Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Va multumesc fetelor pentru sustinere. Ma bucur ca va place numele pe care l-am ales

Abia astept sa se termine si ziua asta de lucru si sa vina week-endul

19+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by adalia

quote:
Originally posted by RGE

ADALIA...e foarte bine ca ai inceput sa papi mai putin nesarat pt ca nu o saretii apa si nu o sa ai probleme cu umflaturile

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

din pacate, la mine edemele sunt inca prezente la picioare pt ca merg zilnic pe jos destul de mult. ;(

adalia 19+

a happy mom-to-be

MI-AU PUS O STELUTA!! nu mai sunt nou venit!! oare de la 100 de mesaje am primit steluta, ca eu doar acum am obs.!

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Da Adaliala 100 de mesaje primesti steluta mov.
Felicitari!

20+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by darleena

Da Adaliala 100 de mesaje primesti steluta mov.
Felicitari!

20+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

si stelutele de alte culori la cate mesaje primesc??

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Roxana, stiu dar n-am rabdare ! Eu sunt destul de mobila de felul meu si imi vine greu sa-mi ingradesc miscarile. Si asa, noroc ca a crescut burta si nu mai pot sa stau prea aplecata...

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

MIHUTA si eu la fel mai ales cand incep eu sa alerg prin casa ca albinuta ..insa m-am obisnuit plus ca nu e bine nici pt bebe sa te apleci peste burtica ..tot ce tine de strangerea burticii sau de apasarea ei nu avem voie..
DOAMNE ...nu stiu ce am facut cu camera de filmat vreau sa-mi filmez burtica sa vedeti cum se misca bebe ..oare unde oi fi lasat-o...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna feteleeee!sunt bucuroasa sa stiti.va tot bateam la cap ca am slabit 4 kg....na ca azi m-am cantarit si am luat 2poate altele care ma cunosc zic ca-s nebuna ca si asa sunt eu cam plinuta,dar eu ma bucur ca stiu ca asa e bine ptr bebei,avem noi timp dupa aia sa le dam si jos nu?
YASMINUCO ai plecat mama?ma bucur ca fost totul bine la eco....

20+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

MIHUTA ti-am trimis pe mailul comun o poza cu pozitia pt aplecat sa ridicam ceva...plus o poza sa ma vedeti acum cand sunt pe fuga sa iau biletele la concert..ne auzim cand ma intorc va pupic pe taote..sa nu radeti de mine dar sunt nemachiata si somnoroasa..deci Bosumflata

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

IRINA felicitari pt cele 2 kg..este foarte bine ca ai inceput sa iei, chiar daca esti plinuta..este bine pt bebe ..si pe urma vedem noi cum le dam jos..conteaza ca ei sa fie sanatosi

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

roxi pai ptr copii mei sa tot iau de acum in colo numai ei sa fie sanatosi ca asta conteaza cel mai mult,chiar ma stresam,ziceam mai ales ca sunt 2 si eu nimic,chiar nu se putea asa.

20+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput