sos ptr calamari pane

sos ptr calamari pane | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Hello gagici!

Am mare si urgenta nevoie de o reteta ptr un sos (dressing) care se poate servi cu calamari pane. M-a zapacit sotul, daca nu-i fac saptamana asta nu mai am trai cu el. Asa ca daca aveti ceva idei....nu ezitati. Miliarde de multumiri anticipate!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Noi mancam foarte des calamari pane, shi mereu folosim acelashi sos.. maioneza cu usturoi..shi ceva lamaie daca vrei..insa amioneza merge de minune..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

lamaie, maioneza cu usturoi sau sos cocktail: parti egale de chup si maioneza, cu putin sos tabasco daca vreti mai picant.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc frumos ptr retete, n-am mai apucat sa fac nimic ca am avut piticania bolnavioara, cu febra mare si nu ne-a mai ars de nimic.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput