Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sorry, nu stiu de ce mi-a aparut din nou acelasi mesaj, am incercat sa il sterg, dar nu imi da voie, vedem mai tarziu.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Acum ca m-am informat, Isofixul asta inseamna de fapt niste gaici care sunt astfel prinse de caroserie, ca un fel de ancora. Sistemul de prindere e ca un fel de "gheara" si e mult mai solid decat sistemul clasic. Dia, te-a cam dezinformat cine ti-a zis ca numai Isofix merge la voi. Pai scaunele care nu au Isofix se prind in centurile de siguranta, insa mie mi se pare mare pacat sa ai optiunea asta la masina (care inseamna mult mai sigur, dar si mult mai comod, nu te mai chinui cu centurile)si sa nu o folosesti. La urma urmei, e vorba de siguranta copiilor nostri, nu? Ce ma mira pe mine e ca e sistemul asta si la Aveo....nu ma asteptam, o credeam mai rabla, biata masinuta.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

nu m-a dezinformat nimeni, am constatat singuri dupa ce am cumparat un scaun ce nu avea isofix...si care, da, se poate prinde in centuri, dar eu am masina mica (polo) si banchetele din spate nu sunt drepte, sunt f inclinate in sus in partea genunchilor- nu stiu daca m-am facut inteleasa-, pt economisirea spatiului... si atunci scaunul obisnuit sta f inclinat, in nici un caz nu sta corect nici din punct de vedere al sigurantei copilului si nici din punctul de vedere al comfortului ... dar cu isofix se fixeaza corect si bine, ca pot repara cumva inclinatia banchetei din tijele alea de isofix ... nu stiu dc ai inteles ce vroiam sa zic, ca-s varza din cauza caldurii .... deci, pe o masina obisnuita merge orice fel de scaun de masina, dar pe cele mici sau sport cu bancheta din spate inclinata, nu merg decat scaunele cu isofix, si asta atat pt siguranta cat si pt comfort!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Apropo de piscinute gonflabile, ati vazut pe undeva barcuta? Ca mie aia mi-ar surade mai tare, are loc si in cada.....

ralumatla c-ta sunt peste tot!

dandusa: super ideea cu piscina in cada, la asta nu ne-am gandit. Deja avem in dotare 2 piscine si un avion(colac prin care scoate doar piciorutele), cred k vom mai lua o piscina pe marimea cazii...
Noi nu stam inca in fund nesprijiniti si in piscina alunecam nevoie mare, asa k am gasit alte pozitii confortabile de balaceala... dar cam periculoase pt urechi.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

valeu.... adica te pomenesti ca pt minunatia de matiz tre' sa cumpar nush ce scaun de-o costa 'fo douaj' de milioane.... pai la faza asta..mai bine pun roti la scaun, si ne dam la vale cu el, ca nu face masina cat isofixu' magic......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

valeu.... adica te pomenesti ca pt minunatia de matiz tre' sa cumpar nush ce scaun de-o costa 'fo douaj' de milioane.... pai la faza asta..mai bine pun roti la scaun, si ne dam la vale cu el, ca nu face masina cat isofixu' magic......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

sfatul meu pt toate e ca inainte de a cumpara scaunul de masina, sa-l incercati pe masina din dotare, sa nu va treziti cu surprize

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

madaluta, ce dulce e darius..eva vrea sa-l prinda in manuta pe ecranul calculatorului..tipa la el de bucurie si tot vorbeste cu el..
si noi am luat piscinuta de asta..o pun in cada cu multe jucarii..e incantata..

fetelor, vad ca majoritatea v-ati transferat pozele pe picasa de pe yahoo...
vindeti-mi si mie pontul..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

NU MAI VREAU BB 2!!!
...Crinuta a reusit sa ma convinga...

Mindrete de Crinuta

lasa, ca maine o sa fie cuminte si dulce ca de obicei si uiti

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fatima

fetelor, vad ca majoritatea v-ati transferat pozele pe picasa de pe yahoo...
vindeti-mi si mie pontul..

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

fatima, nu cred ca se pot transfera , eu am tot buchisit si n-am gasit... le poti transfera numai pe alea pe care ti le da pe yahoo ca alternative, dar mie nu-mi place nicicare ... fetele au deschis conturi pe picasa si au pus poze noi, alea vechi au ramas pe yahoo, eu asa cred, am dreptate?
chiar, adina, de aia nu-ti putem vedea pozele, ca ar trebui sa avem conturi deschise pe kodak ca sa le putem vedea... asta e unul din inconvenientele de la kodak ...

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

quote:

Tocmai asta voiam sa spun si eu cu loganul nostru...

quote:
NU MAI VREAU BB 2!!!
...Crinuta a reusit sa ma convinga...

dandusa:Pai asa ne-a fost vorba???nu se poate..eu cu cine o sa fiu colega la odiseea din toamna???Eram cat pe-aci sa il proiectam de luna asta, dar am zis sa nu ti-o iau inainte, asa k am dat fuga la farmacie si am luat postinor...
Ce jucarie este aia pe dupa care se uita Crinuta? mi se pare superfaina...

quote:
madaluta, ce dulce e darius..eva vrea sa-l prinda in manuta pe ecranul calculatorului..tipa la el de bucurie si tot vorbeste cu el..
si noi am luat piscinuta de asta..o pun in cada cu multe jucarii..e incantata..

O fi dragoste la prima vedere...

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
fatima, nu cred ca se pot transfera , eu am tot buchisit si n-am gasit... le poti transfera numai pe alea pe care ti le da pe yahoo ca alternative, dar mie nu-mi place nicicare ... fetele au deschis conturi pe picasa si au pus poze noi, alea vechi au ramas pe yahoo, eu asa cred, am dreptate?
chiar,

fatima, dia are dreptate

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput