Mamici de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

andicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

va intreb ...poate mai are cineva problema asta si imi spune si mie cum a tratat-o si de la ce o fi aparut:
de cateva zile bune am bubite intre degetele de la picioare si intre degetele de la maini si ma manancaaaaa de imi vine sa rup carnea cu totul. In alte parti ale corpului nu mi-au aparut bubitele .
pup mamici si burtici si bebeici (mai ales)

sorina 36+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

jadi si andicu,

pentru maine!!!

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Jadi, sau cine mai stie, cum ati transferat pozele de pe yahoo pe flickr? Ca eu, tontolici, nu gasesc ce si cum. Multam mult!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

estecri eu am avut ca nishte bashicute mai pe la inceputul sarcinii pe langa buric.... care ma mancau ingrozitor..si le-am tratat cu rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

estecri, eu am avut bubite din astea acum cativa ani, la degetele de la miini, treceau de la sine(in ultimul timp, adica vreo 2-3 ani nu am mai avut). In schimb sotul meu are in fiecare an cam de cand incepe caldura. ca noi le-am pus ori pe seama caldurii, ori din cauza stresului(pe sistem nervos, zic eu). Nu stiu ce sa zic, ca de tratat le-am tratat intotdeauna cu indiferenta.... Nu iti recomand, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi un dermatolog. Am vrut doar sa iti spun ca nu mi se par grave, dar repet e parerea mea!

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lunch break.

Ce cautati pe pagina 2?

Jadi frumos coltisorul lui praslea. Abia astept si eu sa termin de amenajat coltisorul rasturnicii.

Luna 32 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

everybody!
JADI
ANDICU
Multa bafta maine! Sa aveti aveti o nastere usoara, sa va refaceti repede! Sa aveti niste baietei sanatosi, frumosi si mancaciosi!! Si sa le faceti repede poze ca nu am mai vazut poze cu bebei de ceva zile!

Eu azi sunt OK, mi_a trecut spatele!

Jadi imi place mult coltul lui bb! Si eu am primit ieri un patut cam la fel ca al tau! Apropo de asta l_am primit de la o vecina mai in varsta ce il luase pentru nepoata_sa cand venea in vizita si e apropae nou! Eu chiar nu ma asteptam sa primesc nimic de pe aici cum nu pot sa zic ca am o groaza de prieteni si cunostinte cum ar fii in Romania!! Am fost super impresionata cand am vazut ca primesc lucrusoare, jucarii!

Aylin daca vrei sa te reintorci la Toulouse eu te astept cat mai repede !! Eventual maine ca incep soldurile !! Abia astept sa dau iama in magazine..mai ales ca luna asta e prevazut sa termin toate cumparaturile pentru mine si pentru bebe!

Estecri nici eu nu stiu ce sa iti spun despre bubite, ma gandesc ca sunt de la caldura.. Dar intreaba un medic!

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Jadi si Andicu, bafta multa miine si refacere usoara!
Mada, vorbesti de lucruri sfinte, de solduri. Shopinguiala placuta!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ioana stiu ca vb de lucruri sfinte! Mai ales ca aici soldurile sunt chiar solduri! Daca ma intrebi acum care e anotimpul meu preferat o sa iti spun ca anotimpul soldurilor (iulie-august/februarie-martie)!

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput