De unde cumpar o rochie eleganta?
Buna,
ma tot plimb prin oras...mari case de moda si parca nu-mi vine a da 20 mil pe o rochie pe care o port o seara! pe 14 voi fi nasa dar genul meu nu e ceva pompos..vreau ceva simplu si de efect...ceva grena, sau combi - pt sa sotul si-a luat deja lavaliera grena!!!
De la zara mi-am luat una de zi...dar de seara???
Poate stiti magazine micute, dar nu ma trimiteti la alb si negru (am vazut tot) si nici la titan sau big...am vazut si nu sunt genul meu...
poate cineva a zarit un magazin mic si chic prin oras...
(bucuresti) mai am putin timp!!!
Multumesc pt orice sfat!
Cu stima,
omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro
Raspunsuri
ilenutza spune:
sau yokko din unirea
Si io o sa fiu nasha si am vazut o rochie la 15 mil. bestiala!Rochia miresei e 14 
Ile
35 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 05 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
magnolia spune:
Scuze ca sunt off topic , am intrat doar sa o salut pe Ilenutza, vacanta frumosa si nastere usoara , te pup pe tine si pe Victor , multa sanatate si fericire tuturor...
denisabia spune:
Nu se merita sa risti la croitorie , decat daca o cunosti bine.N-am mai fost de cateva luni bune in Buc, dar gasisem niste magazine care aveau rochii de seara si pentru mirese superbe , printre care si designeri romani si preturile erau acceptabile unele.Imi pare rau ca nu retin adresa.Vezi ca Yokko are magazin si unde e sediul mare Orange , acolo mai aduc si alte produse.Unirea are putine magazine chiar bune , ma mir ca n-ai gasit la alb si negru.Sfatul meu plimba-te prin centru pe stradute ,sigur vei gasi ceva pe gustul tau.
dulcetica spune:
Solutia:Gabi si Ileana se cupleaza,cumpara o singura rochie ,cu conditia sa aveti nunta in zile diferite si aceeasi dimensiune.![]()
Ar trebui sa apara rochii de seara de inchiriat.Categoric sint bani aruncati pe geam, ca n-o poti purta mai mult de vreo 2 ori.
catutza spune:
Cei de la salonul "Gabriela" (este la Universitate, pe strada Ion Campineanu), au rochii de seara de inchiriat, dar au si rochii de seara noi.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lilina spune:
irina schrotter sau prin Unirea
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"