Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (199)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

io am fost azi la cumparaturi cu anymony,ea are maine intalnirea de 10 ani de la term facultatii si e toata prinsa in treburi,ca dehhhh e organizatoare,dar cine se destrabaleaza maine...............asa mai da..........i-a cumparat hamac ioanei,grasu a zis sa vedem dak ii place ioanei si rezistent,luam si noi lui dav..........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutare!

Am culcat copilul si in sfarsit am un moment de respiro. Am pus cateva poze din vacanta sa vedeti ce mult ii place lui Theodor in apa.

http://www.dropshots.com/doina

Mirela, felicitari pentru noul job. Acum trebuie sa vina si soarele pe strada ta. Sanatate multa!
Maraki, soacra pleca definitiv in Grecia sau pleaca doar in concediu? Il mai pupa pe Angelo pe gura sau s-a mai cumintit?
Moni, urmeaza-ti instinctul! N-o sa-ti para rau. Si eu vreau tot in Grecia, pe Insula Thassos, dar nu anul asta ca suntem stramtorati financiar, trebuie sa reincep job-ul ca nu se mai poate.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Doina nu stiu cum il pupa dar banuiesc Atunci cand il scoate afara sau il mai las la ea acasa, cine stie eeee... Ea pleaca doar in concediu, acum o luna mi.a dat o veste nu mai vrea sa se retraga in Grecia la pensie Intru sa il vad pe Theodor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am fost si noi prin oras la zilele orasului. Parca nu era asha nebunie ca in alti ani. I-am luat lui Dani un costum de vara...mi-a placut dar a fost cam scump pt un tricou si o pereche de pantaloni scurti dar asta e.
Moni, Maraki, nici eu nu sunt pretentioasa. Cand mergeam la munte cu gasca stateam intr-un singur dormitor 4-5 familii in 6 paturi supraetajate. La mare la hotelul MI doar de anul trecut au bagat Tv si frigider, in rest era camera ca la hotel de 1 stea. Intr-un an am nimerit camera care avea dusul montat la bateria de chiuveta...si nu am murit.
Am zis ca anul asta vreau sa vad si eu ce inseamna luxul. Nu ma lafai in bani si asta cred ca e momentul sa ies. Oricum in asha excursie eu nu cred ca voi mai merge niciodata
La anul daca vom primi bilete vom merge iar la MI la hotel, daca nu vad eu ce fac. Eu prefer sa dau mai putini bani pe cazare si conditii ca sa am mai multi bani de cheltuiala.
Mirela...felicitari pt noul loc de munca Cu venitul acasa, lasa ca aveti timp si la anul..o mai chemi pe mama ta odata la tine si ti-a trecut dorul de casa.
Moni...cat sta Diana la Moneasa? Nu am fost pe faza... dar cum de o lasi?. Le-am spus si noi socrilor ca am vrea sa mergem in Turcia si nu au spus nimic. Sora-mea a fost cea care a avut gura mai mare..maica-mea nu a comentat prea mult, atat ca mi-a spus ca ea nu s-ar duce.
Giova, mi-a ajuns ala acum dupa masa dar nu am reusit sa il scot ca am plecat in cetate. Il scot luni. Mersi inca odata. Cu agentia aia..nu m-am uitat dar daca nu au zboruri din Cluj...e naspha
La hotelul asta unde vrem sa mergem noi sapt trecuta au fost reduceri...eu sper sa fie si pt plecarea noastra asha ca nu grabesc. Sper doar sa gasesc loc in avion ca de nu...am pus-o

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, m-am uitat pe situl dat de tine si o excursie la KERVANSARAY LARA 5* costa 779 iar pe situl kusadasi e 636 . Poate conteaza si ca avionul e din Cluj, nu din Timisoara dar e destul de consistenta diferenta.
Sper sa bage oferta speciala si sa fie mai ieftin de atat. Am gasit la alt hotel de 5 stele oferta si m-ar costa mai putin cu 130 E dar parca imi place hotelul asta care e si aproape de aeroport. Celalalt e la 50 km si cu Dani e cam greu. Numai eu stiu cat am cautat sa fie aproape de aeroport, sa fie mai ieftin, sa aibe aquaparc pt Sandra si alte distractii...
M-am uitat acum la detaliile date de situl dat de tine..doamne ce luxos pare totul...acolo e fain sa mergi fara copil mic dupa tine..la cate chestii de distractie sunt

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Eu ma retrag la garaj.
Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetele cu Grecia nu sunteti voi pretentioase, dar decat sa dau 1200 euro pt. Grecia, mai bine 1300 pt. Turcia. distanta e la fel cu avionul dar diferenta la cazare.
Pt. mine conteaza totusi, daca dau atatia bani, chit ca stau doar 3 ore/zi in camera.
Bianca ma bucur ca a ajuns, chiar azi ma gandeam la el.
Anymony distractie faina maine!!!
Doina misto poze, ce a mai crescut Theodor!!
Mirela felicitari pt. noul job. e mai stresanta munca intr-un spital, dar e drept, inveti mai multe. lasa ca veniti in tara la anul, trebuie si sacrificii acum si poate va fi mai bine pt. voi.

marco nici acum nu a adormit. o fi de la cele 3 gurite de cola pe care le-a baut azi pe terasa?
eu sunt cu pastele pe foc, fac carbonara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am uitat ceva:
in curtea din fata blocului nostru si-au pus oamenii o piscina, gen cum e a lui Lili. in seara asta a tras baiatul o baita, noi eram pe balcon, iar marco a observat repede si s-a pus pe un plans, mama mia. ne tot arata cu mana inspre bazin si plangea. a trebuit sa intram in casa. va fi greu vara asta cu aia care se balacesc in fata noastra si Marco nik.

hai ca doarme Marco, doarme Clau...eu pt. cine am mai facut paste?

maine dim. mergem la Lugoj la italienii de la care am luat mobila, sa mai comandam ce mai avem nevoie. sper sa ne placa ceva.

si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Doina, ce mare a crescut Theodor ! Si ce bine semanati!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mirela, felicitari pt noul post. Sa dea Dumnezeu sa-ti mearga bine aici si sa ti se schimbe norocul in bine, evident.

Ma bag la somn, desi am dormit in dupa amiaza asta pina la 20.30 impreuna cu Sabina. Ea s-a trezit dimineata la 9 si ceva si pina la 5 dupa amiaza n-a fost chip sa o culc. N-a vrut si pace.

Nu prea mi-e somn, dar o sa ma bag in pat. Poate reusesc sa-i dau si lapticul pt. ca in seara asta n-a vrut sa pape decit o jumate de rosie cu o felie de piine. Parca ar fi la cura asa ca si cuscra.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput