Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
BBlushaMe spune:
Mda, Ioana. Ai dreptate! Cu toate astea, stii si tu foarte bine ca orice despartire e grea, mai ales daca ai pus suflet. Pana acum, acesti copii au fost sufletul meu. Am trait prin ei, m-am bucurat o data cu ei, am impartit si bune si rele. Acum si-au luat zborul. Merg mai departe intr-o alta etapa a vietii lor.
Un singur lucru imi doresc si anume sa isi pastreze sufletele curate si bune , asa cum le stiu eu.
Iar m-am intristat putin. Mai vb!
Te pupi!
Anda si
Luana Nicole
mioara2004 spune:
Buna dimineata!
Am vazut ca azi noapte nu ati avut somn, ati stat la povesti. Eu chiar daca dorm la amiaza cam o ora, seara la 10 jumate sunt terminata, nici nu-mi mai pot tine ochii deschisi.
Ieri Dana a intrebat de scurgerea de lichid amniotic; nu trebuie sa te ingrijorezi ca mergi des la baie pentru ca deja apasa copilul pe vezica. Lichidul amniotic este ca o scurgere vaginala si de cele mai multe ori curge mai tare cand esti culcata si nu cand stai in picioare. Iar mirosul - mi s-a spus- este usor dulceag ( nu stiu inca cum e asta
).
Mioara
38+
Doru Andrei
andreea c spune:
Neata!
Nu am apucat sa mai scriu ieri, adr de citit am citit tot...pe nerasuflate. Felicitari mamicilor de Elisa, Maria si Arina. Fie ca
-ele sa va umple viata numai de bucurii, iar voi sa fiti puternice toata viata cum ati fost ieri ca sa le cresteti mari si frumoase. 
AndraZ! Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi si mai ales de
scumpa.
Bogdanel sa cresti mare!
. 
Karligutza cum te mai simti? Sper ca bine...
. Am si eu o curiozitate...a nascut Gabi de la gym?
Andreea
saptamana 38
Radu Stefan
AMR 2 SAPTAMANI si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
mamii spune:
buna dimineatza vorbaretele mele![]()
AM EMOTII
.. am inceput sa am emotii ...e teroare cu emotiile astea
in fine totul o sa fie bine knd o sa vina bebe![]()
Fetelor am si eu nevoie de o parere....ginecoloaga mea nu mai e de gasit...pana marti...knd eu probabil deja o sa fiu cu bebitzoiu in brate...Problema e in felul urmator: eu am candida..am facut tratament mi.a trecut si acu pac a reaparut...Credeti k are cva dak mai incep un tratamet de 7 zile de capu meu?! adik sa iau aceleashi pastile(ovule)?Le.am luat aproape pe toaat perioada sarcinii o avea cva dak le iau si acu?OFFF...HELP!
andreea c spune:
Jeni ai toata admiratia mea. Chiar esti o luptatoare si sunt convinsa ca DD va avea grija de tine si de bebe atat de mult asteptat. Multi 
Fetelor nu am mai rezistat si mi-am comandat "amantul". Este extraordinar...
. Ma saturasem de perne si pernute.
Andreea
saptamana 38
Radu Stefan
AMR 2 SAPTAMANI si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
andicu spune:
'Neata!
Mi-am baut si eu cafeluta, sau in fine, un capuccino slabut si incerc acum sa prind puteri, ca desi nu mai am somn de mult, caldura asta tare ma moleseste!
AndraZ , 

!
La multi ani, nastere usoara, sa fiti sanatoase tu si bebelina si o viata frumoasa, lunga si fara griji! 
Apropos de inghiontit: aseara al meu aproape ca a scos un piciorus! ma uitam la burta cu al meu sot si nu-mi venea sa cred cat de mult s-a intins! am incercat sa-i explic ca nu pe-acolo e iesirea si cred ca a inteles pana la urma!
![]()
Oof, si eu merg la baie cateodata si la 20 min! cand da cu capu' e naspa, ma taie instant, dar bine ca trece senzatia!
"Bai, nene", ce lene mi-e!!! 
Andicu
sapt.38
Filip Gabriel AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
jeni71 spune:
Andreea C, multumesc mult
. Am vrut doar sa dau curaj fetelor de aici, pt ca toate avem momente de cadere si trebuie sa ne sprijinim una pe alta.
Zi buna fetilii, plec sa colind putin prin targ !
Jeni
32+
ddanagh spune:

Trebuie sa recunosc fetelor ca va culcati prea tarziu si va sculati prea devreme. Oanele, Simo, Lavinia, puneti-va sotii sa va legene
.
AndraZ 

tot ce iti doresti, un bebic sanatos, frumos si istet.
Eu astazi am o zi plina. la 11 ma duc la epilat, apoi la unghii, apoi la un curs cu moasa pe tema respiratiei, apoi vreau sa ajung la CMU sa-mi iau o recomndare de la un doctor ca sa pot sa duc urina, altfel nu mi-o primesc.
Andicule cu asa lene m-am trezit si eu. Sper sa-mi treaca.
Dana
S36 + cu
Daria Stefania
andicu spune:
Dana, spor la infrumusetare!
...mi-ai adus aminte ca si eu trebuie sa sun pt maine sau sambata! am lasat pana in ultima clipa, ca la Buc nu prea stiu unde sa ma duc. Mai naspa e ca e asa cald incat nu stiu cum o sa suport ceara fierbinte si aerul cald de la uscatorul de par! ![]()
Andicu
sapt.38
Filip Gabriel AMR 7 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
mamii spune:
quote:
Originally posted by mamii
buna dimineatza vorbaretele mele
AM EMOTII.. am inceput sa am emotii ...e teroare cu emotiile astea
in fine totul o sa fie bine knd o sa vina bebe
Fetelor am si eu nevoie de o parere....ginecoloaga mea nu mai e de gasit...pana marti...knd eu probabil deja o sa fiu cu bebitzoiu in brate...Problema e in felul urmator: eu am candida..am facut tratament mi.a trecut si acu pac a reaparut...Credeti k are cva dak mai incep un tratamet de 7 zile de capu meu?! adik sa iau aceleashi pastile(ovule)?Le.am luat aproape pe toaat perioada sarcinii o avea cva dak le iau si acu?OFFF...HELP!