Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Ce m-ai amuzat Roxanici, stiu ca pe tine nu te amuza , dar exact asa patesc eu cu mamicile cu copii de 1 an: "bebe, mama,bebe, vezi asa erai si tu", mi se pare cel mai stupid lucru pe care pot sa-l spuna, sper la anu' sa nu ma apuce si pe mine.

Eu in parc ma duc foarte rar, in rest, pe dupa blocurile gri si in general singurele, dar am ajuns sa caut companie pt. ca Stefi incepe sa planga rau de tot cand se apropie cineva de carut si vorbeste mai tare. Sta doar cu noi 2, bunicii trec destul de rar, sper sa nu devina o salbatica, as vrea sa se mai obisnuiasca cu lumea. Destul am fost eu de timida si ma ascundeam dupa fusta mamei, n-as vrea sa fie si ea la fel.

Recunosc ca uneori ridic tonul cand ma exaspereaza cu plansetele ei, culmea ca atunci cand ii spun raspicat "Gata, Stefania cu plansul" tace saracuta si se uita mirata la mine, bineinteles ca regret dupa aceea si imi promit sa nu mai fac.

Carmenefr, cred ca te-ai speriat ingrozitor, eu stau tot timpul cu gandul asta, ca poate cade, si pun cate ceva stavilar la marginea patului sau canapelei. Ca sa-ti faci album pe webshots trebuie sa te inregistrezi intai si apoi mergi in "my shots" - albums. Daca vrei sa pui poze in albumele comune, trebuie sa te loghezi cu mami_2007 si parola.

In dupa-amiaza asta am fost harnica, am gatit pt. weekend, ca sa stau linistita. Stefi a stat cu tati si a ascultat Margineanu. Meniul este:
- ciorba de vita
- mancare de fasole verde
- macaroane cu branza

Hai ca intre timp m-am intrerupt ca sa-i servesc Stefaniei desertul , adormise de un sfert de ora dar nu mancase suficient. Mi-e tare draga cand o tin ghemuita la san si o vad cum mananca cu ochisorii pe jumatate inchisi de placere si o mana o tine pe san sau ma apuca de tricou

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ah, Ioanaradu, nu ma supar pe niciuna dintre voi chiar de ma intrebati fiecare in parte ce am furat, ca imi sunteti dragi, nu de alta

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna fete,
vad ca e destul de liniste. roxanici merge treaba cu raresu? ati ramas deja singurei?
eu l-am imbaiat pe stimatu bebelus matei, i-am dat sa pape si acum l-am pus in patut ... astept sa adoarma, ca am luat hotararea sa nu-l mai adorm in brate, oricat de drag mi-ar fi. ziua adoarme bine merci pe unde apuca ... in sezlong, pe canapea, fie in camera, fie in bucatarie, daca am treaba ... deci daca ziua n-are greturi, n-ar trebui sa aiba nici seara.
roxanici si carmenefr e decat inceputul cazaturilor, ca oricat o sa-i protejam noi, tot se vor arunca pe unde vor apuca. eu ma gandesc serios ca o sa-i iau tarc de joaca in momentul cand va incepe sa se deplaseze ca rama.
acum o patanie de-a noastra "accidentala". eram la ai mei. personaje: matei - dormea langa mine pe canapea, eu - stateam pe canapea, mama mea - pe fotoliu, langa canapea si sotul ... pe covor. discutam noi despre bebe, ce, cum, cat ... avea 6 saptamani. si zicem sa ne uitam in mama si copilul sa citim nu stiu ce. sotul ia cartea ca era langa el, si o arunca pe canapea, langa mine ... direct pe picioarele lui matei. marele lui noroc a fost ca atunci matei avea piciorusele in gips, cu labutele la indreptat, ca altfel sigur i le puneam atunci. singura lui reactie a fost ca s-a speriat, trezit din somn. sotul in schimb, se facuse alb-albastru la fata si il trecusera multe ... multe calduri.

cam atat ... a adormit matei, ma duc sa tin companie sotului!
sa aveti o noapte linistita ... ne vedem maine la cafea!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

roxanici ce ai furat, glumeam, si eu am un semn pe picior , si mama nu a furat nimic, dar exact la fel, in acelasi loc are si tata( ma insemnat a nu ma piarda)
in schimb sotul meu are pe spte exact in locul unde mama lui a ascuns o chiftea furata

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

am furaaat.... nu stiu ce am furat da cica e congenital....se mosteneste. Io am pata pe picior, alte dimensiuni si forma si cica as fi transmis lu raresu. Asta ca sa fie clar ca nu am furat nimic
ah, si asa stiu sigur ca nu mi-au schimbat in maternitate copilu ca am vazut de cum l-au scos din burta semnul. Voi sunteti sigure ce copil aveti acasa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

roxaniciam pus-o cu bebelusii astia ai nostri...saritori.Cand am vazut ca si Raresu' s-a aruncat, parca m-a pocnit cineva in cap...Probabil ca mi-am amintit de cum era Teodora pe jos,cu capul ridicat, ca un delfinut...

{red]Pete[/red]adica pata, are si Teodora pe copan, pe langa fundulet.Am si yo si ta-su'.

Roxanici, m-am uitat mai adineauri(de data asta si cu sotu')la pozele vostre.Super ideea cu pozele alb-negru.Frumos foc baietu'!Cam serios, da' asa trebe sa fie, serios in viataSi am vazut ca fata mea seamana cu baiatul tauPoate ne si incuscrim...
Am vazut ca aveti si o palariuta cam pe masura capului lui Rares.De unde ati gasit, breee? Ca eu tooot bantui sa-i gasesc ceva de pus pe cap, si ce i-am gasit mai pe masura, niste bandane de bumbac, colorate,pe care i le leg in fata(adica dau capetele in spate, le incrucisez si le aduc pe creste, unde le leg)Parca e o florareasa.

{red}Paxela{/red]bine zici cu cerutu' bani la catele alea de femei, de cred ca e cazul sa-si dea cu parerea oriunde si oricum.

Am terminat ciorba de burta...va invit la o portie, doua, dupa pofta
Multumesc pt informatii, fetele...intru si yi p-acolo , sper sa nu stric ceva...

Gata, va las, ma apuc de album.

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Apropo de patania Ioanei, ce sa va spun, ca noi cand mergem la cumparaturi luam si cu carutul fetei, ca sta mai comod acolo decat in cos. Yo-s driver de carut cu Teodora.Si cand mai iau eu cate ceva de pe raft, nu ziceti ca-mi vine sa arunc in carut, peste fata???Din obisnuinta...
A...si cand am iesit prima data cu fata afara, in carut, cand am iesit de pe aleea blocului, sa fac dreapta, nu ziceti ca in mintea mea stiam ca trebuie sa dau semnal dreapta??si dadeam din degete dupa semnal

Mergi la inceput

'Neata!
La 5 m-am trezit sa-i dau papita fetei, si daca tot m-am trezit...sa va spun ca avem si noi album foto.Va invitam sa-l vizionati.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Am plecat la culcare.

Mergi la inceput

Carmen, palariuta am luat-o cand a fost baby expo, am cautat de mi-au sarit capacele si am gasit una marimea 0 .Atunci era utin larguta, acu mai putin, da-i mai bine decat nimic.Am si o bandana da la fel ca voi tb sa o fac turban pe capul lu rares. Io nu stiu dom'le, producatorii astia cred ca bebeii nu tb sa poarte palarii vara, de nu fac pe marimi mici? Rares avea 2 lunu cand cautam si abia abia am gasit. Da ptr unu de cateva sapt ce te faci?

Am vizionat si poze; prima oara m-am repezit la cele cu Patronelu' ca pe Teodora o mai stiam. De incuscreala.... dam Raresu la cine ajunge prima ca parca il mai vroiau si alte domnisoare.

Hai ca azi a fost rares un gentleman, s-a trezit la 7 sa mance...asa ceva n-am mai pomenit. I=o fi zis ta-su s-o lase mai moale cat nu e el.

Si uite asa a terminat si raresu bibe.... sa vad daca il pacalesc sa mai doarma o tura.

si un weekend fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neata!
Vad ca vorbiti de semne;vreau sa va zic ca gogoasa mea are exact la nada fundului un semn in forma de inimioara cu sageata;nici daca il tatuai nu iesea asa bine;;am pus o poza ca sa vedeti la albumulcu poze multe cu albinute si bondari;

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)

Mergi la inceput