culmea nesimtirii!!!pe cand vom fi civilizati?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Xio, oferta era, cel mai probabil, ptr. Cuba, ptr. ca Hawaii are niste preturi... deh, americani!
Si nu, nu eram noi, pur si simplu, ptr. ca noi nu avem prieteni romani, NU ptr. ca as avea ceva impotriva romanilor, ci ptr. ca datorita job-ului meu, nu ma pot baga printre romani...

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si cum de ti-a iesit mai scump in Ro?
Eu cand am fost (vara trecuta , in iulie) am platit biletul de avion dus-intors vreo 600 si ceva de euro.
A fost mai mult , sau cheltuiala in rest a fost mare?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

considerati Olanda o tara civilizata??

Daca da, veti fi dezamagiti cand va voi spune, ca la gradinita copiilor mei unde este alaturi un loc de joaca, troneaza nu numai chistocuri de tigara, dar si cutii de metal de la cola sau alte bauturi desi in zona respectiva sunt cel putin 3 cosuri mari de gunoi si nu este o zona plina de emigranti ci chiar foarte "olandeza suta la suta"...pentru cei care nu ma vor crede, voi incerca zilele astea sa fac chiar o poza pentru dovada

mary si 2 banditi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by XIO

Si cum de ti-a iesit mai scump in Ro?
Eu cand am fost (vara trecuta , in iulie) am platit biletul de avion dus-intors vreo 600 si ceva de euro.
A fost mai mult , sau cheltuiala in rest a fost mare?

Xio draga, amandoua: biletul ptr. ca m-am hotarat sa plec cu o saptamana inainte... si nu am mai gasit nimic ieftin, mai ales ca era in plin sezon!!!
Daca mai ai intrebari, o sa-ti raspund maine, ca acum plec la scoala.
Te pup!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Si eu cred ca amenzile ar fi o idee buna. Nu stiu daca de 1000 lei noi, eu zic ca numai ideea de amenda ar fi buna.
Si in plus, sa se faca o baza de date, ceva (stiu ca visez, dar nu ma treziti) in care sa ii inregistreze pe toti astia de dau pe jos si fac mizerie. Si o data pe luna sa ii cheme la munca patriotica, asa vreo jumatate de an. Si daca nu vin, sa le mai dea o amenda. Pana la urma daca nu fac din bun simt, fac de frica.

Eu iubesc animalele, dar ma oripileaza kk de la tot pasul, nici nu mai stii pe unde sa calci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

Saracia nu are nici o legatura cu civilizatia sau aruncatul pe unde se apuca... si va dau ex. concret: in august anul trecut am fost la Marea Neagra, o saptamana, la Mamaia; mi-am scos nepotica din apa de 2 ori, cu viteza, o data ptr. ca plutea in voie un scutec de bb, a doua oara ptr. ca plutea un condom...
In Ianuarie am fost o saptamana in Cuba, la comunisti!!! Plaja era absolut superba, nici un muc de tigara macar, apa, la fel, nu plutea prin apa nimic, in afara de turisti... si cateva alge.
Si credeti-ma ca romanii, comparativ cu (,) cubanezii nu au fost niciodata comunisti!

_

pai daca este vorba de Marea Neagra Ro.pot deschide un topic cu reclamatii.
am fost la 3 mari pana acum si mizerie ca la noi nu am gasit.am fost la un moment dat si in Crimeea deci tot MN si nu era mizeria de la noi.nisipul este plin de mucuri de tigara,capace de bere,etc.,etc.
am probleme in familie pt. ca nu concep sa-mi duc nepotii in nisipul mizer si in apa asisderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Baza de date
Ideea este foarte buna, dar din pacate nu stiu daca vom avea asa ceva....vreodata.

Cat despre kk-ul aimalelor..pe mine ma enerveaza mai mult anumitele zone in care e de oameni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

quote:
Originally posted by XIO

Baza de date
Ideea este foarte buna, dar din pacate nu stiu daca vom avea asa ceva....vreodata.

Cat despre kk-ul aimalelor..pe mine ma enerveaza mai mult anumitele zone in care e de oameni...

Pai da, Xio, ce am zis si eu, ca iubesc animalele dar sa se abtina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

In Austria (viena) se arunca mucurile de tigari pe jos la greu. Si se spune ca e o tara civilizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977

In Austria (viena) se arunca mucurile de tigari pe jos la greu. Si se spune ca e o tara civilizata.

Eram odata in centrul Münchenului pe vremea cand sotul meu fuma si o batranica l-a vazut cand isi stingea tigara si-o arunca frumos la gunoi. S-a oprit admirativ in fata lui si i-a spus : "Respekt!" Probabil se astepta s-o arunce pe trotoar, ca multi altii.

Mergi la inceput