Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Neata fetite

scriu si eu in viteza ca la mine e 4 jum si am azi examen.

Bai Marina ce tare e Emi! Pai cand ridica si Ella mea ditamai posteriorul ca la tine! Acus merge fetita ta! Felicitari!

Messa scuza-ma ca nu am mai apucat sa vb cu tine, am avut ex ieri, azi e ultimul si scap

Aelita si noi am avut asa o probl cu certificatul, pana la urma l-am trimis in romania la mama soacra sa il faca, si ne-au luat originalul. Si nu stiu cum e in alte parti dar la Iasi dureaza 3 luni pana e gata, sta mama soacara si asteapta sa sune astia de la certificate, si fata mea sta fara certificat. Fara certificat nu are pasaport si tot asa, ca matrioska, vrei sa rezolvi o problema si iti trebuie alceva care trebuie rezolvat intai, si iar, si iar...

Alinuk, pari mai tanara, intr-adevar. Eu am 29 (se vede si din nick )

Eu am storcator Moulinex si nu il folosesc, ce sa ma chinui pentru o para...Mama la fel, prefera sa storcoseasca manual.

Miha, ce sa mai zici. Si eu spal suzete si sterilizez, asa ca sunt de acord cu tine. Nu am putut sa vad pozicile...

Pup la fete, fug la dus.

Ivona

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Aelita ,de mult vreau eu sa renunt la carnatzi ,dar nu m-a ajutat nimeni pana acum.Asa ca ai un mare pupic de la mine .
Si eu stiu ca PM-ul meu e activat,am mai primit mesaje.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salutare dragelor si scuze pt absenta de pe forum in ceea ce priveste scrisul dar nu avem nimic nou sub soare...toate bune si frumoase pana acum!
Va citesc mai mereu asa ca sunt la curent cu ce se intampla pe aici.

Fetelor, vin cu o intrebare...stiu ca scriati pe aici despre metroclopramid pt stimularea lactatiei. Cum se ia, cate pastile, cate zile, chiar are efect?
M-a palit pe mine acum ca poate nu mai am asa mult laptic si nu-i mai ajunge mandrului. Eu alaptez exclusiv, fara nici pic de diversificare pana la 6 luni si mandrul nu vrea nici apa/ceai.
Aceasi problema cu pisu putin o avem si noi. De ex de aseara de la 12 noaptea si pana acum bb nu a facut nici macar un pisu...e pampersul uscat-uscat. Imi aduc aminte ca aceeasi problema am avut-o si la Alexia si s-a rezolvat de la sine.
Despre bb...dinti nu are, stie doar sa se intoarca pe burta cu o viteza uluitoare si il mai apuca si noaptea in somn de tre sa ma ridic sa-l basculez eu inapoi cac-i nu-i convine pe burta, avea 6700 si 66 cm la 4 luni si o saptamana, este fff cumintel (f rar il auzim plangand)...deci sunt f incantata de dezvoltarea lui.

In afara de concediu la mare, pe unde plecati pe la munte cu bebeii?
Noi vrem sa mergem in iulie si ma gandeam la Olanesti/Tusnad...care pe unde a mai fost si i-a placut si sa nu fie totusi f departe si sa fie rau/apa prin zona (ca am si eu piticii mei...dc nu ma duc la mare, sa am totusi un rau unde sa-mi scald picioarele)?

Altfel sunt super happy ca am reusit s-o inscriu pe Alexia la 2 gradinite desi de abia aspiram s-o inscriu la program scurt. Acum asteptam toamna sa incepem gradinita caci mi-am mai luat o piatra de pe inima.

Ma bucur pt fiecare realizare a bebeilor vostri (Marina, m-a terminat bebelina ce dulce e in 4 labe...Alexia facea asa de abia pe la 6-7 luni) si sunt cu gandul alaturi de voi cand bebele e bolnavior (Cristiana, pupici).

Pupici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Eu am dat gata dusul si cafeaua, acum astept fetele (colegele) sa ma ia sa plecam la examen.

Roandre nu stiu pe pielea mea dar am auzit ca la Sovata e super fain.

Cristiana, cum mai sunteti, citisem ca se uscau bubitele, gata boala?

Ieri am fost plecata toata ziua si Ella mea nu a vrut deloc sa pape. Cand am venit a inceput sa rada cu gura pana la urechi si nu puteam sa o las din brate ca facea scandal. Azi sper sa ma intorc mai repede...

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete!
vin si eu cu o intrebare la voi ...
cred ca matei nu se mai satura cu lapticul, dar el nu poate sa inghita mai mult lichid de 180ml. ma gandeam sa-i bag niste cereale in laptic. voi cum ati procedat si de care cereale ati luat??? ca m-am uitat pe la farmacii si sunt multe, multe sortimente si nici farmacistele nu stiu ce sa recomande. cica sa merg la medic sa-mi recomande ... dar si aia e varza.

multumesc anticipat de raspunsuri!

pupam si mamicile si piticii!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare sarbatoritilor zilei!

LA MULTI ANI LAURA!!!

dana am vazut si eu ca scrie ca sunt pt bb de peste 6 luni dar altceva nu am gasit si m-am gandit ca o masura nu are ce sa faca rau.

haha puiut multumesc. pai ii dau ce-i dati si voi cred doar ca e ea mai vioaie de fel, cred ca de aia nu mai pune pe ea...pt ca nu sta o clipa. cu mersul mai vedem, deocamdata i-am dat termen pana la 6 luni sa mearga de-a busilea.

mihacarm probabil mamica aia mergea pe principiul: lasa-l sa faca anticorpi! v-am vazut si pozicile...hihi ce ranjilita e eva!

multumim inca o data pt ca ne-ati vazut filmuletul si v-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marina,biscuitii se dau incepind cu luna a6a si spuneam ca acum suntem in luna a6a,nu?Deci e permis sa-i dam.Poate m-am exprimat eu aiurea.

Mihacarm,cred ca si tu esti putin cu capul.V-am vazut pozele si ai un copil superb,sa nu mai vorbest prostii ca vin la tine si
Cu faza din parc,spun si eu ca si Catalina ca trebuie sa gasim un echilibru si sa nu exageram.Aici lumea e mai lejera sa zic asa cu mersul descult sau cu multe chestii care in Ro par ceva iesit din comun.
Eu de cind am nascut,nu am mai povestit cum e pe aici ca va auzeam pe toate cu spalatul pe maini la musafiri sau dezinfectari si alte alea.
Pai aici de cind s-a nascut,in spital deja putea veni oricine sa-l vada pe bb si circula lumea ca la gara in maternitate.Si nu poti controla care e spalat pe maini sau nu.Dar pentru aia nu am vazut nici un bb bolnav.Iar in Ro abia il vad parintii si faze cu geamul de sticla,pe unde puteai doar sa-l vezi.,dar nu sa-l atingi.
Eu nu mai sterilizez de mult,doar lucrurile noi cumparate,in rest nik.Jucariile la baga toata ziua in gura si normal ca stau si pe jos.
Depinde de parinti,dar eu nu ma mai stresez cu asta,sincer.
Eu am lins multa vreme papucii pe talpa,mai ales cei cu toc imi placeau,cind eram mica.Dar ce sa fac daca asta era pasiunea mea.

Catalina,nu stam exact in Ulm,dar e cel mai mare oras din apropiere.Cam la 50km.
Si mie-mi place zona noastra,unde stam.E o zona mai la munte de concedii.

Fug ca s-a trezit minunea.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Laura,
Bai vedeti ca fata a spus ca pleaca in concediu 2 saptamani la Constanta.Asa ca nu o asteptati prea repede.

Mergi la inceput

Mihacarm,uite mai pun o data www.evz.ro/article.php?artid=308114" target="_blank"> articolul din Evenimentul care l-a mai pus cineva pe forum,dar eu abia acum am reusit sa-l citesc.Mi s-a parut potrivit subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hehe neatza fete

am primit o poezioara faina...

Pe vremea cand umblam pe jos, /
Carand la plase de-ata/tare, /
Stateam la cozi, pentru mancare: /
Dar traiam si bine si frumos, /
Pe vremea cand umblam pe jos...
Si serile tirziu, la stele, /
Visam la alte lumi stinghere... /
Cantam mai mult, cantam duios, /
Munceam din plin , /
munceam voios /
Si-aveam si timp de toate cele...
Pe vremea cand umblam pe jos!
Pe vremea cand taiam butuci /
Sa ne-ncalzim, sa facem cina, /
Si caram apa cu galeata, /
Nu cumparam nimic de gata. /
Pe vremea aia , nu de mult, /
Stiam sa minuiesc si sapa, /
Si il citeam si pe Shakespeare... /
Cum de-aveam timp? Acu ma mir, /
Dar pe vremea cand umblam pe jos /
Totul mi se parea frumos... /
Si n-aveam timp de tanguit... /
Cum fac acu` de cind m-am pricopsit!
Pe vremea cand purtam sosoni, /
Si reparam la pantofi talpa, /
Lumea stia stanga de dreapta... /
Carpeam ciorapii la calcaie, /
Si n-aveam crize de mandrie... /
Nu se-ntimpla sa auzim /
Ca vre-unul n-are self esteem?! /
Batrinii nu mureau stingheri, /
Si pentru caini erau hingheri! /
Pe vremea cind purtam galosi, /
Aveam respect pentru stramosi! /
Si ce-amintiri mi-au mai ramas, /
Din vremea cand stateam la bus...
Pe vremea cind mergeam pe jos, /
Toamna aveam cartofi de scos, /
Si ne ducea pe toti cu scoala, /
Si nu-l lua pe unu` boala! /
Si cind ziceai ca mergi afara, /
Nu era vorba de-un banchet, /
Cu frigarui, turte, serbet... /
Era-n ograda , un loc "maret", /
Intre cotete, un alt cotet... /
Nu parfumat si deodorat, /
Sau primenit si asortat... /
Aveam caracterul mai frumos /
Pe vremea cand mergeam pe jos...
Si nu eram asa de disperati, /
Ca nu suntem bine-mbracati... /
Cu anii, chiar mai mult de doi... /
Ziceam ca hainele sunt noi.
Copiii ne salutau frumos, /
Pe vremea cind umblam pe jos, /
Si nu parea de loc pe dos, /
Ca baietii sa dea sapca jos;/
Sau sa se scoale in picioare, /
Si sa dea locul! Era o onoare!
Acum, insa, ne-am pricopsit, /
Si nici nu mai umblam pe jos. /
Azi mi-a ramas un gind frumos... /
Pe vremea cind umblam pe jos...

dupa 12 suntem in Cismigiu!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput