Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karlichen spune:

stiti cumva daca triplu se mai poate face si in saptamana 18?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

ati plecat toate si m-ati lasat aici singura !!!!

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, TT il poti face si in sapt 18.vezi ca iti trebuie si eco recenta!

20+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

eu la 17 sapt.
valorile mele standard sunt similare cu cele pe care le ai tu. inafar de HCG care sunt altfel.

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

[/quote]

pai la mine in fisa scrie ca valorile standard la HCG pt sapt. 16-18 sunt aceleasi adica 8099-58176, la tine nu scrie la fel?Tu unde ti-a facut TT?!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Dany, varsta sarcinii de 16s+2z era calculata dupa ecografie sau prima zi a ultimei menstruatii ? Poate sarcina e un pic mai mare.

18s + Sophia 80%

Pai cred ca varsta de 16 sapt si 1 zi (dar asa aveam pee 11 iunia cand am facut TT) era conform ecografie si 17 sapt era cf UM.
Mihuta dar tie ti-a iesit vreuna din cele 3 rezultate peste sau sub intervalul de referinta/standard???

17+ ANDREI

Mergi la inceput

ok fetelor vorbim maine ca vad ca va odihniti si voi impreuna cu sotzii si bebeii sau poate dormiti deja...!noapte buna!!!!!!!!!!!!

17+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB, adevaratul calcul de risc se face cu un program special,functie de varsta mamei, ..,chiar si de statistici geografice.
Calculul de risc este sub forma unui raport 1/xxxxx, adica spune care este "riscul" sa nasti un copil cu o boala genetica.

Ce ai dat tu poate fi numit "interpretare rezultate", dar nu "calcul de risc".

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor..iar m/au apucat pandaliile ca m/a mancat undeva sa citesc despre listeria....
ufffffffffff..saracu bebelasul meu..........daca nu e bine..dc se va inatmpla ceva...

20+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna seara ,fetelor!Nu am mai reusit sa intru sa scriu de mult ,doar sa va citesc cam o data pe zi .Sunt in sesiune si mereu contra cronometru.Mai ales k eu eram invatata sa stau noaptea sa citesc si acum Amalia prootesteaza cu suturi vehemente la asa ceva...Asa ca ziua nu stiu cum sa ma mai impart ..
Victo,curaj ...O sa vezi k o sa fie perfect sanatos,nu ii faci bine daca te stresezi.
BB vroiam sa iti urez vacanta placuta ,sa te distrezi cat mai mult si sa ai un concediu de vis!
Vroiam sa va zic k am fost azi la echo si dpn e 27 octombrie ,deci am sanse mari sa fiu mamica de octombrie.Daca poate cineva sa modifice am fi f recunoscatoare.Si eu si Amaluta.
In rest bebelina era extrem de vioaie ,a crescut f mult de la ultima echo si la imaginile 3 d ni s-a parut superba.Atat am murit de ciuda k nu ne-a dat nici un cd cu nici un film.Doar 2 poze..
Noapte buna tuturor gravidutelor si pupici pe burtici,

Cristina 20+ si Amalia Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gata fetelor!! Am ales nume pentru bubulina!
Dupa indelungi dezbateri pe tema numelui, timp in care eu am dat veto la mai mult de jumate, pe motiv ca sunt nume de caine - pana cand al meu a zis ca pot sa-i invoc orice alt motiv numai asta nu, ca simte ca innebuneste - am decis:

bebelina se va numi KARA

Sper sa nu fie nume de caine

19+ si baby Kara

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput