*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 27
claujro spune:
soanso, urmatoarea masura sau chiar cu 2 masuri mai mult, e mai bine...nu stii cat va creste pana la vara viitoare si mai bine sa-i fie un pic mari decat mici...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Io-i iau la pitica 94 ptr la anul. Blugii sunt astia cum are si acum, dar i-am luat la 10 euro atunci, si acum sunt 5
, oricum merita banutii, sunt buni
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
poohy codurile de reduceri se introduc intr-o camp cand dai comanda si obtii o reducere sau un cadou, depinde ce ofera codul.
Le merge site-ul ca naiba.
Ma enerveaza ca o pereche de pantaloni scurti care erau prix mini inainte, pe pagina principala arata redusi cand cand intru pe produs apare neredus
Neredus il baga si in cos 
felicia74 spune:
bai, voi ati vazut ce preturi au adidasii?![]()
![]()
![]()
Moka, vorba lui Nushu![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Bey la mine merge foarte greu situl..la voi cum e?
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
soanso spune:
si eu ma gandeam tot la 94 ,eu clar ii comand sunt frumoase si de calitate, pt piti nu am luat teapa la nimik.
fetelor,nu va merge rau LR???mie imi merge ca melcu ,pana se deschide o pagina incaruntesc.
SOSO
madau spune:
Tre sa perseveram ca altfel..maine s-ar putea sa mai gasim praful de pe toba..cel putin la copii, am vazut ca masurile astea 86-94 se duc cel mai rapid
Madau si
aissa spune:
greeeuuu merge si la mine. am tot pus in cos, pe la jumatea drumului m-am gandit sa salvez si in word lista sa nu le pierd. mi-am cam domolit avantul ca m-au sunat de la curiero ca vin maine cu un colet quelle, cheltuiala neprevazuta sapt asta, asa ca tb sa ma reorientez.... Oricum...multe chestii chiar ca-s moka.
Poze