Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
siminoc spune:
Simo, super aia cu femeia IT!
O voi trimite la cunoscuti, sa mai zambeasca si altii!
Simona+37 mamica de Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Oaana, bebelina nu cred sa se fi rostogolit!
Da' io sper in continuare!
Cat am citit ce-ati mai scris voi cat au lipsit ochisorii mei de pe aici (adica cea mai mare parte din cap trecut!), am stat cu castile in partea de jos a burticii! Asta seara a ascultat Cutiutza muzicala! Da' maine cred ca trec la chestii mai zgomotoase: muzica de club! Am observat ca-i place mai mult decat Cutiutza! Doar e fata lu' mama si a lu' tata!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Andicu, drum bun! Iti tin pumnii!
Sa auzim numai de bine!
poze cu burtica si fara
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Simo78
O sa crestem o generatie noua de copii...si daca asa o sa ne comportam si cu ei, atunci fata aia de m-a suparat are dreptate, toti oamenii vor fi cum a zis ea....lenesi, orgoliosi...si ce a mai zis ea...si nu doar racii si leii.
Pe langa subiect, va dati seama ca ne-a jignit pe toate? copii nostri invariabil vor fi raci sau lei ...sau numai eu m-am ofensat?
Mama dar voi sunteti mult mai rele decat noi cele de la septembrie-octombrie... Simo tocmai ca eu am spus doar de exemplele personale neplacute... Nu am generalizat si am si subliniat ca vobesc din proprie experienta... Normal ca am intalnit si partea frumoasa a reprezentantilor zodiilor... Nu stiu cum de te-ai putut gandi ca as avea eu ceva cu bebelinii vostri???? Sau cu voi sa va jignesc sau mai stiu eu ce... Departe de mine acest gand. Doar am spus de specimenele mele si apoi v-am cautat pe net zodiacul pentru copii. Acum sa ma scuzi ca m-am bagat in seama. Si eu care ziceam ca fac un bine... Ce fraiera pot fi... Vorba romanului - buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat. Mai au si tiganii una mai de-a lor, de ednie; aia cu facerea de bine f... de m....
In fine in legatura cu fetele care se plang asa cred ca este pe orice forum... Si la noi se discuta despre culori de kk, hemoroizi, diaree si alte asemenea placeri, de ti se intoarce stomacul pe dos... Si eu am atras atentia si am primit suturi in fund... La urma urmei fiecare poate sa scrie ce are chef... Prinde orbul, scoate-i ochii... Ce le poti face mai frate? Aici sunt identitati virtuale, porecle si povesti...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
cristina26 spune:
No, am intrat si eu sa vad ce mai faceti... si mi-a venit si mie un chef de a ma plange, dar cum uit eu cam mult, nu prea stiu de ce sa ma plang. O da, de uitat, tocmai m-a sunat o prietena sa ma invite la masa si m-am gandit ce fain ca nu trebuie sa gatesc, dar dupa ce am inchis am realizat ca nu imi e foame de loc ca doar mancasem in urma cu o jumatate de ora. Altele, contractiile batale vina, am si de alea, ieri am crezut ca nasc si mi-am dat seama ca eu nu am cum sa va anunt, as fi vrut sa am o modalitate prin care sa va pot anunta... daca cineva are vreo idee sunt deschisa sa primesc multe, multe pareri.
Karliguta mie cand imi e greata mananc lamaie cu sare si imi trece 60% din dati. Incearca si tu, sper sa te ajute.
Va pup dulce si va doresc o noapte buna!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
35+ Ingrid Ecaterina si mami
siminoc spune:
Am fost surprinsa in seara asta de cat de tare s-au incins spiritele! Cred ca hormonii si caldura sunt de vina!]
Sincer, imi pare rau pentru toate cuvintele grele care s-au scris aici! Nu stiu daca ar trebui sa ma simt cu musca pe caciula sau nu! N-are nici o importanta, pt ca nu ma simt. Oi fi mai nesi(mtita)!
Pai, eu credeam ca ne intalnim aici ca sa ne sustinem moral, sa schimbam informatii, impresii, pareri, etc.! Acu', oameni sunt de toate felurile, mai optimisti, mai pesimisti, mai speriati de toate cele, mai acizi, mai calmi, mai vorbareti, mai atenti sau nu la detalii, etc.. Mie imi place sa ajut atat cat pot! Dar sunt si oameni care nu imi plac, pur si simplu. Imi vine mult mai greu sa ma implic emotional in problemele lor. Iar alte ori ma simt pe langa subiect, pt ca am picat ca musca-n lapte si n-am citit tot sau am citit dar imi aduc prea vag aminte si decat sa spun prostii mai bine nu spun nimic, nu stiu nimic despre subiect sau am o idee mult prea vaga, etc.
Asa ca, "fuse si se duse" sau "bye - gone"! A fost o zi proasta pentru unele fete, se mai intampla!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Cred ca ma retrag si io!
Dar nu ma duc inca la culcare! E asa racoare afara, pt ca a plouat azi la Iasi. URAAAAA!
Si, bineinteles, e foarte placut! Am facut si o plimbare prin Copou cu sotu' si niste prieteni! Aer curat, miros de tei infloriti, racoare, copilasi zburdand! (Aproape) idilic! Aveam niste picioare cand am ajuns acasa, ca de tanara ceapista intoarsa de la prasit!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
Karligutza, eu imi tratez greata cu lamaie sau grapefrut. Ori pap fructul, ori imi fac un pic de suc din care beau si/sau imi clatesc gura!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Annisiaquote:
Originally posted by Simo78
O sa crestem o generatie noua de copii...si daca asa o sa ne comportam si cu ei, atunci fata aia de m-a suparat are dreptate, toti oamenii vor fi cum a zis ea....lenesi, orgoliosi...si ce a mai zis ea...si nu doar racii si leii.
Pe langa subiect, va dati seama ca ne-a jignit pe toate? copii nostri invariabil vor fi raci sau lei ...sau numai eu m-am ofensat?
Mama dar voi sunteti mult mai rele decat noi cele de la septembrie-octombrie... Simo tocmai ca eu am spus doar de exemplele personale neplacute... Nu am generalizat si am si subliniat ca vobesc din proprie experienta... Normal ca am intalnit si partea frumoasa a reprezentantilor zodiilor... Nu stiu cum de te-ai putut gandi ca as avea eu ceva cu bebelinii vostri???? Sau cu voi sa va jignesc sau mai stiu eu ce... Departe de mine acest gand. Doar am spus de specimenele mele si apoi v-am cautat pe net zodiacul pentru copii. Acum sa ma scuzi ca m-am bagat in seama. Si eu care ziceam ca fac un bine... Ce fraiera pot fi... Vorba romanului - buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat. Mai au si tiganii una mai de-a lor, de ednie; aia cu facerea de bine f... de m....
In fine in legatura cu fetele care se plang asa cred ca este pe orice forum... Si la noi se discuta despre culori de kk, hemoroizi, diaree si alte asemenea placeri, de ti se intoarce stomacul pe dos... Si eu am atras atentia si am primit suturi in fund... La urma urmei fiecare poate sa scrie ce are chef... Prinde orbul, scoate-i ochii... Ce le poti face mai frate? Aici sunt identitati virtuale, porecle si povesti...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
te rog sa nu te superi! in mod normal simo e o dulcica! cred ca s-a declansat o furtuna hormonala pe aici pe la noi, si ai fost prinsa si tu de ea!
poze cu burtica si fara
Simo78 spune:
Annisia sorry, dar ai vorbit de barbatul rac (tata) si de barbatul leu(sotul)...doi dintr-o lovitura!!!!!!!!!
Si zau ca nimic din ce spui tu acolo nu se regaseste in ei...Amandoi sunt fiinte minunate si sper sa se umple lumea cu barbati ca ei!
Eu am o pata pe zodia balantei (experienta trista, nepotrivire de caracter, zi-i cum vrei), dar zau ca nu-i consider pe toti ipocriti si lua-i-ar (doamnele de limba romana...am scris corect?) naiba din punctul meu de vedere! Nu! Sunt oameni si oameni, nu-i putem incadra intr-un tipar pe toti (in cazul zodiile 12 tipare)....Si daca ar fi dupa zodie, ar trebui sa fiu Nirvana pe aici, si io-te-ma! ....sunt un rac atat de atipic...poate doar "nascuta sa fie mama" mi se potriveste din tot ce scrie la zodia rac despre femei.
Na, mai vroiam sa zic ceva da nu mai pun paie pe foc!
Noapte buna!
Simona 34+ Matei Hisham
Crash test dummies