violenta sa fie dar sa stim si noi
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
andre_ea spune:
Ce se mai aude de votul ala uninominal? Ca atunci s-ar gandi de 100 de ori inainte sa scoata o asemenea aberatie.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Nonna,nu iti vine sa plangi cand te uiti la diferentele dintre copiii de acum si cei de acum cativa ani ?
Eu inteleg ca sunt si profesori care nu au ce cauta in invatamant pt. ca nu pot stapani o clasa , dar nesimtirea unor elevi intrece limitele bunului simt.
Evident , nu sunt de acord cu propunerea femeii , dar ma razvrateam si eu ca nu mai e " ca inainte"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
flaviutza spune:
da eu sunt curioasa cum stapanesti o clasa de needucati sadea d-aia de te ameninta cu cutitul pentru un 4 in catalog...
nu ca as fi de acord cu propunerea doamnei PRM.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
nu au sens discutiile despre cine-i de vina - sistemul, parintii, elevii, scoala, libertatea prost inteleasa/aplicata.
si nici exemplele astea extreme.
nici nu ar trebui luata in discutie o asemenea "idee", cu atat mai putin in camera deputatilor; parca ii vad aberand pe tema asta zile in sir...sau poate dupa ce revin din vacanta, ca sa-i astepte si pe elevi legea cea noua, din septembrie.
si dupa aceea sa semnam o petitie impotriva violentei in scoli.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Flaviuta - "cutitarii" sa mearga la o scoala speciala, unde profesorul sa intre in clasa insotit de bodyguard sau politist.
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by flaviutza
da eu sunt curioasa cum stapanesti o clasa de needucati sadea d-aia de te ameninta cu cutitul pentru un 4 in catalog...
nu ca as fi de acord cu propunerea doamnei PRM.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Si crezi ca daca profesorul va avea "liber" la bataie, se va schimba ceva? Chiar nu au aflat de proverbul: "violenta naste violenta?"
Pe timpul lui Ceausescu, in scoala generala in care am invatat, era un profesor super temut. I se dusese vestea in toata scoala. Numai ce ii auzeai numele si te inspaimantai. Nu cred ca voi uita niciodata cum a deschis, cu capul unui coleg, un dulap inchis cu cheia
![](bang.gif)
Ei, si dupa revolutie, cine a fst batut de catre elevii mai mari? Profesorul cel temut!
Credeti ca daca un profesor va da intr-un elev, nu ar risca sa si-o ia pe cocoasa?
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Nonna76 spune:
O clasa de elevi nu o stapinesti prin bataie.te injosesti, te umilesti ca om daca recurgi la asa ceva.
Eu sunt profesor ,dar cum as intra a doua zi in clasa dupa ce am batut un elev?
Elevii sunt altfel decit inainte din diverse motive. Traiesc in familii dezorganizate, unde se face abuz de alcool , de violenta. Ei trebuie sa vada in profesorii lor modele . Un elev batut e un elev razvratit, umilit, nu-l cistigi astfel.In scoala mea sunt multi copii cu ambii parinti plecati in strainatate ,ramasi singuri acasa. Trebuie facut ceva dar scoala singura nu poate, nu poate suplini familia. Unde mai pui ca sunt multi profesori fara vocatie, fara dragoste de copii,care ar pleca si miine daca ar avea unde.E greu si pentru ca e asa de greu prin bataie nu rezolvi nimic, complici lucrurile si asa coplicate.
Monica
Nonna