Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata pe la pranz!

Am cetit numai ultima pag. dar sa recuperez!

Anto bafta multa si astept detalii amanuntite!

Despre mangaieri ale sotului : el ar pune mana pe mine dar eu sunt cu hormonii prastie asa ca prefer sa nu ne atingem...Luna bravo tie ca ai mai avut parte de ..

Despre trasul piciorului io stiam ca inseamna ca s-a dat piciorul l-a o parte in sensul ca s-a luat piedica de la maritis, s-a dat liber, in sensul asta!

Gabi bravo pentru Bogdanel mancacios!!!

Ile 35 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 05 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by nma
lia laptele e bun la arsuri? eu credeam ca apa plata e buna. eu nici nu remarcasem ca am scapat de arsuri, cred ca ma obisnuisem cu ele. doanme ce bine acum, dar trebuie sa ma controlez la mancare. ieri am mancat multa multa lubenita si apoi cine credeti ca plangea de dureri de burtik?

nico31+ 21.07.2003
poze

Nico, mie laptele rece imi face bine, de fapt e singura chestie care imi face bine. Am incercat si cu apa plata, dar parca era mai rau...

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Da, chiar asa, noi (=Lorina si io)l-am petit primele pe Matei Hisham . Acu, na, o sa vada baiatul pe cine alege, ca nu te pui cu dragostea, nu?

Am vazut un filmulet interesant, Next, cu N. Cage si acu mergem si noi la un somnica, daca ne lasa caldurile astea.

Gabi ai flacau mare de acum Felicitari pt progres si la mai mare!

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 37+
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am si eu o intrebare ,fara nici o legatura cu sarcina ,bbei etc.Ce posibilitati exista in acest moment pe piata romaneasca de a avea acces nelimitat la internet si in zone mai indepartate de oras (la 2 km ) ? Vreau ceva convenabil la pret ,si daca s-ar putea un abonament de luni pina simbata ,intre orele 8-20 , cu reducere la 50% daca stau toata ziua numai pe DC

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

meda, multumesc de explicatie; chiar nu stiam expresia, pe la mine pe la Botosani nu se practica.
Gabi, felicitari pentru prima luna! Romtelecomul ajunge la casa? Eu am net de la ei de mai bine de 1 an, sintem f multumiti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Gabi “LA MULTI ANI!” pt pitic.
Dumnezeu sa-l odihnesca in pace pe fratele tau. Din pacate in viata apar si momente mai grele, dar trebuyie sa gasim puterea sa trecem peste ele.

La noi in oras exista RDS cu acces nelimitat la net si costa 9 euro/luna. Ei au extins reteaua si in comunele de pe langa oras. Nasii mei stau la 10km de oras si au la fel. Nu stiu daca exista si in Iasi.

Roxi nu stiu ce sa spun ca nu am avut probleme de acest gen. Eu stiu ca nu trebuie sa mananci sarat.

nico31+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Romtelecom-ul e pe aproape .Tu ce abonament ai .Am vazut pe site-ul lor ca abonamentul ClickNet anytime e doar 5 euro .Pe linga asta trebuie sa mai platesti si linia telefonica Romtelecom si "valoarea traficului ASI pentru utilizarea liniei telefonice pentru acces la Internet" (ce inseamna asta mai exact ?) .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi, suna la un tel verde ceva si vezi ce iti zic, acum romtelecomul te roaga sa iti puna telefon, internet si televiziune digitala!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabi, eu am un abonament mai scump (17,5 euro).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola, fetelor!
Azi am o veste buna si nu am cui sa o impartasesc ca sunt singura acasa..! Asa ca o sa vi_o dau voua chiar daca nu are nici o legatura cu sarcina! Tocmai am aflat ca mi_a fost retinuta candidatura pentru 2 licente la care ma inscrisesem si saptamana viitoare si urmatoare am interviuri ca sa vedem daca ma accepta ! In culmea inconstientei (pentru ca cursurile incep in octombrie) sunt in culmea fericirii mai ales ca una din licente e exact ce imi doream si dupa ce am fost acceptata anul trecut n_am putut sa continui asa ca nu mai aveam sperante sa ma mai retina odata! Sper sa ma descurc la interviuri si sa ii conving ca pot sa faca fata...Oricum cand or sa ma vada cu balonasul o sa cam trebuiasca sa ma explic..

MADA 30+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput