Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Neatza, burticilor!
Felicitari noilor mamaici! Sa le dea Dumnezeu sanatate si multa putere sa isi cresca fetele, iar bebelushele sa fie sanatoase, mancacioase si norocoase!
Jadi te inteleg tare bine. Si pe mine ma apuca pofta de o tigareeee. Aoleu, ce-as mai fuma si eu una la o cafelutza cu al meu. Dar nu se poate.

Anda 34+ si Luana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Doamne! Ce tuta sunt azi. Am scris mamaici in loc de mamici.
Scuze!

Anda 34+ si Luana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

LA MULTI ANI Hook si toate cele bune din lumea asta! Si lasa dushurile cand te sun!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Karligutza , nastere usoara, bebe sanatos, frumos si mancacios.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by jadi

Eu stiam versiunea sotului Danei... barbatul meu nu e suficient de adevarat, uite cum toarna baieti. I-am zis ca deocamdata mi-e suficient cu 2 sarcini, sa mai astepte vreo 4-5 ani daca mai vrea un bb. Si m-a intrebat "tot cu tine"? Dragutz foc de aia il iubesc eu!

Deni & Vlad & Tudor

Eu am o teorie care spune ca barbatii adevarati fac fete, iar femeile adevarate fac baieti!

KARLIGUTZO, La muuulti ani fericiti si voiosi! Si io la profiteroooool!
Iar pentru greata, se pot incerca: un pahar de ceva acidulat (mie cu Pepsi imi trecea, nu-i sanatos, dar in caz de urgenta ...), ceva usor de mancare (iarasi, verificat pe mine: cum ma lua greata, cum papam iute ceva si scapam), respirat profund (asta tine numai la o greata usoara). Ma mai gandesc si iti spun.

Simo, si mie mi-s dragi moldovencele noastre! Cred ca diseara mai dau o raita prin vecinatati, cu mama. Usurel, asa, in pas de pensionara...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo, Deniss, Dana, Lia va multumesc frumos! urarile pentru mine sa vi se intoarca inzecite!
...cu greata incerc cu un pic de tort diplomat! doamne! mie chiar mi-e rau, dar nu mi-e suficient daca mai fac si haz de necaz!
...am iesit de la dush! dar daca nu te grabesti intru la urmatorul!
...si eu am o simpatie pentru moldovence! mai ales daca fac dulceata de visine! (dar nu si daca nu-mi dau! )

karligutza

sapt.38 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

quote:
Originally posted by jadi

Frumoasa poze, m-am speriat in poza 2 credeam ca pufy e vreun sobolan ceva . Si nu te mai chinui cu dimensiunile burtii ca nu e relevant! Dr mea a nascut si nici nu se vedea ca e insarcinata si a avut ambii copii peste 3 kile!

Deni & Vlad & Tudor

Pufy nu e sobolaaaannnnn!!!!!! E pisicutza mea dulce si cumnite!!!!!
Karligutza, , sa-ti dea Dumnezeu cel mai frumos cadou, o bebelusa sanatoasa, frumoasa,cuminte si desteapta!!!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata fetelor!
Karligutza Sa fii iubita, sanatoasa, fericita! Sa ai o nastere usoara si o printesica frumoasa, sanatoasa si voioasa!

Fetelor cu dulceata mai aruncati un borcan si pana la mine pleeeeesse!

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mada asa instigi tu lumea...sa arunce cu borcane pline?

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Of, of, of, ce mi-ati facut cu dulceata voastra! Acum trebuie sa ma duc in Cora sa-mi cumpar o clatita cu dulceata de visine, ca altfel numai la ea ma gandesc!

Cristina, 34+ si bebe scump

POZE BURTICA 1
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE BURTICA 2

Mergi la inceput