Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!la cafelutza!

Merg sa citesc din urma.

Ne-am mai imbogatit cu cativa bb!!!

Ile 35 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 05 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Oti, bine ai revenit . Incerc acum sa imi activez PM-ul (daca se poate de pe mobil), ca sa schimbam nr de telefon . Dupa cum am mai zis, eu ma conectez la net numai cu mobilul, asa ca, oricand imi trimiti sms ca nasti, le pot anunta pe fete. Te-au luat deja gandurile cu nasterea ? Ca noi mai avem timp ..cred

33+

Christian

Pot eu sa-ti trimit un email daca vrei . Cu gandurile ... incerc sa-mi pun cat de cat lucrurile intr-o oarecare ordine (zic si eu ) pentru ca am mai spus-o si o repet IMI SUNTETI FOARTE DRAGI TOATE FARA NICI O NOMINALIZARE si ma bucur din suflet ca va pot impartasi aceasta perioada din viata mea .

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oti, hai sa vedem daca am reusit . Trimite-mi pls un PM de test.

33+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

afibebe, ingros si eu rindurile celor care te sfatuiesc sa nu faci cezariana la 36s daca bb nu da semne ca vrea sa iasa; zi-i sa te recomande altui dr.
Vio, tu chiar nu ai stare.
Tizo, ce faci, stai in pat si astepti sa vina dr din concediu?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cine mai naste azi?

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

gud mornint evriuan
off off noi inca in formula 2 in 1 ..... si din ce in ce mai multe emotii
ieri am fost la doftorica la monitorizarea lui bebitzoi si totul ok! dar in schimb am avut parte de o privelishte.... am vazut o tantica care abea nascuse era cracita si ashtepta sa o coasa... nu puteau sa puna camerele de nascare in alta parte?!
Ma bucur k s.au calmat apele..
Fetili kre au nascut..intrebare..: eu mai simt la unele mishcari ca niste intepaturi in va..n e normal?sa ma astept k vine bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Felicitari pentru Kitty Nic si micuta Daria!!!

Cristina ce frumos ai spus tu ca abia asteptai epidurala!Si io la fel!Imi muscam mainile pe acolo, venise si sotul sa ma vada dar eu eram duuuusaa!!

Luna idem cu crizeleCine plangea ieri prin parcul Cismigiu cu lacrimi de crocodil la festivalul de folclor?-Io, of corz
Hi, hi- nici nu stie sotul ce urmeaza!

Masina de vase spala mai fetele, spala si pe ******!Numa' luati-o!Cum zicea cineva: cand nu o aveam nu imi trebuia, de cand o am nu stiu cum am trait fara ea!

Speram sa pot termina cap. trecut da' n-a fost sa fie!

Pupice

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Tizo, ce faci, stai in pat si astepti sa vina dr din concediu?

ghicisi! sunt ca o leguma (nu ma vait, da?!) si astept cu nerabdare lunea viitoare (si adevaru e ca mai bine zac decat sa ma umplu de nervi p-aci). te invidiez cu iesirile la munte, ca io nici la mama, la campina, n-am mai apucat sa ajung...si-asa mi-e dor de nitica racoare....!!

felicitari proaspetelor mamici! sa le traiasca puiutzii si sa auzim numai de bine in continuare!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">36+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lorina, iti trimit eu un PM despre Vivapore - nu am citit din urma, poate ti-a raspuns deja cineva, nu stiu. O sa-ti scriu si ce am mai luat eu din farmacie. daca ai ceva in plus...te rog spune-mi si mie sa mai cumpar.

Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

olguttza - te saluta o alta "leguma" (adica eu ) si care transpira mai ceva ca la dus . Si pentru ca inca nu am recupearat tot iar curiozitatea maaaare ce se intampla lunea urmatoare .....

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput