Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristina, ...ai aparut...felicitari pentru noua achizitie din Dubai...e o investitie buna, mai ales ca sunteti mai mereu plecati pe-acolo...si decat sa paltiti hotel sau chirie, mai bine un mortgage!Pupici la Georgia pe cercelusi...
A_deju, deci motanu' e clontos!!! ...Bravos!
Flore, ce mortala e pitica in chiuveta!!! ...al meu nu mai incape! ...
Acs, ce mare e Victor!!!!!
Vazut si poze de Darius balacindu-se in piscina, Oana cu jucaria belea......si-am mai vazut ceva poze, da' jur ca nu-mi amintesc ale cui...aaa, ba da...Daniel de Laurici...super...
Miro, sunteti tot la mama ta???? Haideti inapoi ca sigur au terminat aia cu revizia la apa calda...sau macar mai baga si tu un ochi pe la noi si zi-ne scurt: "Suntem bine" ...
Doniaaaaaaaa, cum ziceai ca se cheama dealu' ala de la voi??? Ca io-s pe-un deal acuma si te strig in gura mare, da' zau ca nu mai stiu cum ii zice...da' sigur ii in Canada! ...sper ca sunteti toti ok!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

flore MORTALA poza in chiuveta... mie nu mi-ar fi dat prin cap nici intr-o mie de ani!!
asiza pai cum? tocmai pe noi era sa ne uiti cu laudele?. lasa... bine ca ti-ai revenit la timp! pupici pt Denis.... hai si pt tine unul mic
sa va zic... iar i-am dat lapte praf aseara si am dormit beton (pana la 4.30 cand URLA de foame)! cred ca am turmentat de cap copilul asta..... cand san cand lapte praf. azi iau cereale pt bibe si diseara incercam si varianta asta!
va pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ASIZA, LAURA, TEUTZ Trebuia sa inventez ceva sa nu ne topim!!

Azi mergem la vaccin! Tineti pumnii!!
Din realizarile noastre din ultimele zile: zicem ta/ta/ta (si tata nu/si mai incape in pene), si mergem ca racul, nu mult, dar totusi pentru noi e o realizare. Am plecat la doctor. la mamici si fulguleti!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

da' ce, credeati ca a trecut asa usor??? noooo.... nici nu stiu cum am reusit sa-l culc.. in racnete de lupta... cu apa, logic, si gingii scarpinate cu calgel... e ora 1. mi se pare ENORM de mult pana la 6 cand o ajunge si mihai acasa... auzi tu, cica nasterea era problema.... pai aia e floare la ureche..........

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

esti DEMENTIALA! felicitari pt dintisor!

anateo vazut pozele... imi place in mod deosebit cea in care isi spun secrete!

nana imi pare rau ca aveti probleme... eu stiu ca o sapt se sta in casa, dar nu bag mana in foc! sanatate multa!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

flore MORTALA poza in chiuveta... mie nu mi-ar fi dat prin cap nici intr-o mie de ani!!
asiza pai cum? tocmai pe noi era sa ne uiti cu laudele?. lasa... bine ca ti-ai revenit la timp! pupici pt Denis.... hai si pt tine unul mic
sa va zic... iar i-am dat lapte praf aseara si am dormit beton (pana la 4.30 cand URLA de foame)! cred ca am turmentat de cap copilul asta..... cand san cand lapte praf. azi iau cereale pt bibe si diseara incercam si varianta asta!
va pupici

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

...mersi mersi de pupici...ca era s-o fac de oaie! ...

Revenind la lucruri serioase: de ce vrei sa-i bagi cereale in bibe? (ca mi-a scapat ) sa-l faci sa doarma toata noaptea?...desi si eu am fost tentata la inceput cu cerealele in biberonul de seara, mi-am revenit la timp...si-mi pare bine...si acuma am un cui bine infipt si nu-s de acord cu niciun fel de mancare data cu biberonul. E mare lucru ca ai reusit sa alaptezi pana acum...eu ii mai dau lapte de la san doar noaptea si la prima ora dimineata (rar de tot si in timpul zilei, daca mai doreste in completarea meselor solide), in rest laptele praf sa traiasca!...Cerealele nu-i mai bine sa i le dai pe la 17-18.00 cu linguritza? Iar seara da-i doar bibe si nu-i niciun bai daca se mai trezeste sa mai pape o data pe noapte. Cand copilul va fi pregatit isi va scoate singur masa aceea. Sau poate se trezeste sa suga de sete.

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

deci... asiza la noi e asa... dupa orice masa de san trebuie sa ii dau si compeltare (lapte praf sau cereale). daca ii dau san seara+orice completare doarme pana dimineata la 6.30. de fapt nu doarme ca se foieste, plange, scanceste de dureri de burta de la laptele meu. daca ii dau doar lapte praf doarme bustean, dar se trzeste la 4-4.30 plangand DE FOAME! sincera sa fiu am tot incercat sa il alaptez, dar nu mai pot, pic ziua din picioare. iar daca ii dau lapte praf si se trezeste la 4 sa pape isi da tot programul de masa peste cap. ce sa fac??? sa nu ii dau cereale in bibe??? sa incerc sa ii dau cereale cu lapte dupa laptele praf? cu lingurita?? daca ai idei.. baga aici!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Laura si cand ii dai lapte praf seara cat ii prepari? ca am incercat si eu varianta asta, dar cred ca i-am facut prea putin, adica 70, ca dupa ce a mancat tot mai vroia. si i-am mai dat apa. acum eu nici nu imi dau seama daca ii e foame sau sete. cert e ca si cu lapte praf si fara tot se trezeste de n ori pe noapte. si mai nou vrea cu noi in pat. ieri seara a adormit la noi si cand sa o mut s-a trezit si a inceput sa planga.
cat mai dorm bebelusii vostri ziua? ca azi dupa doua ore de maraieli am cedat si am pus-o pe picioare. a adormit in 10 minute. a, si din cand in cand mai deschide ochii, zici ca ma vrifica daca mai sunt acolo.
Flore tinem pumnii sa nu aveti nici o reactie .
editez sa nu creada cineva ca imi infometez copilul. dupa ce mananca de la san ii dau completare.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

hmmm...de ce-l doare burtica de la laptele tau?...in fine, eu iti spun cum fac cu Denis: cerealele la 17.00, la 21.00 lapte praf doar (fara san)...se mai trezeste o data pe noapte, in jurul orei 3/4 dimineata, cand ii bag tz in guritza, papa, apoi se trezeste iar pe la 7.00 dimineata cand bag al doilea tz din dotare la inaintare...papa si mai doarme pana pe la 9.00, cand avem masa lapte praf , apoi la 13.00 legumele si urmeaza iar masa de la 17.00, care e de cereale sau, mai nou, doar lapte praf (intrucat o las usor cu cerealele). Asa cum ti-am spus, eu sunt de parere ca cerealele se dau cu linguritza...acuma vezi si tu cand e momentul propice pentru ele...fie le dai inainte de ultima masa de seara, asa cum ii dau eu la Denis, fie, daca are Dani rabdare i le dai seara inainte de culcare. Denis e ffff obosit seara, inainte de baitza si cred ca mi-ar fi imposibil sa-i dau cereale cu linguritza la acea ora...Eu te pup, alte idei nu am, tu faci cum crezi ca e mai bine pentru puiul tau...

Mergi la inceput

Apropos de intrebarea Monicai...eu seara ii prepar 250 ml lapte praf...

Chinico, hai cu vesti...sper ca Bea e bine si a fost doar o alarma falsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

A-deju, felicitari pentru dintisori!

Aka, al meu doarme vreo doua ore afara si inca una acasa. Acasa doarme mai nou, de vreo patru zile. Cred ca s-a prins ca nu e de iesit afara pe caldura asta.

Azi am ajuns in parc putin dupa opt. Stiti cat e de frumos dimineata? Poate iesiti si voi devreme dar tot zic... E racoare, bate un pic vantul, nu e aglomerat. Super. Maine ma duc mai devreme. Daca oi putea ca tare bine e sa dormi dimineata. Dar merita plimbarea. Vara diminetile sunt tare frumoase.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput