Mamici de iulie-august 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
andicu spune:
si un steag alb fluturat in vant, da nu-l gasesc pe-aici!
Karli, iti dau eu un sfat: gandeste-te la niste kestii frumoase ( cum ar fi o inghetata cu mine si cu Deni ) si lasa durerile! iti place sfatul meu?
Io maine dimineata plec, cum am mai spus, si bagajul meu e tot in mijlocul patului! sic! m-am decis sa-l arunc in geanta maine, ca acum nu mai am chef!
SI ma imbarbatez singura cu chestia cu colul de 1cm si-mi zic ca daca de ieri am ajuns aproape pana maine, sa ma vad la Bucuresti si apoi n-are decat sa fie ce-o fi si cand o fi!
...aaa, si am fost si am mancat pizza aia de care spuneam pe malul lacului, la o terasa cu tot neamu' si acum sunt si satisfacuta, nu numai linistita!
V-am si noapte buna! ne auzim maine spre seara.
Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 5 zile
Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip
jeni71 spune:
Buna seara !
Acum am venit de la nunta. A fost naspa si mancarea si atmosfera (doar muzica populara si manele si ceva muzica normala da f putina) si la 10 ne-au dat afara. Naspa de tot. Dar ma rog m-am simtit bine ca am iesit in lume, m-am imbracat frumos (dimineata ploua si fulgera am zis poate sa si ninga eu doar o rochie am cu aia ma imbrac), m-am parfumar, m-am simtit eleganta. Asta pt ca atunci cand ies in oras, am deja uniforma o fusta lunga neagra in volane si 2-3 maieuri.
Sa raspund fetelor (e adevarat cu intarziere-sorry):
Cristi Ana - nu te stresa ca tu nu ai pus nici un kg pe tine, asta nu inseamna ca bebe nu a luat ce i-a trebuit. Pot spune ca bebe la noi in burtica, e la allinclusive, isi ia tot ce-i trebuie. Eu de exemplu, intr-o luna la fel nu am pus nici un kg ba din contra am slabit 2.5 kg iar bebe a crescut si a ajuns la 3 kg. Iar despre socroshenie , e o specie tare uratat care ar trebui decimata in chinuri.
Karligutza-bineinteles ca a venit cumnata-mea cu tot cu plodul ei, dar si eu am fost de-o nesimtire rara, m-am si gandit sa ma ierte Dumnezeu ca oribil m-am purtat. Da a durut-o la pedala a stat pana luni dimineata. I-am repetat si ei ca dupa ce nasc sa nu mai vad pe nimeni si ea abera ca vine sa ma ajute sa aranjez camera copilului, si ca vine la spital, si la toate eu spuneam Nu, mersi. Dar pun pariu cu voi pe ce vreti ca dupa ce nasc vor aparea aici si ea cu famelia si socroshenia, pana cand voi vedea stele verzi si-i voi da pe toti afara. Nu vreau sa ma mai gandesc ca ma enervez.
Ma duc sa citesc din urma tot capitolul anteriori si revin,
Jeni32+
karligutza spune:
merci Andicule... drum bun maine spre noi si col de 1 cm. si maine seara! iar daca cumva nasti imediat cum ajungi mancam inghetata pe holul spitalului, ce crezi... eu nu imi fac sperante desarte! inghetata ai zis, inghetata mancam!
noapte buna ca doar maine e zi lunga!
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sapt.38 cu la purtator
jeni71 spune:
Ioana75-si mie mi-a facut antitetanos. Ginceologul a zis ca nu e obligatoriu. Dar daca iti afce epiziotomie, e posibil sa ti-l faca atunci cand iti face si epiziotomia. Ginecologul mi-a zis ca se face in general celor din mediu rural care muncesc la camp, sau care au sanse mari sa nasca acasa. Dar medicul de familie are in plan asta cu antitetanosul.
Ma reintorc la cetit si cand mai am de scris revin
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Da' eu nu sunt fan inghetata, ce fac?
Deni & Vlad & Tudor
Vin eu in locul tau la inghetata!
Andicu drum bun si fara peripetii
Jeni poate asa e obiceiul...Stiu ca la Cluj fac nunti ziua, nu se intind mult in noapte...asa e fetele de Cluj?...oricum, nasoala faza.
La noi a plouat un jet azi....macar a mai racorit cu un grad atmosfera...
Simona 34+ Matei Hisham
Crash test dummies
andutzy spune:
Multe si multi tuturor!
Sa avem maine o zi mai putin incarcata de trairi negative! EU va citesc cu mare drag si chiar daca scriu mai rar mi-e drag de fiecare in parte, plangacioasa sau nu! Daca nu as fi vesnic obosita din cauza piticului de 2 ani si a celui din burtica, sigur as fi mai activa, cum eram pe vremuri, ca deh, aproape 1500 de mesaje nu s-au scris singure!
Va pup cu drag pe fiecare! NOAPTE BUNA!
AndraSapt34 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jeni71 spune:
BBlushaMe-eu m-am vopsit toata sarcina. e adevarat mai rar, si doar la coafor cu vopsele profesionale pt ca au continut mai mic de amoniac (am auzit). NU exista informatii despre malformatii datorate vopsirii parului.
Simo78 spune:
Andutzy . mergi linistita la culcare...o sa treaca! Suntem totusi peste 160 de femei (hormonate) la un loc, de diferite varste si conceptii....chiar se astepta cineva sa nu mai iasa cu scantei pe ici colo? SINCER!
Simona 34+ Matei Hisham
Crash test dummies
jadi spune:
Surpize Surprize, a nascut Meda!
Stiu ca e fetita si a venit pe lume la 21.37!
De asemenea ne spunea in ultimile mesaje ca la ultimul control fata avea in jur de 2.800!
Meda si bbea sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa! Sa va bucure si sa creasca frumoasa si desteapta!
pesei: deci nu va puneti baza in mine ca nasc mai repede ca sa intrerup sirul asta de fete
Deni & Vlad & Tudor