Gravidutze si Mamici de Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Raluca, chiar sint asa emotionata cand o privesc! Asa zici? Oare care e asemanarea cu realitatea? Nu maie mult si aflam! Mai ai rabdare pana la eco? cred ca nu...Eu cred ca va fi carucior albastru la tine!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Raluca mersi de info..o sa sun sa vad cand ajung si io la ea.
Gabi chiar ca fiica-ta seamana cu tine ..serios.Mama ce fain se vede.Io de fiecare data cand mergeam la eco nu-mi dadeam seama de nimic ca de nu era din asta asa performant sau
Kitzy lasa ca vine si la tine bb sa vezi...
MAi fetelor da luati fier nu va prostiti...mai ales spre final de sarcina e imp.eu am laut la greu toata sarcina ca eram anemica rau.Si magne b6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabriela, ce emotionanta e poza si ce dulce e Sara.... De-abia astept si io.

Si mie imi place enorm numele de sara, dar din cauza numelui de familie nu puska prea bine, adica suna evreieste tare, si nu ca am ceva impotriva lor, Doamne fereste, insa toata lumea m-a sfatuit sa nu complic ceva ce nu e ma rog, dc toti mi-or sarit in cap, mai ascult si eu rarisim de altii.

Raluca, dar de ex. cand mergeti la Gine 1 la control, nu va poate baga dra voastra la 4D-ul ala performant al lui Stamatian? Adica nu e al clinicii, e al lui personal?Ripley 24+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Ce mortala esti, Ripley...Zi drept ca ti s-a pus pata pe ecograful lui Stami? Mama lui....
Hai ca luni vii si tu cu poze. Abia asteptam sa o vedem pe Iris Maria! Si bebele Ralucai!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Gabriela, ...ma bucur ca e totul ok si s-a ridicat placenta! Si cat e de emotionanta poza cu micuta Sara....Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!

Felicia20, ma bucur ca ai vazut si tu mica mazarica cu inimioara batand regulat...da' nu te supara mie nu prea mi s-a parut in regula sa te sperie medicul asa inainte de a te vedea ecografic...astia-s dusi rau...pai tu saraca de tine ai inlemnit pana ai vazut inimioara batand la eco...
Kitzy, felicitari nasei tale...si tinem pumnii sa fii si tu o gravidutza fericita cat de curand!
Monica, ne vedem, ne vedem...maine dimineata daca nu ploua??? Ce zici? Pe la cat iesiti dimineata?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Da, Oana, tare ma bucur si eu! Sa stii ca nu mai sint racita demult! Era si timpul sa treaca...Altfel m-ati mai fi auzit voi plangandu-ma! Ce-ti afce flacaul?

Ramo, tu pe unde umbli?

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Gabriela, mie asa mi se pare ca are trasaturile tale, oricum e f. frumoasa!

Monica, tot asa si eu cu echo...nu prea vad nimic. dr. mea are un echo 2D-neperformant, dupa parerea mea. de aceea vreau sa merg la un 3-4D.

Ripley, dr. nu a spus nimic legat de echo 4d a lui stamatian, cand am discutat de asa ceva mi-a zis sa ma duc la iso x-cred ca nu e in mari tandreturi cu stamatian asa ca....nu am pilele necesare de a ajunge la el si nici nu ma chinui sa le gasesc daca am alta varianta.....sper sa se descurce si cruciat-la el am programare la isoX.

Io' multe informatii nu-mi fac vise ca aflu dupa a miza-vreau doar sa-mi zica ca e O.K. dezvoltat, conform graficelor, ca e O.K. placenta-chestii generale! Chiar si cu sexul mai pot astepta....ca nu arde!Nu mai am aceeasi nerabdare ca la prima sarcina in raport cu aflarea sexului. Da' saptamanili parca trec mai greu acum.....

No' gata....ma duc acasa si apoi la dr.revin mai spre seara cu vesti bune, sper!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Da, Oana, tare ma bucur si eu! Sa stii ca nu mai sint racita demult! Era si timpul sa treaca...Altfel m-ati mai fi auzit voi plangandu-ma! Ce-ti afce flacaul?

Ramo, tu pe unde umbli?

Gabriela 28+ Sara

Gabi, suntem bine multumim de intrebare....cam maraiti ca iese dintisorul nr. 3, dar trecem noi si de asta! ...Pupici la burtica...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Da, Monica? Zici ca seamana cu mine? Nu o sa-i spun sotului ca va fi cam dezamagit! Toata lumea i-a zis ca va semana cu el...he-he-he! Deci tu cum zici? Sa iau si Fe si Magne B6?
Da, acum chiar sint performantele ecografele astea! Si ii si place fetitei sa se traga in chip! Ca tare bine sta la fiecare eco! Ieri ma distram in timpul ecografiei ca tot isi baga nasul in placenta si ii vedeam mutra pe monitor!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput

Raluca, succes, te asteptam cu vesti bune! Intr-adevar impotant e sa stii ca e totul bine cu bebe!

Gabriela 28+ Sara

Mergi la inceput