despre sarcina

despre sarcina | Autor: lia86

Link direct la acest mesaj

ce sanse sunt sa iasa copilul cu probleme daca ai luat anticonceptionale cu putin timp inainte.si dupa cat timp dupa ce le lasi e indicat sa ramai insarcinata.dupa cate luni anticonceptionalele se elimina complect din organism pt a nu afecta deloc copilul?va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nu stiu nimic despre modul in care afecteaza anticonceptionalele fatul dar cu stresul referitor la nosmalitate vei trai toata sarcina.Eu cind m-am trezit din anestezie primul lucru care l-am intrebat a fost daca e normal.
O sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Stai linistita, pilulele contaceptive nu afecteaza fatul, m-am documentat eu bine de tot! Eu am ramas insarcinata in timp ce le luam si am un bb sanatos.Sunt alte medicamente muuult mai periculoase pt fat.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Eu am un exemplu in familie. Matusa mea a ramas de doua ori insarcinata in timp ce lua contraceptive. S-a intamplat ca de fiecare data sa ia antibiotice care probabil au diminuat efectul anticonceptionalelor.
A ramas insarcinata in timp ce lua si anticonceptionale + antibiotice in urma carora au rezultat doi copii perfect sanatosi si destepti. Nu si-a facut nici un fel de probleme in privinta asta.
Cred ca alte medicamente afecteaza poate fatul...cu toate ca ....cauzele eu cred ca sunt altele (stres, factori ereditari...etc). Parerea mea...

Luisa , mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia86 spune:

va multumesc mult de tot pt raspunsuri...sunt mai linistita acum...va multumesc din suflet

Mergi la inceput