Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo78 spune:

Am facut si noi ochisori, azi suntem chiar foarte bine...cred ca datorita veztilor extraordinare de ieri ![]()
Andra 
Andicu si Matei vrea sa iasa pe undeva laterla dreapta, sper sa il conving pana in august ca nu pe acolo-i iesirea ![]()
Anda daca vrei sa-ti apara si tie burtica la semnatura, scrii gravi intre paranteze patrate, fara pauza.
Deni si la mine se anunta maine o zi de baby-sitting una bucata copil innebunit dupa balaceala....poate te sun sa cer indicatii de folosire 
Lavinia ia toate rezultatele de la Rh, du-te la laborator si cere sa vorbesti cu cineva care te poate lamuri, daca spui ca sunt facute toate in acelasi loc! Nu se poate sa se schimbe asa, ca la Yo-Yo!!!!!!
Ioana si miss ma simt
....
Nush ce mai era, dar daca imi amintesc revin.
Simona
33+
Matei Hisham
Crash test dummies
siminoc spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Mai fetelor, pun si eu o intrebare de om idiot, dar daca ma enerveaza astia de la TransfuziiRh-ul se poate schimba, ce naiba? De fapt, sa fiu rationala, nu are cum sa se schimbe
E a doua oara cand imi iese Rh pozitiv in ultima luna, desi eu toata sarcina am avut negativ
Dar de ce sa ma enervez, mai bine schimb laboratorul si gata, ei
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 37+
AMR 11 zile
sanatoasa decizie!
Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
Ioana75 spune:
Lavinia, asta ne arata cit de responsabili sint astia care fac analize
. Sint curioasa pina la urma care va fi varianta finala.
Anda, gata, ai intrat 'in rind cu lumea'
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Vivela spune:
Neata fetelor.
Scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte, dupa ce am tacut atata vreme
.
Dar nu mai suport
. Cred ca am facut o depresie din care habar n-am cum sa ies.
Mai fetelor, cum se poarta sotii vostrii? Ati observat vreo schimbare de cand ati ramas insarcinate? Eu m-as fi asteptat la al meu sa fie mai grijuliu, mai tandru, mai responsabil, dar parca este exact pe invers. Uneori am senzatia ca vrea sa ma pedepseasca si orice ii cer sa faca pt mine, parca face in sila. Nu mai zic ca nu se prea sfieste sa-si arate nemultumirea pt "halul" in care am ajuns (temenul e al meu!) adica cu vreo 10 kile in plus. Adica desi imi zice ca e normal sa ma maresc, incearca sa justifice in felul asta raceala cu care ma trateaza. E drept ca munceste de dimineata pana seara, pe la 7-8, dar cand stam seara impreuna, abia daca schimbam 2-3 vorbe, si alea smulse de mine cu clestele. Cand incerc sa provoc discutii, seara se termina intr-o repriza de plans pt mine, in care ii reprosez ca nu-l intereseaza deloc nici copilul lui, nici prin ceea ce trec eu. Asa ca nici nu stiu cum s-o mai dau la intors.
S-a mai confruntat cineva cu situatii de genul asta? Oare comportamentul lui se incadreaza in "tiparele" normale ale barbatilor care asteapta primul copil?
Gabi
30+ 
Miracle inside,
Noi doi
BBlushaMe spune:
Ioana mersi frumos. Acum sunt klumea
Simona iti multumesc si tie pt informatie. Intre timp m-am lamurit cum e cu semnatura. Incet, incet prind din zbor.
Anda
34+ si
Luana Nicole
liadorian spune:
Buna dimineata inca o data, ca am mai tras un puiut de somn pana acum...
Vad ca multe dintre voi aveti programul incarcat sau sunteti deja satule de cat ati facut pana acum, iar eu ma intind ca o pisica lenesa. Si Miruna la fel, cred ca vrea sa se intinda in burtica la mine cat e ea de lungutza!
AndraZ,
!
Nastere usoara si fie ca bebe sa-ti aduca numai bucurii! 
Lavinia, sper sa se hotarasca analizele tale la un Rh (foarte) pozitiv, ca sa scapi de stres. Eu am Rh negativ si m-au innebunit dozarile de anticorpi pana acum. Maine ma duc sa repet si eu analiza, fiindca azi sunt prea somnoroasa.
ioana, daca ti-ai pierdut arsurile si nu stii pe unde s-au ratacit, afla ca-s la mine de vreo 2 zile.
Daca le vrei inapoi, spune si ti le trimit pachet!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
BBlushaMe spune:
Draga mea Gabi,
Parerea mea e ca si al tau sot trece printr-o perioada mai dificila. Poate ca asta e felul in care reactioneaza el. Pana acum tot asa s-s purtat cu tine? Sau e o chestie recenta?
Anda
34+ si
Luana Nicole
Vivela spune:
Anda, am avut - ca orice familie - si perioade mai bune si perioade mai rele, dar parca de cand am ramas insarcinata sunt mai rare alea bune. Exclud posibilitatea sa aiba pe altcineva, dar mi-a zis intr-o seara ca e f nefericit de la o vreme (a doua zi si-a cerut scuze, a zis ca l-a luat gura pe dinainte). Si zau daca eu ma comport altfel decat acum cateva luni, cand imi declara ca eu sunt totul pt el ...Nu mai inteleg nimic
Gabi
30+ 
Miracle inside,
Noi doi
liadorian spune:
Simo,
! Care va sa zica cu muulta dragoste si cu muulta atentie ne vindecam de toate cele! Am retinut reteta!
Anto, nu stiu la ce ora e programarea la dr dar pun fetele la treaba pentru tine sa fie bine si sa nu doara pe nicaieri!

LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
mioara2004 spune:
Vivela nu sunt eu marea experta dar poate se simte un pic in nesiguranta legat de venirea copilului. Sotul meu se poarta super grijuliu, si noaptea cand ma trezesc daca oftez se trezeste si ma intreaba daca sunt bine..DAr il simt ca-i lipseste apropierea intre noi. Nici in brate nu ma poate tine, ca cu burta asta
nu mai este loc. De aceea ma straduiesc sa-i acord atentie, sa simta ca este important si ca cat mai devreme vom fi din nou asa cum eram inainte de sarcina.
Chiar si eu simt, voi nu??? Abia astept sa pot dormi la el in brate...gata, ca va innebunesc cu vise erotice...
Mioara
38+
Doru Andrei

Rh-ul se poate schimba, ce naiba? De fapt, sa fiu rationala, nu are cum sa se schimbe
Dar de ce sa ma enervez, mai bine schimb laboratorul si gata, ei