Mamici din Suceava????
Raspunsuri - Pagina 8
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by Misa
Dragi sucevence,
Dar nu-i prea multa activitate in "sectorul" Bucovinei... Se intilnesc bucurestencele fizic, nu virtual, de la un capat al altul al Capitalei, si noi discutam despre vreme, si atunci di Pasti in Craciun... Glumesc.
Si acum pe bune: pentru ca in ianuarie voi deveni mamica pentru a doua oara, mi-am propus sa achizitionez pentru viitorul BB niste lucrusoare absolut necesare:
1. Un cosulet de paie(nuiele) mai mare decit cel de la tirgul olarilor, ca ala era pentru papusi, captusit sau nu, ca-l rezolv eu, cu ajutorul caruia sa-l iau pe BB dupa mine prin casa, in sufagerie, bucatarie, sau pe unde mai am treaba.
Gasesti asa ceva la Cumparatura, chiar linga tirgul vestitului Severin
2. Un patut cu plasa, ca cu zabrele de lemn a avut Stef si mereu mi-era frica sa nu se loveasca sde scindurele, drept care l-am invelit in paturici(patutul), apoi l-am dat
Asta kiar nu jtiu
3. Un carucior cu TREI roti. am vazut unul in Suceava, poate bb a crescut si-i dispus sa-l vinda. E bestial cum arata, dar nou n-am vazut de cumparat... Si de ce nu astept oferte si pentru cele obisnuite, ca pe cel vechi l-am folosit la carat lemne, caci bb nr.2 nu era in plan.
Ai vazut matali in Suceava caricior di ala, da nu mai ieste...s-o mutat la Brasov ... acu pe bune, stiu ca-st produse de firma Bebe Comfort da'st cam scumpe...oricum is fuarte rezistente
Misuca25sapt& Stef-4,8ani)
ps. adresa mea de e-mail e mihaela_litzcan@yahoo.com
Misa
Dana
And, yes, I am a blonde!
DanaRosu spune:
Roxanica iubita, ce mai faci tu? Kiar zilele trecute ma gindeam la tine ca nu mai stiu nimic de voi de multa vreme...
Pupam si Cristi cel vorbaret care trebuie sa fie si tare nazdravan acuma...
Dana
And, yes, I am a blonde!
cici spune:
roxy n-ai pierdut nimic!
si daca vii in c-lung dupa 20 de ani ,dupa cum se misca treburile in orasul c-lung, tot asa o sa-l gasesti,daca nu cumva va fi desemnat "muzeul satului"
cici
Misa spune:
Merci mult Dana, cosurile de la Cumparatura seamana mai mult a cosuri de lemne, dar e o idee, poarte fac ceva si la comanda....Trag o fuga Ii raspund pe acesasta cale si lu' Cici, dar pina la tarc ...mai avem de "luptat". Ordinea ramine:1.cosulet, 2.carut, caci si in patut e destul de greu sa te apleci, cind te-ai lipit de-o "cezariana". Merci inc-o data, si tinem legatura.
Pupici,
silvia_popa spune:
Salutare!Eu vin acasa la campulung luna asta, de-abia astept...E tare scump avionul, dar n-am ce face...Mi-a spus mama ca ma asteapta cu zacusca si tochitura,ceea ce in SUA sunt numai vise.Si cand ma gandesc ca 1 ardei e aici 1$...Va pup!
cici spune:
silvia ,ai BB? bine ai venit pe DESPRE COPII si iti urez de pe acum vacanta placuta acasa .la C-lung s-a mai incalzit cum s-a incalzit
dealtfel in toata tara dar cine stie ?poate n-o fi cazul sa mergi cu sania de la gara pina acasa
cici
mihuletu spune:
Bine venit Silvia in randurile noastre.
Deci va dati cu saniutele pe acasa, nu? Cred ca pare mai aproape Craciunul pe acolo.
Falticenencelor, ce mai faceti? Voi ce parere aveti despre Benta?
www.sara.haihui.ro
silvia_popa spune:
Multumesc de urari!Nu am copii, am 25 de ani si nu preconizez degraba,desi sotul meu tare isi dorestePoate peste 2-3 ani,cine stie...
cici spune:
ASTA MA INTREBAM SI EU ,SI NU VROIAM SA FIE STERS ACEST SUBIECT
CA TOT VENI VORBA CRED CA S-AU CAM DUS LA "MOLDOVENI DIN TOATE COLTURILE.."
cici