Romania nu vrea cianuri!

Romania nu vrea cianuri! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

am citit articolul cu acest titlu,astazi, in revista "Formula AS"si m-a impresionat,mai ales ca tot astazi am vazut pe Realitatea un reportaj din Muntii Apuseni mirific.voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Intrati pe www.faracianura.ro si votati impotriva folosirii cianurii in extractia aurului. Exista o petitie care poate fi trimisa direct catre parlamentarul din judetul vostru.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Votat!
Sper sa fie cu succes!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Am votat si eu. M-as bucura daca petitiile astea ar avea si ceva efect.... dar sunt cam sceptica.

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

voi ati intrat pe site-ul faracianura.ro?mie mi se pare buna ideea de principiu:sa-ti spui parerea despre anumite proiecte legislative si sa o transmiti direct la cei pe care i-ai ales;poate asa vor cunoaste parerea anonimilor votanti si onor deputatii tarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

sunt surprinsa de lipsa de reactie a forumistilor din Ardeal;probabil am fost manipulata de o falsa problema;de ce cei care locuiesc in zonele care pot fi afectate de poluarea cu cianuri nu spun nimic?eu sunt bucuresteanca prin nastere si toata viata am trait in Bucuresti dar ma afecteaza tot ce este legat de tara mea;sunt absurda ?sau sunt o naiva sentimentala prinsa in cine stie ce retea de interese?.

Mergi la inceput