Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

nma daca nu ma insel intrebai de dexametazona.eu am facut-o pe la 28 de sapt cand am fost la spital cu contractii dureroase mie mi-a facut 3 fiole [una jumte la 12 ore]intradevar se gaseste f greu sotul a gasit undeva prin resita.iti urez bafta multa si sarcina dusa cat mai la tremen

31+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

felicitari mamicior care au deja bbei in brate ssa va traiasca si sa va bucurati de ei

de luna stie cineva ceva cum se mai simte?

31+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere

"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.

Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.

EDUARD"

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Felicitari Monica, sa fie sanatoasa bebelina si sa va bucurati de ea si ea de voi!

Vad ca inca se mai discuta despre bebei, asa ca sper ca nu va suparati daca repet si eu ceva ce am spus in incheierea capitolului trecut, pentru ca nu cred ca a mai apucat cineva sa citeasca:

Si pentru ca eu am DPN pe 28 august, tin sa mai fac o precizare importanta: lei si raci, cativa gemeni, dar si.... cateva FECIOARE!

Fetelor, nu conteaza in ce zodie se nasc bebeii! Orice zodie a dat genii, artisti, lideri, adica oameni de mare calitate, si din orice zodie au existat criminali, pungasi, excroci. Deci or fi ele niste caracteristici native mai pronuntate, dar si astea sunt pe grade. In fond si o zodie nativ "incapatanata" poate fi educata in sensul controlarii acestui impuls, nu?! Eu zic ca important este ca mediul in care creste si parintii sa "lucreze" la estomparea tendintelor native negative (incapatanare, egoism, inclinatia spre frustrare, sau oricare ar fi ele) si in acelasi timp la amplificarea celor pozitive.

Si o intrebare de final: e posibil sa am arsuri la stomac de la rosii? Dar asa, instant, adica am bagat o felie de rosie si sa ma arda instant stomacul? Ca am niste dureri super nasoale, seamana cu arsurile dar nu sunt sigura, le-am avut si azi-noapte intr-una, de m-au speriat. Eu nu am avut niciodata arsuri, nici macar gravida fiind, asa ca nu prea stiu cum sunt. Durerile astea sunt f nasoale, si nu sunt constante, sunt ca si crampele, adica vin, au un VARF, apoi trec in 10 sec si se repeta dupa cateva minute. Sper din tot sufletul sa fie arsuri, sa nu aiba legatura cu bebe!

sapt. 31 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna dimineata ma rog dupa amiaza si de la mine ca iar am avut de recuperat, aveti spor la scris nu gluma.
Fetelor dar de Antoanela mai stiti ceva?
Asa acum sa ma pun pe felicitat(o sa trebuiasca sa imi notez in timp ce citesc ca altfel...)
Karliguto La multi ani! sa fi sanatoasa, sa nasti usor si sa ai o bebica sanatoasa si papacioasa si sa doarma bine.
cristina_ana sa stii ca eu sunt cap de lista la coada de la portile inchise ale Eliasului, oricum tu stai cumintica si cu picioarele incrucisate ca e prea devreme. La ce dr esti?
Felicitari lui Kitty_nic si Meda refacere rapida si bb-ei sanatosi si papaciosi care sa va aduca bucurii si mii de zambete pe buze toata viata.

Fetelor eu aseara am iesit la plimbare in parc cu pitica si cu sotul si am stat mai bine de 2 ore credeam ca o sa ma apuce rau ca am exagerat dar surpriza nu am avut nimic.
Se pare totusi ca printeasa mea se cam pregateste de marea intalnire... de 3 zile m-am pus pe eliminat dop.La 6-7 merg la nene doftorul ca e de garda sa imi faca un eco ca v-am zis ca nea ala la care am fost vineri m-a speriat ...tot nu imi ieste din cap faza cu are 2kg...cum frate ca si de nu mancam eu nimic astea 3 saptamani lua din resurse si tot mai crestea si ea putin. Sper sa revin cu vesti mai pe seara.

