quote:
Originally posted by iepumic
[font=Comic Sans MS][size=2][purple]
=: e foarte greu in tara asta sa gasesti o rochie eleganta care sa nu te coste salariul pe 3 luni.....

37 si Victor
( 22 dec 2005) 
Ba exact din alea sunt dar "ochiul" meu a reperat de-a lungul timpului cateva lucruri mai frumoase, mai deosebite....din multitudinea de modele poate-poate se alege ceva....
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Cautand si eu ceva elegant ptr botez am vazut in mall vitan, la Serousi niste rochite f finute, tot la 8-9 mil, si am mai vazut si la "madam". (bine, eu am o problema cu prea multe pietre si paiete, volane si dantele).
quote:
Originally posted by dulcetica
Solutia:Gabi si Ileana se cupleaza,cumpara o singura rochie ,cu conditia sa aveti nunta in zile diferite si aceeasi dimensiune.
Ar trebui sa apara rochii de seara de inchiriat.Categoric sint bani aruncati pe geam, ca n-o poti purta mai mult de vreo 2 ori.
dulcetica
serenaxxx,
ma intereseaza si pe mine o rochita de seara pt. o ocazie speciala.
Poti sa-mi spui daca mai are prietena ta ceva pe stoc???
sI PE MINE ma intereseaza o rochie de seara pentru nunta. Ma poti ajuta cu numaerul de telefon al prietenei tale?
undeva la etaj in Obor au rochii de ocazie de la firma Faver din Giurgiu. Eu nu am gasit marimea 48 si de zuza ce-am fost m-am infiintat la poarta firmei a doua zi (sunasem evident pt cercetari...). Toate modelele lor sunt deosebite. Mai gasesti lucruri dragute si la Heliotrop (s-au mutat pe Lipscani). Yokko are materiale super dar cel putin pt cele de 46-48 are croiala stranie. Si in plus...nu sunt ieftini.
17+