Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce misto....
Mioara, zi drept, v-ati inteles tu si sora ta? Cand sa va seduceti sotii?? Glumeam si eu, dar mi se pare f interesant, ce o sa se mai joace verisorii...

Gabriela 28+ Sara

http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Meli te-am recunoscut!!!
Sora mea e bine, in asteptare.
Nu ne-am inteles, ca daca ne intelegeam nu ne iesea!
Eu incercam de mult timp, asa ca la mine vestea a fost mare. Cand dupa 10 zile a venit si ea cu testul pozitiv nu ne-a venit sa credem. Amandoua vom avea baietei! Ea este la Butnaru.

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Fain! Si baietei amandoi! Ce chestie...
Succes mult si nastere usoara!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ea e cu sarcina mai mica atunci, nu? am o prietena care era tare multumita de Butnaru, cu el a nascut.na, ma bucur ca m-ai recunoscut.
pupici burtici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Va pup si eu..pana acum am atipit un pic...

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Wwoooww, Mioara, ce frumos!!! Amandoua surorile insarcinate in acelsi timp si cam la aceeasi varsta a sarcinii...Stii ce ar fi super: sa nasteti in aceeasi zi!!!! Ca practic ati fi la termen...una pe la 38/39 si alta pe la 40/41......Cand a nascut sorella mea (tot baietel) am aflat si eu ca sunt insarcinata...practic diferenta dintre baietii nostri e de 9 luni...dar se iubesc deja mult as spune...asta mai mare il tot pupa si dragaleste pe piciul meu...E super...No mi-ati inveselit ziua de azi ca tare-mi place cand aud asemenea treburi ...

Raluca, ma bucur ca totul a fost ok la eco...

Pupici la mamici si burtici!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vad ca iar vine weekendul si nimeni nu mai scrie, ati disparut iarasi toate.
va pupic si va doresc un weekend frumos
pupici la burtici, Meli

Mergi la inceput

Weekend frumos si de la mine! Sa va bucurati de el!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Meli....si la mine a fost usoara nasterea-zice tanti dr. si moasa...
seara au inceput ceva contractii mai serioase (pe cele finutze le experimentasem 4 luni). Cum cu 5 zile inaninte fusesem la control si dr. mi-a spus ca de acum daca se declanseaza contractiile adevarate nu le mai stopam cu injectii m-am limitat la un Nospa(aveam totusi doar 35-36 saptamani). Nici un efect....bun! Am inceput sa-mi fac bagajul de spital, am facut dus si m-am culcat pe la 1 noaptea...timp in care mama si sotul insistau sa mergem la spital. eu nu , contractiile erau usoare si la 15-10 minute iar eu super O.K. ca psihic. La 6 dimineata am hotarat de comun acord toata trupa sa mergem la spital-contractiile erau la 5 minute dar suportabile. Acolo, surpriza f. placuta dr. mea era de garda....control, dilatatie 5 cm, copil mic(prematur)asa ca frumos imi zice ca nu prea mai are rost epidurala.Accept! -durerile fiind f. acceptabile.La 9 se se rup membranele, se intetesc durerile dar dilatatia ramane de 6 cm...moment de panica(ptr. mine). Baga tanti moasa perfuzie, incepe dilatarea cea adevarata-dureri DRAGUTZE si la 12 la pranz, sambata, 5.01.2002 primul oracait al Ilincai un bb prematur , micutz dar de nota 10.Toata stima si multumirea ptr. moase (am prins doua ture)si tanti dr. care desi iesita din garda s-a dus acasa la 7-8 dimineata si s-a intors cand au sunat-o moasele.
.....Asa ca privit in urma, a fost usor....dar, ultimele 20 minute nu au fost prea placute din puct de vedere al durerii si al respiratiei-nu am stiut sa-mi controlez deloc respiratia si aveam senzatia de sufocare!
....A doua zi am cazut intr-o minunata depresie....toate erau gri, noroc ca m-au tinut in spital doar 6 zile iar odata ajunsa acasa totul si-a intrat in normal!

Sfarsit de poveste I- (urmatoarea parte prin octombrie)

Acum ca stiu cam ce inseamna o nastere cred ca cer epidurala din prima desi tare mi-as dori sa nu o fac!

Sa aveti un wk-end placut!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Raluca, cred ca atunci cand stii la ce sa te astepti nu mai e asa usor! Eu sint asa senina ca nu am trecut prin asa ceva!
Asteptam partea 2 in octombrie! Pana atunci vin si eu cu partea 1 in septembrie! Sa vezi atunci ce viteaza oi fi!

Ciao! Weekend placut!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput