Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

La Multi Ani pentru toti Petrutii si pentru Petra!
Cristina, daca gasiti un Ikea pe unde o sa locuiti prin Canada sa stii ca ai sa gasesti acolo perdele tare frumoase pentru copii. Eu la camera Andreei am luat o perdea de acolo, care are fluturasi colorati aplicati.

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va pup fetelor si va multumesc de urari!

Noi de ieri suntem acasa, am stat doar 48 de ore in spital ca era foarte cald si jeg asa ca ne-am grabit sa venim acasa. Operatia ca operatia, a decurs bine dar am asteptat de la 8 la 13 sa ma ia la sala de operatii. Raul a avut privilegiu de a intra in operatie si a l-a vazut pe bb imediat dar nu a indraznit sa filmeze. Am avut apgar 9, o respiratie nu a fost ca lumea sau ceva de genul asta. Am laptic, mai timid asa de inceput dar azi prevad ca o sa curga rauri mai ales ca are asta mic un stil de mancare tare sexy, suge doarme si in 2 reprize a mancat cate 3 ore cu mici intreruperi. Am reusit sa si dorm ceva parca nu ma mai sperii ca la Vlad. Incep sa merg si mai sigura pe mine si asta conteaza cel mai mult.

Vlad l-a acceptat imediat de "Dodo" si daca ar fi dupa el ar sta numai sa vada ce face, inclusiv cand doarme. si se inalta pe varfuri la pat si nu lasa pe nimeni sa puna mana pe patut cat este el acolo. I-am cumparat niste jucarii pe care i le-am dat cadou din partea lui Tudor, care era deja instalat acasa, a luat trenul Percy (din Thomas si prietenii, ala de duce posta ) dar cand a vazut bb-ul in pat a aruncat imediat jucaria si era gramada peste el sa il mangaie sa il pupe. Si seara cand il alaptam mi-a zis "Dodo, papa, titi" vroia sa stranga si el tzatza ca ma vedea pe mine si pana la urma a fugit repede si a luat suzeta si era tare fericit ca face la fel ca Dodo (nu am interpretat asta ca un regres doar ca un comportament de copiere ). Cred ca va fi bine intre el, asa emotii mari am avut si atat i-am tot vorbit lui Vlad de frasu ca deja devenise obsesie pentru mine. Si in plus in seara de inainte de operatie i-am spus ca voi lipsi cateva zile de acasa si ca ma voi intoarce cu un bb si in astea 3 zile nici macar nu a intrebat de mine, de altfel cat am stat acasa, numai pe mine ma striga. Oare e chiar atat de destept pe cat mi se pare?

Am si niste poze www.flickr.com/photos/9219269@N03/669558278/in/set-72157600493489463/" target="_blank">aici, la sfarsit il veti admira si pe Vlad cum se joaca cu varul lui in barca lui Dodo.

peseu: am vazut ca pleaca Cristina, promit ca citesc din urma ca nu am inteles unde!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

felicitari Jadi!!!
Bine ai venit pe lume Tudor!
Am vazut pozele si zau ca mi-au dat lacrimile la poza aia in care se privesc fratiorii, sunt superbi amandoi, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!Din poze am vazut cu cat drag il priveste Vlad pe pitic, e clar ca deja il iubeste

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Cred ca ma abonez si eu la un piticodrom reloaded, ca doar nu pot s-o las singura pe vecina mea Irina, da zau ca mi-e tare neclar CAND se va intampla asta.....
dar daca ma mai uit de cateva ori la pozele cu baietii lui Jadi, sigur prind curaj

Mergi la inceput

Revin sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele PETRE sau PAVEL, cu scuzele de rigoare pentru intarziere
In rest toate bune.....
Weekend placut tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Jadi si Anto am remarcat ce mult seamana bebelusii cu fratii lor Sa va traiasca si sa se inteleaga
Cge perdeaua de la camera lui Petrut e cumparata din tara. De 3 ani de zile stau fara perdele ca mereu zic ca venim in tara sau lasa ca vin parintii si le aduc ei, apoi ne-am mutat de 3 ori si ziceam ce sa le aduca ei daca nu stiu ce dimensiune vor avea geamurile, iar acum m-am hotarat : venim in august si cumpar la toate camerele. Interesant e ca din nou ne vom muta, Doamne ajuta sa fie la casa noastra
Mobila si perdele americane sunt in urma cu 70 de ani, adica masive si incarcate, dar Ikea sa traiasca, asa are si casa noastra un aspect cat de cat european, adica linii simple, genul aerisit.
Prietena mea americanca si-a luat casa, a mobilat-o, i-a pus perdele si ne-a invitat la ea. La 3 luni o prietena comuna de origine germana isi ia casa, o mobileaza si ne cheama in vizita. Fiecare din ele imi zicea ce ciudata e casa celeilalte
Din cate imi zice o prietena din Toronto care a fost de 2 ori la noi, asa-i si in Canada.

Diana si www.shutterfly.com/view/pictures.jsp?aid=67b0de21b3a5b01684f9" target="_blank">Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Multumim frumos tuturor care si-au amintit de ziua lui Petrut
Lui i-am luat o masina de politie care banui ca in 1-2 zile ramane fara usi, portbagaj, stergatoare de geam , apoi l-am trimis la culcare iar noi am sarbatorit deschizand una din cele 4 soiuri de vin romanesc pe care le-am gasit la un magazinas, aflat intre 2 lanuri de porumb, pe o strada asa de circulata ca nimeni n-are timp sa opreasca.
Cum de-au ajuns sa aiba aia vin romanesc, e mister penru mine...

Diana si www.shutterfly.com/view/pictures.jsp?aid=67b0de21b3a5b01684f9" target="_blank">Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Buna seara !
Oauuu, numai vesti bune. Am citit din urma si am ramas uimita. Bravo fetelor, sa va traiasca ingerasii noi nascuti, sa va aduca numai bucurii si impliniri. Am vizionat si ceva poze din Paris cu cei doi nazdravani ai lui cge, care merge pe burta si m-a facut KO cu decizia ei. Sa fie intr-un ceas bun, merita pentru copii. Jadi, bebe2 este leit fratioru'. Sa va traiasca amandoi, sunt niste scumpi. Apropos, daca vrei sfaturi de la mama de 2 baieti cu mare placere.
Kid, sa-ti fie de bine vacanta.
GinaM, multa sanatate pt Jessica, ai grija de tine.
Fetelor, va vand un pont: Maine la magazinele Z sunt reduceri de 50%, sora mea mai mare lucreaza acolo si mi-a oprit o gramada de hainute pt baietii mei. Despre noi noutati: Saptamana trecuta am fost plecata in delagatie la Cluj-Baia Mare, azi pe la pranz m-am intors de la mare, am tras o fuga in we sa il vad pe David. Cel mare Alex, este plecat la Baile Felix cu socrii. Miercuri plec din nou la mare sa il duc mamei si pe Alex, dupa care vineri ma intorc in Bucuresti si sambata dimineata plec in Turcia cu sotul si echipa de polo OLD BOIS +31 din care face parte (fosti poloisti de performanta). Dupa Turcia urmeaza o saptamana de adevarata relaxare la o pensiune in Moeciu. Abia astept. Chiar daca intru mai rar pe forum sa stiti ca incerc sa fiu la curent cu aproape toate noutatile. Gabyarama, multi pupici pt ieduti tai, mie mi-a cam trecut sa il mai fac pe al treilea, dar nu se stie niciodata. Va pup pe toate, va urez concedii placute cu multe amintiri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare

Urez si eu LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele PETRE sau PAVEL, cu scuzele de rigoare pentru intarziere !

Sunt acasa!!!!impropriu spus ca sunt de fapt la serviciu Bineinteles ca l-am trezit pe Vladut pe la 2 noaptea cand am ajuns. A fost incantat cand m-a vazut... s-a ridicat direct in fund si a zis "cachi adus pe mami" si apoi dadea din cap si zicea "achem nebuniii" (facem nebunii). Nu s-a dezlipit de mine nici un moment. Daca vroia sa puna mana pe el socra-mea incepea sa planga . Din cand in cand vine la mine si ma ia in brate, ma pupa si-mi zice "o iubec pe mami" si eu ma topesc va dati seama . In rest e un dulce si un cuminte si vobeste deja in fraze , foloseste mute cuvinte de legatura.

Mie mi se pare ca nici n-am plecat, asa de repede si-au intrat lucrurile in normal.

Jadi bine ai revenit acasa. Si mie mi se pare ca seamna bine fratii intre ei.

kristinutza . Nasol cu job-ul... i-ati altul .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum am citit in urma, mama Cristina, va duceti taman la ursul pola acolosha sa va manance gerul? Sa fie intr-un ceas bun, nu ne-ai zis nimic ca aveti acte depuse pe acolo. Ce sa zic, o fi viata mai alerta prin Montreal, eu pe unde am fost in canada asa mi-a placut ca oamenii nu sunt agitati si domneste o calmitate rara! La pensie am zis ca ne retragem si noi acolo! In plus cred ca va fi bine, joburile voastre va vor ajuta sa va integrati repede!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput