Gravidute prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 13
pussi spune:
andicu sa intelrg ca BB Filip isi testeaza noul patut. Va pipam pe toti 3 si pe bunica care-i prin zona
dream1971 asta este, sunt o gramada de fete care au facut amnio..si totul e ok acum! Sa nu-ti pierzi increderea!Noi tinem pumnii!
PUSSI 16+ MARA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Adina1967 spune:
Multumesc fetelor pt. incurajari. Problema e ca eu locuiesc pe o insula care desi e destul de mare nu e decit doctorul asta ginekolog care are ECO, iar pe moment nu pot sa ma deplasez in Atena din cauza usoarei deslipiri care am suferit-o recent. In orice caz am vorbit cu doctorul meu din Atena si el mi-a zis sa mai merg odata sa refac Eco joi la acelasi doctor si daca tot rau e, sa-l informez imediat si sa ma duc in Atena. L-am intrebat daca nu am mai avut deloc singe iar petele maronii au disparut la 2 zile complet si eu ma simt cit se poate de bine e posibil sa se fi oprit sarcina cu toate acestea? Din pacate totul e posibil mi-a zis. O sa vedem ce-o fi joi.
7+
http://bd.lilypie.com/MVJYp3.png
pussi spune:
quote:
Initial creeata de lory30
am si eu o intrebare la voi?sunt nelamurita , am facut ET pe 20.04.2007 si nu stiu cum se calculeaza cate saptamani de sarcina am.va rog frumos daca stiti raspundeti-mi si mie.Multumesc
mesaj postat de LORY30
DPN tau este cam 05.01.2008
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Delia21 spune:
ANDICULE FELICITARIpentru bebe!!!Refacere rapida...spor la ingrijit bebitu!!!BEBE FILIP Bun venit pe lume!!!!
Pussi pup fetele !!1Imi dai si mie una de nora?Pot s-o iau sa o cresc...daca ai nevoie de ajutor.
zouzounaki spune:
Andiculecea mai fericita mamica din lume...am intrat sa va dau pupicei de drag de abea astept sa vedem poze cu Filip cel Frumos
Adinuta asa cum am vorbit azi...sint cu pumnii strinsi,strinsi pentru tine
Dream1971 pup mamica si bebele cel frumos de la mami din burtic
ce fac Pussilinele noastre dragi? si Mada cea frumoasa ce ne mai zice?...va pup pe toate gravidutele si sa aveti sarcini cit mai usoare
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
Moniland spune:
Andicu, cred ca ai o preocupare mai mult decat placuta. Cu siguranta Filip se va simti de minune in camera lui.
Adina, iti tin pumnii sa fie totul bine. Probabil ecograful nu e asa performant. Daca sangerarile s-au oprit eu zic ca e bine.
Dream, oricat eviti sa faci amniocenteza, eu zic ca vei fii mult mai linistita daca o vei face. Iti doresc un rezultat bun.
Monica
cellu spune:
Buna dimineata fetelor,
DREAM, asa cum zic si fetele, abia la amniocenteza iti vei gasi linistea. Imi pare rau ca tb sa treci prin atatea.
ADINA, sper sa fie alarma falsa, imi imaginez ce spaima traiesti.
ANDICU, bine ca te refaci repede si ai laptic (am citit ce ai povestit,pe forum la mamici), abia astept pozele.
Sa va povestesc ce am mai facut eu: aseara eram la dr., noroc ca era de garda, pt. ca mi-a iesit DIN NOU !!!(a 4-a oara) ureaplasma pozitiv . Cand am aflat rezultatul m-au luat durerile de burta instantaneu. Dr. a incercat sa ma linisteasca spunandu-mi ca nu tb sa-l stresez pe BB, pt amarata asta de ureaplasma. Acum iau azitromicina si m-am ales cu greturi si ameteli, ca tot ma bucuram eu ca nu prea am.
Mai astept niste rezultate, sper, macar restul, sa fie bine. Nu mai zic de emotiile pt eco de sapt. viitoare.
Va pup fetelor, aveti grija de burtici.
Cellu 11+
pussi spune:
de dimineata am fost la spital, am avut o scurgere lichida ca apa... si nu era lichid amniotic,m-am linistit, diseara merg si la eco!pana atunci pat...
De maine nu am net, intra mesterii la zugravit si modificari..eu ar trebui sa strang cartile si hainele sa le pun in cutii..dar n-am voie, asa ca-s super nervoasa nu are cine sa ma ajute
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
cellu spune:
E clar, saptamana asta, facem un club al suparatelor.
Eu, mai nou, am secretia cu usoara tenta maronie. Burta ma doare... Ce-o mai fi Doamne?!
Cellu 11+
dream1971 spune:
Offf Intr-adevar numai vesti proaste pe aici. Nu are nimeni vesti bune?
Noroc cu Andicu care ne trimite tuturor o raza de speranta.
Pussi bafta la eco si ai grija la efort. Da-ne si noua de veste de indata ce poti. Te muti in alta parte pe perioada zugravelilor? Am vrea sa zugravim si noi dar cu mine in pat e imposibil. Am inteles ca anumite vopseluri contin anumite substante volatile care ar putea fi toxice pentru bebe.
Cellu nu te misca din pat. Poate fi doar o ramasita de sange mai vechi care a ramas neeliminata. Incearca sa ramai pozitiva. Eu de doua saptamani tot am pete maro si chiar mici chegulete...La eco s-a mai vazut o pata de sange "vechi"...Se pare ca nu e o problema daca nu e rosu....
Eu sunt pusa rau la idei....Ce sa fac sau sa nu fac? Dr ieri mi-a vorbit deschis despre toate riscurile care le pot inca intampina si am deja o gramada de sentimente amestecate...E tare greu. Nu va povestesc fiindca nu vreau sa va sperii. Aveti si asa destule si voi...
Va pup pe toate.
Dream 14+