Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

V-am citit din urma si atat de mult m-a deprimat contradictiile dintre voi. Cel mai mult m-a durut ca ati suparat-o pe Cristina_Ana. Cred ca stiti fiecare dintre voi ca are o sarcina grea, cu multe contactii si timp mult petrecut in pat, iar anul trecut a nascut un copil mort la 37 de saptamani (a murit bebe din motiv necunoscut). Din punctul meu de vedere nu ar fi natural ca sa nu ii fie frica de viitor, sa nu simta nevoia sa se exteriorizeze din cand in cand. Eu zic ca ar fi mai bine sa fim putin mai atente la ceea ce spunem si sa nu ranim sentimentele celor din jur.
Va imbratisej cu drag pe toate ca imi sunteti tare dragi si va doresc o noapte buna.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

35+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Kity, meda, felicitari pt. bebeluse! Sa fie sanatoase si sa va umple viata cu bucurii!!Cristina 26, activeaza-ti pm!! daca doresti, iti las cu drag nr. meu de telefon; sunt mai tot timpul acasa (avem si acelasi fus orar cred)iar daca sunt plecata imi poti lasa mesaj. Astept raspunsul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Meda refacere usoara si sa fie bebelina papacioasa si lipicioasa

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 37+
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Hello burtoaselor! Am facut sotul pachet si l-am trimis peste mari si tari (cu treaba si cu bilet dus-intors, sa ne intelegem ) si acum la o luuuuunga tare ma duc sa citesc din urma!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

`neata

lipseste omul o zi si afla ca fetitele se grabesc pe lume. a mea e inca in burica, dar o pregatim.

fetele care au nascut felicitari! refacere rapida!
sa va traiasca bebicii, sanatosi si mancaciosi!

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

am venit si eu la raport. am bilet de voie pana luni. ieri am bagat ceva perfuzii si injectii, azi doar injectii si tablete, luni sigur perfuzii, apoi mai vedem noi. mi-a facut dna dr rost de doua fiole de dexametasone, ca sa-l pregatim pe bb (nu se gaseste prin farmacii). daca stie cineva cate fiole trebuie administrate o rog sa imi spuna.eu sunt optimista, inca, si sper sa fie bine.
nu stiu ce e cu insomniile aste caci pana acum dormeam relativ bine. acum 2, max 3 ore pe noapte. o sa treaca ele.
si sa stiti ca stau in pat. calculatorul e adaptat la pozitia mea.

pupici tuturor si multumesc ca v-ati gandit la mine.

am citit doar o parte din cap trecut asa ca acum merg sa recuperez tot

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

! Ce-mi vazura ochii!! Inca o fetita! Meda, sa fiti amandoua sanatoase si puternice, fie ca fetita ta sa-ti aduca numai bucurii! Trimite-ne vesti despre tine si despre minunea ta mica si grabita, sa fim sigure ca e totul in regula.

Sa vedem mai departe... Capitolul zodii... Suntem femei serioase sau nu?! Zicea bine Irinusha - copilul tau e o minune, in orice zodie l-ai fi nascut. Asa, de curiozitate, mai rasfoiesc si eu un horoscop, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma crizez acum ca domnita Miruna va iesi rac sau gemeni. Eu mi-s pesti, si despre noi se spune ca suntem extrem de influentabili, labili psihic si predispusi spre vicii care de care mai colorate. De prisos sa mai adaug ca nu ma regasesc in chestiile de mai sus... Iar daca fetita mea va fi rac sau leu, e secundar atata timp cat va fi sanatoasa si fericita si independenta si... Hai ca ma opresc aici!

Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nma

am venit si eu la raport. am bilet de voie pana luni. ieri am bagat ceva perfuzii si injectii, azi doar injectii si tablete, luni sigur perfuzii, apoi mai vedem noi. mi-a facut dna dr rost de doua fiole de dexametasone, ca sa-l pregatim pe bb (nu se gaseste prin farmacii). daca stie cineva cate fiole trebuie administrate o rog sa imi spuna.eu sunt optimista, inca, si sper sa fie bine.
nu stiu ce e cu insomniile aste caci pana acum dormeam relativ bine. acum 2, max 3 ore pe noapte. o sa treaca ele.
si sa stiti ca stau in pat. calculatorul e adaptat la pozitia mea.

pupici tuturor si multumesc ca v-ati gandit la mine.

am citit doar o parte din cap trecut asa ca acum merg sa recuperez tot
nico32+ 21.07.2003
poze

Nico, Lavinia, buna dimineata!
Nico, ma bucur ca ti-ai pastrat tonusul bun! Chiar asteptam vesti de la tine. Sper sa fie totul in regula dupa tratamentul asta. Odihna multa - asta e temelia! Stai cat mai linistita in pat, chiar daca e sacaitor. Eu am impresia ca m-am pus pe picioare exact din cauza asta, fiindca am stat cuminte aici. Stiu ca pentru tine e mai complicat fiindca mai ai un nazdravan care te solicita, dar trebuie sa gasiti o solutie de compromis. Oricat de usoare ar fi lucrurile pe care le faci prin casa, ele oricum te solicita si-ti tensioneaza musculatura. Numai bine tie si bebelinei!

Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Cam incinse spiritele. Raspund la ce am citit pana sa sa intample asta.

Jadi multumim de vestile despre alina.a si mily. Daca poti te rog sa imi trimiti pe pm nr alinei de fix de acolo. Stiu ca prefera pe fix iar nr pe care il am eu nu cred ca mai e bun. Din cate am inteles eu e in alta parte acum.

alina te asteptam cat mai repede acasa.

milly sanatate multa

Brazuca “Apropos...intrebare de incepatoare...cum adik se lasa burta???Se vede cum sta mult mai jos? Adik vreau sa zic...e o chestie vizibila cu ochiul liber? Si dupa ce se lasa cat mai dureaza? Inseamna ca gata nasti, sau poate sa mai dureze o saptamana, sa zicem?”
Se vede burtica lasata. Si tota lumea se grabeste sa iti spuna. Cel putin in cazul meu. La mine sa intampla de o luna si sper sa mai treaca inca una, sa nasc cat mai aproape de dnp.

Eu sper sa fac fetita leu, caci asta ar insemna ca e cat mai aproape de termen.

Lia mi-am trimis copilul la bunici caci am banuit eu ceva. Si mi se parea greu de suportat ce eu sa stau in pat iar el tota ziua cu bona. plus ca avea nevoie de mancare gatita si eu nu mai pot. Din pacate consideram ca a face o mancare rapida (semipreparate) si a spala cateva vase e normal si ma mai ridicam din pat. Acum stau ca altfel ma penalizeaza pitica.

nico32+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata si de la noi , va pe toate ca tare dor mi-a fost de voi . Am incercat sa tin pasul cu cititul seara , dar mi-a fost tare greu . Oficial suntem acum in concediul prenatal .

Si in primul rand doresc sa felicit toate cele 8 mamici si cei 8 bebelusi veniti pe lume , le doresc sanatate maxima si toata fericirea din lume .

tuturor si sper ca de luni sa ne vedem zilnic .

Otiliainceput 33+Laurentiu

Mergi la inceput