Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

BB felicitari!

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefania, multumesc!@! cand am sa incep lucru pun si poza cu "puta" bebelinei

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by creem

quote:
Originally posted by dany26

Jasmine....eu acum am vazut ca tu ai UM 25.02 iar eu am 10.02.....si totusi avem acelasi nr de saptamani.....incredibil....nu mai intzeleg nimic

17+ ANDREI

Dany, si eu am UM apropae de al tau 8.02, si nr. de saptamani e mai mare la mine - de fapt ti-am mai zis chestia asta mai demult - eu am intrat de azi in sapt 20.
La echo cate sapt ti-a spus ca ai? ca TT se interpreteaza in functie de varsat fetala determinata echografic..

creem....scuza-ma ca am uitat cina ma intreba despre UM mai demult....adev e ca nu stiam ce sa iti raspund atunci....Pai la echo mi-a zis ca sunt in sapt 16 si 1 zi (avand UM pe 10.02) si ca DPN clinic e 17 noiembrie iar DPN US e 25 Noiembrie...Iar faza e ca Jasmine are acelasi nr de sapt si are UM 25 febr....asta mi se parea ciudat mie....Tu cat ai DPN?sau lasa ca ma uit eu pe prima pagina...

17+ ANDREI

Mergi la inceput

dany, dc vrei sa am intrebi ceva de analize... poti sa o faci!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB iubita eu sunt de acord daca promiti ca Yasmina o sa fie la fel de frumoasa ca mami..eu una le dau binecuvantarea

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

quote:

BB, cum a fost la echo?
Dany, ai vorbit, ai aflat ceva noutati?

19

Abia acum am ajuns acasa....pai in total am sunat de 3 ori si acelasi raspuns aiurea mi l-au dat cele de la receptie...ca dr ginec trebuie sa interpreteze riscul....dar maine dimineatza m-am hotarat sa merg la ei sa intreb pe cineva de la laborator...

17+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

BB iubita eu sunt de acord daca promiti ca Yasmina o sa fie la fel de frumoasa ca mami..eu una le dau binecuvantarea

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

S-A FACUT!!!! eu ii dau sa pape bine sa o fac mare si frumoasa!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADALIA......am ras cu lacrimi ..de unde or fi scos-o p'aia cu 13 ani??..nu iubita am 24 jumate

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

quote:

Jasmine....eu acum am vazut ca tu ai UM 25.02 iar eu am 10.02.....si totusi avem acelasi nr de saptamani.....incredibil....nu mai intzeleg nimic

17+ ANDREI

Dany, dar stii cand ai ovulat? Ce lungime avea CM-ul tau? Calculezi de la UM saptamanile, nu?

Adina 13+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Pai eu aveam CM f neregulat....si da asa am calculat de la prima zi a ultimului CM...dar se pare ca difera totusi, de ex, e diferenta si fata de creem si fata de jasmine...

17+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:

quote:

BB, cum a fost la echo?
Dany, ai vorbit, ai aflat ceva noutati?

19

Abia acum am ajuns acasa....pai in total am sunat de 3 ori si acelasi raspuns aiurea mi l-au dat cele de la receptie...ca dr ginec trebuie sa interpreteze riscul....dar maine dimineatza m-am hotarat sa merg la ei sa intreb pe cineva de la laborator...

17+ ANDREI

dany nu te mai stresa, pt ca asa am facut si eu si fara nici un rezultat!!! am fost cu rezultatul la alti 3 dr (pt ca nu l-am crezut ep dr meu) si mi-au zis acelasi lucru. la fel de bine pot fi interpretate aceste analize ca si cum ar fi calculat riscul.
am pus eu acuma cateva sapt un tabel cu semnificatia valorilor (fara cifre), sa vad dc il mai gasesc il postez din nou!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput