Mamici din Suceava????
Am si eu o intrebare:mai sunt mamici din Suceava pe acest forum , daca da hai sa ne cunoastem.
Margot
Raspunsuri
gabi25 spune:
Eu sunt din Vatra Dornei si am un bebe, Rares Petru de 11 luni si 16 zile.
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
mihuletu spune:
si eu din falticeni, emigranta in bucuresti, maritata cu bucurestean get-beget, fetita metisa:)).
www.sara.haihui.ro
mamamariana spune:
Si eu sunt din Falticeni... dar am ajuns in Tailanda. Probabil ca voiai pe cineva cu care sa te poti intalni. Imi pare rau, dar e prea departe pentru mine, insa putem fi prietene pe internet
Am doua fetite, una de 13 ani si alta de 3 luni.
Pupici,
Mamamariana
mihuletu spune:
cum ai reusit mamamariana sa ajungi tocmai in thailanda, ca de alte tari am mai auzit, dar chiar thailanda???
pupicuti dulci di la feti
www.sara.haihui.ro
DanaRosu spune:
Aseaaaaaaa, am dat o cautare dupa un subiect cu aceeasi tema postat de mine cu ceva vreme in urma... Nu l-am gasit asa ca incerc sa-mi aminetsc ce lista iesise atunci:
Carmen & Ana
Roxy & Cristi
Lara & Ioana
Dana & Ania
Enibadi else?
Margot, da cu un mail la mini... poate ne videm prin parcuri...
Dana
And, yes, I am a blonde!
Margot spune:
Da saraca mai e zona asta de nord a tarii, care erau au plecat si ele prin Bucuresti, Tailanda, asa ca nu avem cu cine inchega o gradinita.
Poate mai sunteti...
Margot
mihuletu spune:
ce mai e nou prin suceava si imprejurimi? ca tare ne e dor de acasa
:(((
fetili
www.sara.haihui.ro
mamamariana spune:
Fetilor, da' stiu ca sunteti cateva acolo cu bebici... Mi-ar parea bine sa fiu si eu printre voi, dar asa a fost sa ajung aci cu barbatul meu care si-a gasit mai intai un job in China si pe urma s-a mutat fabrica in Tailanda. Da' sa stiti ca e tare bine aici, asa ca sa nu imi plangeti de mila
Si mie mi-e dor de casa, dar ne-am planificat o vacanta anul viitor, vara (ca sa nu raceasca famelia) si poate ne intalnim atunci...
Pupici si crestere usoara de bebici,
Mamamariana
DanaRosu spune:
Pai ajteptam capitala si Thailanda :))))))))))))))...
Uite ca ne dadeam rotunde si cind a venit acuma de curind Roxy cu Cristi in Suceava, s-a intimplat cum s-a intimplat si uite ca n-am reusit sa ne vedem... Dar sint siguta ca va fi si o data viitoare :)
Dana
And, yes, I am a blonde!