Monica bine ai revenit acasa sa fie cumintica Maria, papacioasa si sa va ocoleasca colici.

Hai va pup pe toate si pe sarbatorita o pup pe tortul diplomat
AZI NU SE NASTE NICI O SANZIANA???!!!

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Poate ne faci tu o Sanziana Vio. Uite si pentru tine sa fie bine

witchy_witch arsurile sunt in partea de sus, adica la stomac. La cum descrii tu mi se par mai mult contractii decat arsuri. Oricum, pentru arsuri eu mananc pop corn si beau ceva acidulat (fanta) iar pentru contractii iau magicul no spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Nu Dana ca vreau sa intru macar in 37 de saptamani adica de maine ii dau voie mai ales ca se pare ca de maine se redeschide Elias-ul, dar depinde mult de ce zice DR. in seara asta am 2 variante: daca bb e mic si placenta ok nu mai conteaza cu cine nasc si o las sa vina cand decide ea si ii urez dr. concediu placut, daca bb a luat si in ultimile 3 saptamani in greutate atunici imi reiau activitatea sexuala pusa in cui si sper sa nasc saptamana asta si o pun pe bubu sa ii zica concediu placut... aaa cred ca incep sa apara emotiile. Tu dai-nainte cu galeria ca stii cum e nu e ptr cine se pregateste e pentru cine se-nimereste.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Nu Dana, sigur nu sunt contractii... nici din astea nu am avut, dar nu mi se intareste deloc burtica si bebe misca intr-una, eu stiu ca la contractii se intareste burta si bebe nu misca. Plus ca daca ar fi contractii, cred ca ar trebui sa fi nascut azi-noapte (Doamne Fereste!) pentru ca aveam la 3-4 minute cate una, timp de ore.... si tot asa, nu se intarea nimic, si bebe misca si in timpul ala, parca inadins si mai tare.

Cred ca sunt arsuri, ca si ieri seara am mancat rosii. Doar ca nu inteleg cum e posibil sa inghit acum o felie de rosie si in 2 minute sa ma apuce... asta e, o sa las rosiile deoparte, desi eu sunt moarta dupa rosii.

Fetelor, nu va mai grabiti cu nascutul, ca ne lasati pe cele de la sfarsitul lui august singurele pe aci, si nu e frumos! Ce atata graba, ca femeia mare la maritat, huh?

sapt. 31 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Vio, sa fie cat mai bine la doctor. Oricum de aici incolo eu zic ca nu mai e nici o problema. Stiu ca ai DPN cu 2 zile inaintea mea. Sa intri sa ne zici si noua ce ti-a zis doctorul. Chiar sunt curioasa. Su al meu doctor are prima saptamana din iulie liber, adica cand eu sunt la sf lui 38 si inceputul lui 39 si la fel am zis si eu 'nu mai conteaza cu cine nasc' numai sa fie bebe ok.

Witchy_witch, in nici un caz nu vreau sa te sperii. Tot ce e posibil sa fie arsuri insa de multe ori, din ce stiu eu, exista contractii si fara sa ti se intareasca burtica. Poate ma insel si atunci mai bine tac si iti zic doar sa stai in pat cumintica. Eu daca as fi in locul tau. M-as aseza in pat cu un castron de floricele si cu un suc. As lua si un no spa si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Karliguta multa sanatate, fericire si un bebe asa cum l-ai visat tu sa iti dea bunul Dumnezeu.
Felicitari Kitty-nic si Amameda pentru aducedrea pe lume a celor doua printese. Sa va aduca multa fericire si tot ce va doriti. Multa sanatate tuturor.
Monjum multumim ca ne ai provestit exeprient ta de nastere. Totusi mi s-a parut ciudat ca asistentele dorm in spitale, aici nu prea se face asta, am auzit doar de dr ca au voie sa doarma. Dar ceea ce este important sa realizat cu succes. Sa auzim numai de bine.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

36+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput