Moulin Rouge
Nu stiu cum vi se par voua musicalurile, eu nu ma mai satur de filmul asta. Il vad pe toate canalele HBO, cred ca l-am vazut de cel putin 20 de ori pana acum, Ewan McGregor il iubesc pur si simplu iar Nicole Kidman se intrece pe ea insasi si amandoi chiar canta. Aduce cu Love Story, pare mai elaborat, poate e siropos subiectul dar ma face sa visez ca intr-adevar iubirea poate depasi toate obstacolele.
Oana_B
Raspunsuri
nela spune:
Si eu l-am vazut deja de 2 ori tot pe HBO si cred ca o sa mai uit cind va fi din nou.
Nu prea imi placeau musicalurile dar filmul asta m-a dat gata. Si jumatatea mea a fost la fel de impresionat ca si mine.
E super!! Muzica, costume, decoruri, actori.
Il Recomand tuturor celor ce cred in iubire si dragoste. Nu vor regreta.
S-auzim de bine!
Nela
camelia-daniela spune:
quote:
Initial creeata de Oana_B
Nu stiu cum vi se par voua musicalurile, eu nu ma mai satur de filmul asta. Il vad pe toate canalele HBO, cred ca l-am vazut de cel putin 20 de ori pana acum, Ewan McGregor il iubesc pur si simplu iar Nicole Kidman se intrece pe ea insasi si amandoi chiar canta. Aduce cu Love Story, pare mai elaborat, poate e siropos subiectul dar ma face sa visez ca intr-adevar iubirea poate depasi toate obstacolele.
Oana_B
Romanticä micä, ce esti!!!
Eu nu l-am väzut, cä la noi era o comedie tare pe alt canal, dar o sä il väd si eu...promit!!!
Eu sint indrägostitä de Mel Gibsooon......dar sä nu-i spui lui Iulian!!!
Oana_B spune:
Camelia, ntz..nu te spun da' nici tu sa nu ma spui lu' Ovi ca m-am stricat de cap la batranete, am mai vazut dupa Moulin Rouge fo' 2 filme doar pt ca era Ewan McGregor in ele, si la Razboiul Stelelor-Clona m-am uitat cu mare interes din cauza lui...rusinica...nici la adolescenta n-am facut d-astea
Oana_B
camelia-daniela spune:
Eu am väzut toate filmele lui Mel Gibson!!!
Exact asa mi-ar place mie sä am un bärbat!!! ai väzut ( in traducere din germanä ) Punct arzätor L.A.???
Exact stilul lui din film il are si in realitate...si eu sint tot asa!!!...nebunä...nebunä...nebunä...
Imi place sä mä bucur, sä fac "ghidusii", cum spune Iulian...citeodatä, se uitä la mine, cind sint prea linistitä, si mä intreabä: "acum, ce-ti mai trece prin cap?"
Oricum, Mel Gibson nu-i al meu , dar nici cu Iulian nu mi-e rusine!!!
Cit despre pirä...nu-ti face griji...secretul täu este la loc sigur!!!...nu stiu decit eu, si alti 14.500 de utilizatori/utilizatoare!!!...hihihihi...
Andrada spune:
Daca tot sintem intre noi va spun de ce m-am uitat si eu la Jurnalul lui Bridget Jones: Colin Firth se numeste si are favoriti. Eeeh!-oftat din rarunchi
Ata e!
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Julie spune:
Pt. Oana B si alti fani ai lui Ewan McGregor: Velvet Goldmine ati vazut? Ca si acolo canta Ewan... Io am vazut filmul asta acum vreo 3 ani, am ramas in stare de vreo jumatate de ora si dupa aia am decis sa-l mai privesc o data. Si inca o data, a doua zi.
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Daca tot sintem intre noi va spun de ce m-am uitat si eu la Jurnalul lui Bridget Jones: Colin Firth se numeste si are favoriti. Eeeh!-oftat din rarunchi
Ata e!
DA! DA! DA!Andrada, se pare ca noi cam avem aceleasi gusturi :-)
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by Julie
Pt. Oana B si alti fani ai lui Ewan McGregor: Velvet Goldmine ati vazut? Ca si acolo canta Ewan... Io am vazut filmul asta acum vreo 3 ani, am ramas in stare de vreo jumatate de ora si dupa aia am decis sa-l mai privesc o data. Si inca o data, a doua zi.
Iar pe Ewan McGregor il prefer in varianta blonda... e mult mai sarmant asa...