Nou stil de viatza (145)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, mai Tzuni, ai fost in Thailanda si n-ai mincat tu un McShit thailandez... Parca nu-mi vine sa cred.

Dordia, multumim pentru lista.
O sugestie: in dreptul numelui meu apare aceeasi greutate de 2 ori, cred ca daca ai sterge una ar fi ok. Mai multe fete sint in aceeasi situatie.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana am observat ca acolo se lasa ultimele 2 rapoarte...asa ca...am lasat si rap. de sapt trecuta...sa se vada de unde e stagnarea sau floricica sau...porcusorul. Daca se vede urat...modific, nu-i problema!!! Doar sa imi ziceti!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Pai cum sa mananc, Delidana draga, ca ti-ai unit fortele cu ale sotului si m-ati tras de langa McShit-ul ala minunat! Doar poza mi-ati dat voie sa-mi fac, stii doar...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

DianaMirela, cand am vazut-o pe prietena ta mireasa, in primele fractiuni de secunda am crezut ca esti tu.Care erau relatiile dintre mama ei si tatal tau? Tu si sotul tau formati o pereche foarte frumoasa. De pitica nu mai vorbim....

Carmen, felicitari pentru decizia de a te tunde.Eu cred ca parul lung trage trasaturile fetei in jos.

Fetelor de ce nu alegeti sa mancati legume in loc de fructe.Adica o zi pe saptamana ,cel putin, sa mancati numai legume.Tin mai bine de foame si se slabeste mai usor.Daca la mancati crude si fara ulei.

Mergi la inceput

Delidana, ce te-a determinat pe tine ca gimnastica sa faca parte din viata ta? Ai facut in copilarie sport? Eu de exemplu fac mai mult in timpul verii ca sa arat mai bine , iar in restul anului doar ma gandesc ca trebuie sa fac...

Mergi la inceput

Cornelia, daca vrei, putem sa stam de vorba pe mess.

Fetelor m-am apucat sa invat Feng Shui.E fascinant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

He he, Tzuni, motive, motive...stii cum se zice, daca vrei cu adevarat, poti!

Doroty, in copilarie n-am facut sport decit la scoala. Acum citiva ani insa am avut o problema de natura medicala (digestiva) si doctorul mi-a sugerat, printre multe sfaturi de a minca fructe si vegetale in fiecare zi pentru a evita constipatia, ca n-ar fi rau sa mai fac ceva activitate fizica si sa slabesc. Aveam 78 kg. De atunci am zis ca sanatatea mea e importanta si mi-am schimbat complet modul de viata. Acum sportul e parte din mine, din rutina zilnica, la fel ca spalatul pe dinti. In timp am observat si beneficiile, imi amintesc cum eram atunci si cum sint acum si diferenta e enorma, si aici nu ma refer doar la kg in minus. N-am sa fiu niciodata slaba insa e foarte important pentru mine sa ma simt bine, iar sportul ma ajuta extrem de mult.

Dordia, faci cum vrei...tu esti sefa.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana...pai...voi cum ma sfatuiti sa fac??? sa o las asa sau sa o modific???

Si de schimbat..schimba CArmen subiectul saau...il schimb tot eu??? Ca voi pleca acasa...si abia diseara mai pot intra!!!Dupa 23.00!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dordia, sunt aici, ma ocup eu de urmatorul subiect. Ti-l las tie pe cel care va urma.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti cucuieti

Mergi la inceput

ok, te poop!!!

Dar....ziceti-mi si mie...cum sa fac cu problema rapoartelor...ramane sa trec doar rap. din sapt in curs sau las si rap. precedent??? Sau cum sa fac...pt viitor intreb...?

Mergi la inceput