord si se va vedea mult mai bine!De data asta am credinta ca totul va fi bine!!! Doamne Ajuta!
simonette5+
poze Luca

simonette spune:
Marilou, nu te stresa de pe acum cu ingrasatul si luatul kilogramelor! Macar acum poti sa-ti faci poftele! Bineinteles sa incerci sa papi sanatos!
Cat despre semnatura vezi ca in stanga ai smile list, te duci acolo si cautu gravidutrza cu burtik si dai clik pe ea apoi langa scrii varsta sarcinii! pup
simonette5+
poze Luca

gabdyd spune:
Bine-ati aparut mamici de martie aprilie 2008,
si eu tot de anul trecut si tot in scop de incurajate trec pe la voi,
desi la cat de fericite sunteti, incurajarile cred ca nu va lipsesc .
Felicia, las' ca vine luna viitoare si tot in odiseea asta poti sa nimeresti, asa a fost si la mine prima data.
Marilou, poti sa iti pui iconita cu graviduta la semnatura din profil si atunci apare automat. Scrii (gravi) dar intre paranteze patrate, e mai simplu.
Underqueen super tare zicala!!!
Multa sanatate voua si la bbei si greturi cat mai putine!
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007

fecian spune:
Gabdyd, simonette aveti dreptate...Nu ar trebui sa fiu asa de dezamagita... Dar uite ca totusi sunt...nu stiu de ce mi-am facut asa de mari sperante, STIAM ca nu va fi nimic , si totusi am facut-o...
Poate a fost din cauza ca am vrut tare mult sa fiu o data cu voi
. Ma simt din nou ca la gradinitza cand eu am vrut cu disperare sa merg intr-o anumita clasa unde erau toti prietenii mei si am nimerit in alta...
Sper sa nu fie chiar asa... Oricum ne vom reapuca de treaba, orice ar fi...
Hai ca va pup pe toate si o sa va urmaresc din urma...Sper data viitoare sa vin numai cu vesti bune.
Numeioana, underqueen, Clauclau si cu voi fetele mele dragi sa ma trageti si pe mine la odisee...Vreau si eu in grupa cu voi
Doamne, am innebunit!!!
Felicia

simonette spune:
Felicia
Simonette 5+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

ella_mirica spune:
Hellooo am aparut si eu cu doua teste facute . binenteles II liniute adica II + II unul in data de 23 iunie cu o zi inainte de ziua mea adica cadoul, si al doilea pe 26 iunie pe 23 m-a patat si am crezut ca vine rusi, adoua zi daca nu a mai continuat m-am dus la farmacie si am luat primul test. SURPRIZA II. Ati scris deja 14 pagini pana azi cred ca o sa mai deschidem si altele. URRAAAA
Elena 5 saptamani