Mi s-a oferit SPAGA!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Conchita - two thumbs up!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basca spune:

Llaura, nu sint eu cel carea initiat paralela total imposibila....in principiu se vorbea ca desi si la unu si la altu lasi ciubuc, la dr te duci de nevoie la ospatar/restaurant....ba....fuga la arhive.

Nu stiu daca esantionul de care vorbesti tu este sau nu reprezentativ, eu unul stiu o serie de medici, cam de virsta noastra care si-au luat examenele si profeseaza..atentie, ca medici (Orange County-California rulz)....mai toti spun ca examenele de echivalare sint de luat, cu nimic mai serioase decit un examen serios din Romania...eu am ales sa ii cred pe cuvint.

Nu neg insa evidenta, calitatea noilor generatii de absolventi de medicina este (mult) sub cea a anilor 80-90, asa ca, macar ipotetic unii nu pot trece de examenele de aici.

Anamaria, nu vorbesc de angajatii ilegal si de cei cu acte in regula care trebuiesc platiti cu salariul minim pe economie...functie de orele lucrate.....deci atentie, cei angajati legal primesc salariul minim.

Ramona J, am fost, luat pachetul, bucurat de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by XIO
...dar probabil sunt prea profunda pt. unii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

stai linistita,nu asta e problema...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie
eh, ce sa fac, incerc sa ma impac cu ideea ca un viitor dr. imi baga pe gat ca inainte e spaga si dupa e cadou.

trist papadie...fooaaarte trist...

Mergi la inceput

Basca gresesti. Este LEGAL ca ospatarii sa fie platiti cu mai putin decit salariul pe economie. Tocmai pentru ca se stie ca primesc tips.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basca spune:

Ramona, ai uitat sa atasezi linku ala cu .gov in coada, din care sa reiasa ca e legal sa angajezi cu acte in regula sub salariul minim, dar poate stii mai bine ca mine, asa ca nu am sa te contrazic..prea tare.....

Mergi la inceput

www.dol.gov/dol/topic/wages/wagestips.htm

De la Department of Labor.

Mergi la inceput

acuma ca ne-am lamurit cum e cu chelnerii,putem sa revenim la medici?

Mergi la inceput

Pai daca medicii sint gelosi pe chelneri am vrut sa lamurim problema!

Mergi la inceput

sa ne pazeasca cel de sus de ziua in care chelnerii vor fi gelosi pe medici ...ca nu oi mai avea incredere sa comand nici o friptura autopsiata......si nici sa las "tip" pe masura nu m-or mai tine buzunarele...cred ca va trebui sa ma apuc de gatit cu seriozitate!

Mergi la inceput