Gravidutze si Mamici de Cluj (5)
Raspunsuri - Pagina 19

Morgano spune:
Antonici, trebuie sa fie dureroase ca sa insemne mai mult decat contractii simple. Nu stiu cum sa-ti explic exact, dar cand vor veni alea de nastere vei simti o diferenta claraaaaaaa....
Io propun miercurea viitoare, dar dc se poate la 6 nu la 5 ca ne coacem ca papanasii la caldura. Putem sta si inauntru ca doar au AC si functioneaza fte bine.
Raluca, cu 2 fete iti va fi muuult mai usor, si lor probabil le va fi mai usor sa comunice, cu conditia sa nu fie opuse total ca gandire.
Ripley 24+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

soanso spune:
seara racoroasa,,,,,,ce bine azi a fost racoare a suflat putin vantul ,eu zic ca a foat mai bine.
gabi ,magne B6ia daca poti eu nu le-am luat pt ca nu le puteam inghiti imi ramaneau in gat.
Sorana e bine ,multumesc de intrebare ,e cuminte ai vazut-o ,a dormit putin deamiaz cred ca de la dinti ,si noaptea se trezeste si plange,nu mai vrea sa stea in carucior mai degraba l-ar inpinge de la spate iar din tricicleta a aterizat de doua ori si de atunci mi-e frica sa o mai pun,nu prea mananca de doua zile ma chinui cu ia.
mergem sambata la Zalau la mama ,sta la casa cu curte ,gazon ,flori ,pe o strada destul de linistita ,si acolo vom fi ca in concediu ,cel putin eu findca ma v-a ajuta mama,sper sa vin odihnita de acolo .
antoni ,eu zic sa nu iei nici un Nospa ,daca e sa te apuce durerile ,contractiile nu te panica si nu merge imediat la spital ,noua ne-a zis la scoala mamei sa mergem la spital doar la contractii la interval de 5 min si daca ni se rupe apa.oricum fii pregatita .la pitza poti merge linistita eu lunea eram programata sa merg sa nasc si Dumineca seara am fost la pitza.
va pupic
SOSO

Gabriela77 spune:
Ok cu intalnirea!
Raluca, dar nu ti-a zis sigur doctoressa sexul, asa-i? Exact, ce vrea sa ne dea Doamne Doamne!
Gabriela 28+
Sara

soanso spune:
fetele ,eu ratez intalnirea ,stau la Zalau doua saptamani ,si e o pitza buna la Sinaia pe terasa,miami ,miami.,as fi vrut sa va cunosc ,dar vor mai fi ocazii cu siguranta.
SOSO

Raluca spune:
Gabriela, cu sexul a fost cam asa...s-a chinuit vreo 10 minute sa se convinga ce e dupa care f. dezarmata mi-a zis ca nu pare a fi baiat...dar ca nici nu baga mana in foc ca e fata dar...parca totusi, e fetitza....asa ca certitudinea sper sa o am cand merg la iso x-sper ca acolo la un echo performant sa-mi zica si mie sexul. Nu de alta da' avem razboi pe nume......
fug sa hranesc copilu'!
O noapte faina, nu cred ca mai prestez ca urmeaza baia si povestea.....
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Gabriela77 spune:
Anca, foarte bine ca mergi la mama la curte! te mai relaxei si tu! La ce zvapaiata e aia mica...Da' draguta foc. Lasa ca mai mergem si alta data la pizza la Sinaia! Eu m-as duce al Sinaia adevarata! Eu numai concedii visez...Azi noapte am visat ca eram intr-o croaziera, m-am trezit foarte fericita, dar pe urma am realizat ca a fost un vis si m-am amuzat!
Deci, Raluca, inca nu stim sigur!Sigur se va vedea la un 3, 4D!
Gabriela 28+
Sara

antoni spune:
mersi fetelor de suport, nu cred ca-s contractii adevarate. m-am bagat in patut si s-au mai rarit. poate de la oboseala.n-am mai luat nospa ca s-au rarit si aveti dreptate, daca e sa vina, e timpul deja. abia astept sa-mi vad fetita afara sanatoasa. va pupic dulce de noapte buna si ma bucur ca ne vom cunoaste saptamana viitoare.pove maine
pupici la burtici
Meli38+

Gabriela77 spune:
Noapte buna si de la noi! Eu, ca de obicei bantui prin casa...De cand lucrez cu norma de 6h, si ies la ora 15 de la serviciu bag somn de amiaza si noaptea cant la luna...
Deci, Meli, cred ca alarma fals, nu? O fi fost de la palcintelele cu varza. Ca mi-ai facut pofta...Oricum, mult nu mai este si vin si alea adevarate!
Gabriela 28+
Sara

antoni spune:
buna diminetata fetelor!
contractiile mele s-au dovedit a fi false.m-am bagat aseara in
patut si mi-au trecut, adica s-au rarit bine si am adormit.oricat de mult astept sa vina momentul, parca nu eram pregatita sufleteste. ma gandeam ca tocmai acum?seara? parca avea vreo legatura. dar cred ca niciodata nu esti pregatita de-a binelea.mersi mult de suport.parca nu eram singura,parca erati langa mine si imi dadeati sfaturi.mi-ati scris cateva ca nu are rost sa te grabesti la spital, si si eu am mai auzit asta si e o idee buna sa mai faci un dus pe acasa si una alta ca trece mai usor decat acolo vazand poate altele cum se isterizeaza. dar atunci nu poti ajunge eventual prea tarziu pt epidurala de exemplu?
va pupic pe toate, multumesc pt suport inca odata si daca mai apuc si eu ma abonez pt intalnirea de saptamana viitoare de la Sinaia.
o sa am un masaj de la 5 la Neo Gym dar o sa vin cu intarziere un pic.
o zi frumoasa va doresc si nu prea calduroasa ca am vazut ca iar va fi cald
pupici la burtici
Meli38+
Timea-Larisa

antoni spune:
am uitat sa va intreb...e adevarat ca e bine sa ai un colac din acelea de inot rotund dupa ce iesi din spital ca sa poti stea in fundic din cauza epiziotomiei? te ajuta?