Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 26
aelita spune:
de ce credeti ca era televiziunea la usa mea?????????
fetita de 5 ani de deasupra mea a cazut de la balcon !! Lorena o cheama,SI TRAIESTE !!!!!!!! mi s-au inmuiat picioarele cand am coborat cu copilul in brate pt ca am vazut ca era lume adunata jos,si am presimtit ca totusi e de la noi din bloc .
Lorena,de cand s.-a nascut plange si la urcare si la coborare si mereu radeam cu sotul meu,ca de cand o stiu plange ca de ce iese din casa si iar plange ca de ce intra in casa!?
Cand era mai mica,trecea pe langa usa mea si intra in acsa daca aveam usa deschisa,si ii spuneam maica-sii sa o lase la mine si sa isi faca treaba .
Azi ea s-a dus la analize si a lasat-o singura in casa.Nu stiu de ce,putea sa o lase la mine,sau la alti vecini,ei sunt o familie foarte responsabila,chiar nu stiu ce s-a intamplat,de ce au lasat-o de data asta,mai ales ca au o fata de 16 ani care era in casa matusei,tot in cartier aici...
Asa a fost sa fie !!! Va dati seama ca televiziunea ii acuza cumva,ca deh,lasi copil mic in casa...dar ASA E CAND E SA SE INTAMPLE NENOROCIREA !!
important e ca fetita VORBEA jos pe ciment!!!
fetelor,etajul TREI !!!!!! si cica doar mana si piciorul rupte si ca vorbea jos,eu daca plangeam in casa din cauza Alinei si eram pe net cu teveul dat tare nu am auzit cand a venit salvarea!!!
cica vecinii de la parter au sunat la toata lumea sa cheme o salvare,NU STIU CUM NU AM AUZIT,OI FI FOST LA BAIE,ca luam masina si zburam cu ea.
doamne,numai vesti nenorocite.
dar important e ca traieste,cand Dumnezeu vrea !!!!!!!!!! are viata copilul asta !!!!!!!!!
imi inchipui ce speriati sunt parintii,si copilul !!
of..doamne...
nu pot sa mi-o scot pe Alina din cap,si imi dau lacrimile mereu ..toata ziua am tinut-o numai asa.
uit si cui trebuia sa-i mai raspund....daconst-satula de mare nu sunt,nu am mai vazyut-o de la Mangalia 2005 ,ca asta vara nu am mers ca eram gravida ,si eu aici nu am mare .si anul asta cred ca merg pe aci,ca inm Romania nu o sa am timpdecat de munte vreo 2 zile...
(daca scap de casa de la tara a buniciloooooor )
gabriela de ce nu esti trecuta nicicum cu examenele????
fetelor,si eu voiam sa va spun,sa timita cineva o coroana din partea noastra pt Robert .
si sa ne gandim cum adunam banii.
doamne,ce zi ! nu mai sunt in stare de nimic.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui Robert !
S.
Catalina spune:
au sunat de la banca, au bagat gresit CNP-ul, au gresit, nu era vba de sotul meu. sa mori nu alta.
aelita, maica da ce telenovela mai e si pe acolo nu e de mirare ca astea au inceput prin tari latine.
succes total cu suc de morcovi indoit cu apa. a baut 120 ml acu vomita cate putin din el sa se rostogoleste in pat. superb
Alina, tot cu gandul la tine suntem!
Catalina spune:
cu coroana s-ar putea face asa. cineva care sta pe langa alina si sigur se duce la cimitir si are cont de card ar putea sa o comande si sa o duca si noi contribuim in contul ala de card dupa ce ne da detaliile. ce ziceti?
cristiana70 spune:
CATALINA, asa m-am gandit si eu, ca era ceva CNP gresit la mijloc, ori cred ca astia-s clar idioti, n-au vazut ca iese alt nume cand au bagat alt CNP? Mai bine verificau de doua ori si sunau o singura data, cretini...
cristina mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
catalina io am avut un card la banc post pe care l-am lichidat-era card de salariu. mai aveam bani pe el si nu i-am scos pana nu am vb la banca si mi-au zis sa-i extrag pana lichidez, dar sa las in jur de 70 mii pt comisioane si asa am facut.
fete eu astept sa spuneti ce s-a hotarat in leg cu ajutorul pt alina.
ylilimic spune:
Bai, ce mi-ar place sa-i intalnesc pe unii, gen Goe de la Telegraf ... Pai nu ar fi destula apa in Dunare sa il spele de balicareala mea, desi ma gandesc ca la cata minte are nici nu merita sa ma cobor la nivelul lui.
apreciez cuvintele fetelor care au intrat si au combatut idioteniile altora, e ca si cum am apara ceva "al nostru", se simte unitatea din grupul nostru 
mi-e sila de asa indivizi, mi-e rusine de ce am ajuns sa traim, imi pare rau ca formam aceeasi natie...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Messa spune:
M-a umplut de scarba acel individ care posteaza sub numele de Goe pe telegrafonline... i-am dat acuma un reply sa-l usture toate orificiile... dar mi-e ca am fost prea subtila pentru unul ca el. 

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
ylilimic spune:
messa -din pacate finuta intrarea ta la dl.Goe! Asta e din scursura societatii, nu cunoaste pledoaria pentru viata/omenie. M-as mira sa-l usture, macar cand se pisha...dar io doresc! hi,hi,hi...
na, ca m-am prostit si io!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
aelita spune:
mi-e scarba de asemenea oameni,ca cei care au scris acolola telegraf.
sper ca Alina sa nu intre acolo niciodata sa citeasca.
e putinspus ca nu au inima.
astia sunt niste scursuri ale societatii,capabili de orice.
exact astia dau din gura si fac pe corectii,dar defapt sunt niste profanatori,sunt capabili s-o omoare si pe ma-sa fara sa clipeasca.
asa ca degeaba le spunem lor despre suferinta,ca au creierul spalat.ncii psihiatrii nu-i mai vindeca.
bolnavi mintali ce sunt!
mi-e sila de ei,mi-e sila,mi-e sila.
astia deobciei fac parte din organizatii rasiste,xenofobe,nazisti imputiti.
astia dau in tot ce apuca!
pt ca sunt niste animale!
eu nu stiu cum e permis pe siteuri romanesti sa se scrie asa ceva.
dar la noi se poate orice.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui Robert !
S.