Saloane de cosmetica - Iasi

Saloane de cosmetica - Iasi | Autor: ghinetz

Link direct la acest mesaj

Ma gandesc ca am ajuns si eu la o varsta si va trebui sa dau mai multa importanta aspectului exterior. Niciodata nu am fost pasionata f tare de cum arat. Adica, adolescenta fiind am fost mai baietoasa, habar n-aveam cum se foloseste o masca de fata. Acum ma gandesc ca - atunci cand voi avea timp - ar tr sa merg si eu la un salon de cosmetica. Pana acum am fost doar pentru epilat, manichiura, pedichiura. E cazul de mai mult, nu? Asa ca...imi puteti recomanda anumite locuri? Si eventual preturi.

Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Eu zic ca nu e cazul de mai mult :)...adica, na, fiecare dupa punga, dar daca ai produse bune, sau stii sa-ti prepari cateva masti de fata, salonul cosmetic poate fi propria ta baie.
Acum, vara, ai o gramada de minuni pe post de masti de ten : castraveti, rosii, miere de albine, etc. Dai un search pe google dupa "masti pentru ten", si gasesti destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Iti recomand eu o cosmeticiana f.f. buna. Are cabinet de cosmetica in salonul de langa Banca Transilvania din centru, vis-a-vis de BRD-ul mare de la Hala. Nu stiu exact cum se numeste salonul, dar cosmeticiana se numeste Luiza. Stiu ca lucreaza numai cu programare. Daca vrei iti nr ei pe mail. Parerea mea este ca la cosmetica un tratament facial este altceva decat acasa cu creme sau produse naturale. Au aparate care te ajuta. Eu am un ten fara probleme, mergeam doar pt intretinere, de 2 ori pe an. Luiza mai e tare priceputa la machiaje. Si epilatul il face bine tare, lucreaza f. curat. E super profesionista, te schimba radical si lucreaza cu produse de f. buna calitate. A lucrat mult timp la Maviov pana si-a facut propriul cabinet. Eu mergeam f. des pana sa nasc, dar de cand cu bebe, timpul e tare scurt....nu am mai fost de vreun an

Mergi la inceput